• Stránka 1 z 1
[V]JepiNka nadržuje kamarátovi Focus :)
1. Popis situace - Hráč šikanuje druhého hráča, a nadáva. Adminka Jepinka to všetko samozréjme prehliada. Upozorňoval som na to, že simona stále dookola klamal, iba aby mu kazil hru.
2. Důkazy -
Demo HLTV: https://www.sendspace.com/file/bsyywp keď nepôjde tak: https://easyupload.io/xvajdz
keby ani ten nešiel , tak meno dema je: 20312-2101232325-jail_humor_2k20.dem
Ukázka jak hráča šikanuje (focus) samozréjme tieto situacie nie vzdy jepinka videla : 6:38( hráč nahlasoval vd, ja som bol simon a moc som mu nerozumel, no ale focusova poznámka "a proč ty smrade malej" určite nebola namieste. Ja som dal tiež priblblú poznamku ze nechapem ako mu rozumela ktorá nebola ale myslená zle.) 10:25 (pýta sa jepinky "uvarila si dneska"), na čo sa dočkal odpovedi = poznajú sa. , 11:16 (blokuje ho, odchádza až keď sa scoobik popýta po adminovi) 11:40 si pán sa tak smiať na tom, že si hráčovi pokazil deň
34:41 (naschvál blokuje simona aby nevidel výsledok reakcie) 34:57 simon sa opýta prečo zabil DrSevn (lebo si myslel že ho zabil kvôli tomu za čo mu chcel dať nevýhodu), na čo mu Focus ganster odpovedá "nemaj blbé otázky". Hej, ja proti tomu nič nemám, ale nemyslím si že niekto kto nevie normálne dať odpoveď na otázku, by mal byť u ct. A Jepinka to počula , a vie že sa nevyjadruje zrovna najlepšie na serveroch. 36:19 (blokol ho úmyselne na bunnyhope, je to poznať lebo simon povedal "pokud se mi to podari", čo znamenalo že to chce ukázať čo sa focus nebal využiť)
Čo ale Jepinka videla / počula?: Skákanie do reči: 38:15 - čo samozréjme neriešila
by som bol zvedavý , ako by sa to tebe páčilo keby ti to niekto robil. + Ich opakovane prosil aby prestali mačkať ten voice. 38:39 - Jepinkin vysokointeligentný komentár " ja chtela syna uz nechcu" (v chate) mierené na simona. Pekne ty. 40:14 - Hovorí hráč Smilo sa nebude účasniť reakcii Tak a tu : 40:55 vidíme, ako si ctčka zase robia srandu z hráča (že ten smilo nič nerobí / a teda nereaguje na reakcie) ku čomu sa JepiNka samozréjme čo, iba prizerá, jackpot. Namiesto toho aby im povedala nech ho nechajú a nepletú ho lebo sa už nemusel účasniť a ano mala im povedať nech sú ticho, lebo keby dávali pozor (čo určite dávali len ho chceli trollit), by to nikdy nepovedali... (od 40:55) V chatu popri atrakcii si môžeme všimnúť, že nie som jediný kto nie je spokojný zo správanim CT-Teamu vôči tomuto chlapcovi.
