• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]xvid dominikkriz / furien
cau
xvid mi dal free slay , jeden z nich mi zmneil meno z nejakeho dvododu kedze som mal v mene PUSSYCAT CO JE MOJA UBLUBENA SKUPUINA https://en.wikipedia.org/wiki/Pussycat_(band)
TU JE FREE SLAY : http://leteckaposta.cz/591313995 este som aj strielal wtf asi ma poskodeny mozog z MMA
xvid mi dal free slay , jeden z nich mi zmneil meno z nejakeho dvododu kedze som mal v mene PUSSYCAT CO JE MOJA UBLUBENA SKUPUINA https://en.wikipedia.org/wiki/Pussycat_(band)
TU JE FREE SLAY : http://leteckaposta.cz/591313995 este som aj strielal wtf asi ma poskodeny mozog z MMA

-
Fetak69 - Pokročilý
[Vyriešené]xvid dominikkriz / furien
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: xvid dominikkriz / furien
odporučam to dat niekam na inu stranku ako je letecka pošta pretože ta nefunguje ... sendspace ulozto uschovna ...
*Hádame paintball*
Yeaz : Rajty kde si tam videl holokaust?
Odyseenko : Však streľba na farebných :D
Anthove Matematicke Okienko
(VIP) Anth : 157
(VIP) Rab1ne : -1
(VIP) Anth : 158
Anth — Ne, žubrienka není žába, ale larva žáby.
Yeaz : Rajty kde si tam videl holokaust?
Odyseenko : Však streľba na farebných :D
Anthove Matematicke Okienko
(VIP) Anth : 157
(VIP) Rab1ne : -1
(VIP) Anth : 158
Anth — Ne, žubrienka není žába, ale larva žáby.
-
YeaZ - Profesionál
Fakt, už ma prestáva baviť jak za každú hlúposť sem musíš dávať staznost...
Meno som ti premenoval ja,"PUSSY"= ženský pohlavný orgán, áno ja viem,že je to hudobná skupina, ale nejde o to, že ty si to tam dávaš ty si to meno dávaš náročky aby si nás vyprovokoval, po mojom 10mute banu si si ten nick hneď zmenil na meno "FETAK PUSSYCAT".
Tvoj dôkaz o tom, že si necampil Je tam jasné vidieť, že si v katách čupel a čakal si na furiena. (Nebol tam drop)
Mám pocit, že všetko čo robíš náročky, aj to, keď ta odhodím zo spawnu preč, že tam robíš ADAD, tak mam dovolené ta odhodiť preč zo spawnu....
Verím ti, že sa naučíš normálneho chovania, držím ti palce. Ďalej sa sem nebudem vyjdrovať.
Meno som ti premenoval ja,"PUSSY"= ženský pohlavný orgán, áno ja viem,že je to hudobná skupina, ale nejde o to, že ty si to tam dávaš ty si to meno dávaš náročky aby si nás vyprovokoval, po mojom 10mute banu si si ten nick hneď zmenil na meno "FETAK PUSSYCAT".
Tvoj dôkaz o tom, že si necampil Je tam jasné vidieť, že si v katách čupel a čakal si na furiena. (Nebol tam drop)
Mám pocit, že všetko čo robíš náročky, aj to, keď ta odhodím zo spawnu preč, že tam robíš ADAD, tak mam dovolené ta odhodiť preč zo spawnu....
Verím ti, že sa naučíš normálneho chovania, držím ti palce. Ďalej sa sem nebudem vyjdrovať.

První facka, pak panika - prosím hoši mam strach
Okej budeme v pohodě,
jen nám řekni, kde to máš
Okej budeme v pohodě,
jen nám řekni, kde to máš
-
xwiid - CS 1.6 Admin
ok xvid od dneska si kazde den v specte na de_dust2 .... a budeš sleyovať ct ktoré pojdu hned zo začiatku kola na short dik .
a k tomi nicku nemozem za to ze sa mi pačia hudobé skladby od skupiny PUSSYCAT v ktrom ty vidiš vaginu a ja uzasnu country muzikub
a k tomi nicku nemozem za to ze sa mi pačia hudobé skladby od skupiny PUSSYCAT v ktrom ty vidiš vaginu a ja uzasnu country muzikub

-
Fetak69 - Pokročilý
Slay za kemp bol oprávnený. Zmena nicku mi príde v tomto prípade zbytočná.
Fetak, začni sa správať ako človek, tvoje pubertálne výlevy tu nikoho nezaujímajú...
Sťažnosť zamietnutá
Fetak, začni sa správať ako človek, tvoje pubertálne výlevy tu nikoho nezaujímajú...
Sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1