Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] Žiadosť o admina na JB/MrkVa ^.-

Příspěvekod Mrkva0099 » 20 led 2021, 18:55

Ahojte,rád by som požiadal o práva na JB sekcii.

Nick v hre : MrkVa ^.-

Nick na fóre : Mrkva0099

Profil na fóre : ucp.php

Vek : 18,v aprili 19.

Steam nick : MrkVička ♥

Steam ID : STEAM_0:0:140544462

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=9314

Nejaké bany alebo prehrešky? Na inom konkurečnom portály som dostal na NS kedysi ban za hacky,bol som mladý,blbý a neskúsený,tak som cheatoval. U vás som dostal ban ku ct,na 4 hodiny za fk,pretože som sa zmýlil a admin mi dal ban. Následne neopravnený ban do chatu na 12 hodín.

Niečo o mne: Takže ahojte. Moje meno je Samuel, mám 18 rokov,onedlho 19. Chodim na SSOŠ do 4 posledného ročníka v odbore kuchár.Aktualne brigádujem v jednej reštaurácii tu u nás v meste. Kedysi som tu u vás robil akadémiu,ale žial nemal som moc čas,takže som nemal body a nedokončil som ju.CSko hrávam aktívne už asi 7-8 rokov. Rád športujem,aktivne vykonávam futbal,cyklistiku a rád chodím sa vychillovať na ryby.

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Rád by som si skúsil čo to adminovanie obnáša, chcel by som skúsiť mať ten pocit aké to je byť adminom. Vypomôcť serveru, hlavne podstivím hráčom, vypomôcť im mojimi skúsenostami,poprípade niečo naučiť,napríklad ako Frew,upozorní a naučí ma v tom,čo robím zle. Dalej upozorniť,porpípade zabanovať hráčov ktorí "buzeruju" a robia neplechu. A napríklad aj ktorí dávaju FK,free VD a podobne.

Dakujem za prečítanie a snád budem úspešný :)
Mrkva0099
Amatér
Amatér

[Zamítnuto] Žiadosť o admina na JB/MrkVa ^.-

od Rumcajz » 20 led 2021, 18:55

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žiadosť o admina na JB/MrkVa ^.-

Příspěvekod Vonbrauncz » 20 led 2021, 19:02

Ahoj,

máš 2 čerstvé bany za FK (z 10.01. a 12.01.), zároveň tvoje vyjadřování na serveru taky není ideální, přihlas se do akademie, nebo aktivně nahlašuj do PP a nejdříve za měsíc si můžeš požádat znovu.

Zamítnuto.
Vonbrauncz
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Re: [Zamítnuto] Žiadosť o admina na JB/MrkVa ^.-

Příspěvekod Mrkva0099 » 20 led 2021, 19:25

Tie bany samozrejme som sa ospravedlnil za ten fk a chcel som dat VD,ale zial admin bol prisny. Ale aj tak dakujem,skusim o mesiac teda :)
Mrkva0099
Amatér
Amatér

Zpět na Nábory Adminů