44:11 Je tam jasne vidieť, že naschvál blokujú chudáka simona. A dáme si hádanku, čo robí Jepinka??? Pozerá sa
kucky kuck v chate vidíme nespokojnosť hráča abcdefghchijklmaverick, ktorý potom niekedy v priebehu dostane ban. Chápem, možno oprávnene, ale je to na zamyslenie čo píše, lebo to není až tak od veci. 44:55 reakcia ctčiek na to že zobral simona je úžasná, priam by som povedal že určite by im ako adminka nemala niečo povedať. Ešte sa aj ona zasmiala
45:57 simon dá poslednú reakciu na skok, dokonca jepinka ktorá nedávala pozor na hru, musela vidieť hráča čo skočil ako posledný (lebo skočil o dosť neskorej ako ostatný.) 46:07 Focus sa snaží pokaziť simonovi hru, a zmiasť ho, tým že hovorí že on nebol posledný, aj keď to bolo viac než jasné, a je tam poznať že ide o troll
46:13 som sa aj ja zapojil do toho lebo ten focus už mi liezol na nervy, a nečinosť jepinky ešte viac. Na čo mi odpovedá "drž hubu vole chuju", ďakujem jepinke že si ho upozornila. (plotwist: neupozornila). 46:28 simon sa zlakol a zakričal: potom prišla poznámka od jepinky ktorá fakt nemusela byť " ?? voe ?? vždyť zbudíš rodice ses normalni?" jak keby to bol jej problém. Potom po chvíľke píše do chatu tvl ta ma po spani, chápem to není nejak zlé, ale aj tak čo to vôbec rieši?? 47:13 zase, šikana robia si srandu zneho, skáču mu do reči, a dáme si otázku ktorú nikto neuhádne čo urobí Jepinka? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? NIČ. 49:48 - Simon hovorí pujdes na cerno bilou caru 49:51 mu focus , pán vtipný skočí do reči. (neni to bilo cerna cara?) samozréjme platí to čo hore: Jepinka úplny ignor. Simon následne povie "prestan" takým sklesnutým hlasom, lebo je poznať že už to nedáva keď si zneho každý robí srandu, a adminka sa na to iba prizerá
v Chate vidíme zase, že hráči sú proti šikane hráča, na ktorú SAMOZREJME JEPINKA NEREAGUJE 51:20 až koniec tu už som vybuchol, nedalo sa to... čítajte aj chat prosím. Focus: zase, odpovedá drž hubu upozornenie nikde? v chate, zase nespokojnost hráčov na focusa. Pozrite si demo do konca, focus odpovedá "konecne" , na scoobikove ja jdu spat takéto blbé komentáre, som ani vyčasovať nemohol lebo to by som sem mohol dať demo z každej mapy na ktorej hral.
Pozrite, ja nehovorím že ten Scoobik nerobil chyby. Ale aspoň sa snažil, a keď tak ho mala dať od CT, nie nechať ich ho šikanovať + dať fakt taký komentár. JepinKa, myslel som si že si v pohode. No keď nadržuješ kamarátom, a tak pomáhaš pri kazení hry niekoho kto sa to chce naučiť ( a hej, keď urobil chybu už ju nezopakoval!) , tak v pohode nie si.
2. Důkazy -
Demo HLTV: https://www.sendspace.com/file/bsyywp keď nepôjde tak: https://easyupload.io/xvajdz
keby ani ten nešiel , tak meno dema je: 20312-2101232325-jail_humor_2k20.dem
Ukázka jak hráča šikanuje (focus) samozréjme tieto situacie nie vzdy jepinka videla : 6:38( hráč nahlasoval vd, ja som bol simon a moc som mu nerozumel, no ale focusova poznámka "a proč ty smrade malej" určite nebola namieste. Ja som dal tiež priblblú poznamku ze nechapem ako mu rozumela ktorá nebola ale myslená zle.) 10:25 (pýta sa jepinky "uvarila si dneska"), na čo sa dočkal odpovedi = poznajú sa. , 11:16 (blokuje ho, odchádza až keď sa scoobik popýta po adminovi) 11:40 si pán sa tak smiať na tom, že si hráčovi pokazil deň

Čo ale Jepinka videla / počula?: Skákanie do reči: 38:15 - čo samozréjme neriešila

44:11 Je tam jasne vidieť, že naschvál blokujú chudáka simona. A dáme si hádanku, čo robí Jepinka??? Pozerá sa

Pozrite, ja nehovorím že ten Scoobik nerobil chyby. Ale aspoň sa snažil, a keď tak ho mala dať od CT, nie nechať ich ho šikanovať + dať fakt taký komentár. JepinKa, myslel som si že si v pohode. No keď nadržuješ kamarátom, a tak pomáhaš pri kazení hry niekoho kto sa to chce naučiť ( a hej, keď urobil chybu už ju nezopakoval!) , tak v pohode nie si.
