• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]Přihláška na akademika
Nick ve hře: Dandyyys
Nick na fóru: Dandyyys
Odkaz na profil: dandyyys32-u71257.html
Věk: 17 let
Steam ID: STEAM_0:0:160847406
Sekce, kde žádám o akademika: Jailbreak
Odkaz na můj HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=16632
Proč chci akademika: Akademici jsou lidi kteří jsou tu pro nás, pro obyčejný hráče, kteří když jsou v nouzi, tak se obracejí na ně. To je ten důvod proč bych se po dlouholeté zkušenosti s JB na portálu GS.CZ, chtěl stát jedním z těch lidí, kteří těm normálním hráčům v neobvyklých situacích pomáhají. Co se týče mě, jmenuji se Daniel, bydlím v Ústeckém kraji a je mi 17 let. Jsem studentem 3. ročníku na zdravotnické škole. Mým takovým cílem v budoucnu co se profesní kariéry týče, vystudovat Zdravotnického záchranáře a pracovat v neodkladné péči první pomoci. Proč to sem tahám ? Myslím že práce s lidmi prostřednictvím této videohry by mi mohla přinést i nějaké zkušenosti, co se práce s lidmi týče. Dále samozřejmě chci pomoct administrátorskému týmu v jejich práci a nějak jim to ulehčit.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Občas mi to ujelo a vypustil jsem nějaká nevhodná slova, ale nikdy to nebylo použito jako nástroj útoku vůči nějaké osobě. Reklamu nikomu nedělám, jsem věrný GS fanda
. Ban jsem nikdy žádný neobdržel a přehoz od CT též ne. Jediný můj prohřešek je kicknutí za nevhodnou frázi, ikdyž to bylo brané pro srandu, chápu že admin nemůže dělat že to nevidí.
.
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Ne, nebyl.
Nick na fóru: Dandyyys
Odkaz na profil: dandyyys32-u71257.html
Věk: 17 let
Steam ID: STEAM_0:0:160847406
Sekce, kde žádám o akademika: Jailbreak
Odkaz na můj HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=16632
Proč chci akademika: Akademici jsou lidi kteří jsou tu pro nás, pro obyčejný hráče, kteří když jsou v nouzi, tak se obracejí na ně. To je ten důvod proč bych se po dlouholeté zkušenosti s JB na portálu GS.CZ, chtěl stát jedním z těch lidí, kteří těm normálním hráčům v neobvyklých situacích pomáhají. Co se týče mě, jmenuji se Daniel, bydlím v Ústeckém kraji a je mi 17 let. Jsem studentem 3. ročníku na zdravotnické škole. Mým takovým cílem v budoucnu co se profesní kariéry týče, vystudovat Zdravotnického záchranáře a pracovat v neodkladné péči první pomoci. Proč to sem tahám ? Myslím že práce s lidmi prostřednictvím této videohry by mi mohla přinést i nějaké zkušenosti, co se práce s lidmi týče. Dále samozřejmě chci pomoct administrátorskému týmu v jejich práci a nějak jim to ulehčit.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Občas mi to ujelo a vypustil jsem nějaká nevhodná slova, ale nikdy to nebylo použito jako nástroj útoku vůči nějaké osobě. Reklamu nikomu nedělám, jsem věrný GS fanda

Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Ne, nebyl.
-
Dandyyys32 - Kolemjdoucí
[Zamítnuto]Přihláška na akademika
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [V řešení..]Přihláška na akademika
2 nahlášení za 2 týdny to není moc tedy. Zamítnuto za měsíc to můžeš zkusit znovu.

-
Lucinka013 - Správce Akademie
• Stránka 1 z 1