A smile doesnt always mean a person is happy. Sometimes... It simply means they are strong enough to face their problems.
-
grundza - Pokročilý
[V]JepiNka nadržuje kamarátovi Focus :)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JepiNka nadržuje kamarátovi Focus :)
Nevím na čem jedeš, ale chci to taky.
Simon nadržoval hráčům, normálně jsme ho s ostatníma ctčkama upozornovali na chyby, ano přišlo pár narážek, ale sám scoobik mi dělal uplně to samé když jsem byl simon já, taky jsem to bral s humorem a vklidu.. Máš hodně zkreslené představy.
Myslím že právě Jepinka měla hodně velkou trpělivost právě se scoobikem
Simon nadržoval hráčům, normálně jsme ho s ostatníma ctčkama upozornovali na chyby, ano přišlo pár narážek, ale sám scoobik mi dělal uplně to samé když jsem byl simon já, taky jsem to bral s humorem a vklidu.. Máš hodně zkreslené představy.
Myslím že právě Jepinka měla hodně velkou trpělivost právě se scoobikem
Akadémia nie je nikdy zlá voľba
-
Focusss - Drbna
Přesně tuhle stížnost jsem čekala. Žádnou reakci kdo byl poslední a nebyl si nepamatuji, akorát vím, že simon neřekl při BH aby se smail už nezučastnil reakcí a na jeho reakci pouze stál na té stěně a šel znova, protože mu to řeklo CT co bylo vzadu. Focus dostal upozornění do teamchatu aby se uklidnil. To co jsem napsala "to už vzbudil rodiče" byla reakce na to jak zařval a přišlo mi to vtipné proto jsem se i v některé situaci tomu smála. Já určitě nebudu šikanovat malého kluka, který si přišel zahrát a sorry, že se sem tam zasměju, jsem taky jen člověk. Focuse jsem upozornila a to, že je to kamarád neznamená, že nedostane ban, dostal ho už párkrát ode me. Já si nehraju na to, kdo je kamarád a není všichni stejným metrem. Nemám důvod k tomu, abych mu nadržovala. Psala jsem i do soukromých zpráv, že na to jak je malej, že se nedá srovnat s některýma v jeho věku (tím jsem myslela, že toho dost věděl sám) a at se uklidní. Scoobik me u podkopaváčky obvinil z toho, že mu mačkám tlačítka i když jsem přišla rovnou se simonem a na tlačítka jsem ani nesáhla to jsem mu řekla do voicu, že co mačk a jeho odpověď byla "bud ticho" to mohl být rád, že jsem jeho situace neřešila dál. Chápu, že si jdeš stěžovat a myslíš si, že nadržuji focusovi ale jsi na omylu. Nikdy jsem nikomu nenadržovala ani to dělat nebudu, focus byl ode me upozorněn i na mapě, která se změnila jak v teamchatu, tak v soukromém chatu. A z mé strany jsem se smála tak, jak se směju každý den, nesmála jsem se jemu jako simonovi ale tomu co řekl. Je mi líto někdy lidí, že mají potřebu podávat takové stížnosti. Já jsem dokonce psala, že je to roztomilé ten malý kluk to už si tu nenapsal ale to je jedno, řešit nic s tebou dál nebudu a nechám to na HLSA každopádně si dalši v seznamu, na které si dám velký pozor co se týče hry
, protože já jsem vždy ta, co nechce dávat bany hráčům a dá jim vždy dost šancí, jiný admin by hned dával už ban. Ale aspon vím, jací tu jsou nevděčníci
. A at je to přítel nebo kamarád ban dostane i tak všichni stejně já na to nehraju
.

JepiNkA
Nikdy nedopusť, aby tě strach z prohry vyřadil ze hry.
Nikdy nedopusť, aby tě strach z prohry vyřadil ze hry.

-
Jepi - Pokročilý
Ahojt JepiNka,
Proti tebe JepiNka fakt nič nemám, ale mala by si byť 1000% viac prísnejšia na focusa.
Za prvé, Focus snažil si sa vysmievať tomu simonovy za každú chybyčku čo spravil a to mi ako upozornenie nepríde.
JepiNka napísala si narážku na simona "chtela jsem syna ted uz nechcu", pochopil by som to ako srandu, keby len si CTČka nerobili srandu z chudáka celú hru, kde už to sranda fakt nebola. Keby si to napísala privátne, možno by som sa na tom aj zasmial ale chápeš, a vieš si predstaviť ako sa ten chudák musel cítiť? Tým si iba priliala benzín do ohňa dala im znamenie že sa tiež smeješ na tom ako ho trollia, a popravde to vyznelo tak že stým ani nič neurobíš, čo si ani neurobila.
K tej reakcii, na deme je vidieť že si ju videla.
Focus, moja stažnosť nedokazuje to že berem drogy, nýbrž dokazuje to že si stále není dostatočne mentálne vyspelý na to byť u CT, a to že vieš pravidlá to nezmení.
Hovoríš že mal dostať prehoz, keby si si prečítal záver mojej sťažnosti videl by si že to som tam napísal, každopádne tvôj prehoz mal prísť skorej, pretože simon sa snažil hrať normálne a snažil sa nerobiť chyby, a ty si sa snažil iba trolliť a kaziť mu hru čož je väčší priestupok lebo si sa ani nesnažil byť normálny, to že robil chyby to neospravedlňuje, ale stále si mal si byť od CT 20 min pred simonom. Robil si si zneho srandu za to že je to Dieťa, ktoré si evidentne po mentálnej stránke taktiež.
Proti tebe JepiNka fakt nič nemám, ale mala by si byť 1000% viac prísnejšia na focusa.
Za prvé, Focus snažil si sa vysmievať tomu simonovy za každú chybyčku čo spravil a to mi ako upozornenie nepríde.
JepiNka napísala si narážku na simona "chtela jsem syna ted uz nechcu", pochopil by som to ako srandu, keby len si CTČka nerobili srandu z chudáka celú hru, kde už to sranda fakt nebola. Keby si to napísala privátne, možno by som sa na tom aj zasmial ale chápeš, a vieš si predstaviť ako sa ten chudák musel cítiť? Tým si iba priliala benzín do ohňa dala im znamenie že sa tiež smeješ na tom ako ho trollia, a popravde to vyznelo tak že stým ani nič neurobíš, čo si ani neurobila.
K tej reakcii, na deme je vidieť že si ju videla.
Focus, moja stažnosť nedokazuje to že berem drogy, nýbrž dokazuje to že si stále není dostatočne mentálne vyspelý na to byť u CT, a to že vieš pravidlá to nezmení.
Hovoríš že mal dostať prehoz, keby si si prečítal záver mojej sťažnosti videl by si že to som tam napísal, každopádne tvôj prehoz mal prísť skorej, pretože simon sa snažil hrať normálne a snažil sa nerobiť chyby, a ty si sa snažil iba trolliť a kaziť mu hru čož je väčší priestupok lebo si sa ani nesnažil byť normálny, to že robil chyby to neospravedlňuje, ale stále si mal si byť od CT 20 min pred simonom. Robil si si zneho srandu za to že je to Dieťa, ktoré si evidentne po mentálnej stránke taktiež.
A smile doesnt always mean a person is happy. Sometimes... It simply means they are strong enough to face their problems.
-
grundza - Pokročilý
Na nadávky Jepinka hráče upozornila. Když Simona CT špatně upozorňovali na některé situace, což jim nemám za zlé, každý se někdy může splést, nedal se a stál si za svým, takže hra pokračovala plynule dál. Je pravda, že adminka mohla v některých situacích více reagovat a upozornit hráče, aby mu do voice neskákali, jinak se nic hrozného nestalo. Focus by dostal maximálně přehoz.
Vyřešeno.
Vyřešeno.
-
Taco - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1