• Stránka 1 z 1
Nábor na cheathuntera
Niečo o mne :
Ahojte volám sa Nikolas.
Mám 14 rokov.
Rád hrám futbal , cs:go , mc ...
Pochádzam zo Slovenska , mesto Poprad .
Rád kecam z ľudmi ...
Mám za sebou viac ako 3 reporty ...
Rád by som sa dostal na poziciu cheathuntera lebo som dost v poslednej dobe aktyvni na cs go JB serveroch niekedy aj nad 14 hodin a prišlo mi vhodne že by som ten čas na JB serveroch mohol využiť aj s pozicii cheathuntra ...
CheatHunter by som chcel byť hlavne pre to lebo ako pozerám cheatrov je malo ale aj pre to som sa dal na cheat huntra aby hrači mali pohodlnu a dobru hru bez hackerov .
Ahojte volám sa Nikolas.
Mám 14 rokov.
Rád hrám futbal , cs:go , mc ...
Pochádzam zo Slovenska , mesto Poprad .
Rád kecam z ľudmi ...
Mám za sebou viac ako 3 reporty ...
Rád by som sa dostal na poziciu cheathuntera lebo som dost v poslednej dobe aktyvni na cs go JB serveroch niekedy aj nad 14 hodin a prišlo mi vhodne že by som ten čas na JB serveroch mohol využiť aj s pozicii cheathuntra ...
CheatHunter by som chcel byť hlavne pre to lebo ako pozerám cheatrov je malo ale aj pre to som sa dal na cheat huntra aby hrači mali pohodlnu a dobru hru bez hackerov .
-
skovieraa - Kolemjdoucí
Nábor na cheathuntera
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nábor na cheathuntera
Ahoj,
na pozici Cheathuntera se bohužel lze dostat jedině, pokud jsi Adminem. Cheathunter sekce je postavená na tom, že se při každé Unban žádosti posuzují dema několika Cheathuntery, kteří potom píší svoje verdikty - konečný verdikt se určuje na základě výsledků od tří a více CHH.
cheathunter-sekce-f1040.html
na pozici Cheathuntera se bohužel lze dostat jedině, pokud jsi Adminem. Cheathunter sekce je postavená na tom, že se při každé Unban žádosti posuzují dema několika Cheathuntery, kteří potom píší svoje verdikty - konečný verdikt se určuje na základě výsledků od tří a více CHH.
cheathunter-sekce-f1040.html

-
Amby - CS:GO Server Admin
Ahoj,
rád bych jen dodal k příspěvku Administrátora nade mnou, že žádosti o post v týmu Gamesites se určitě nepodávají ve volné debatě, zkus třeba Akademii nebo až budeš starší tak i rovnou podat přihlášku na Admina a v příslušných sekcích a možná si trošku víc se žádostí pohrát, musíš přece zaujmout na první dojem a ne tam napsat jednověté odpovědi.. zkus si představit že píšeš nějaký referát.., tak držím palce.
Hezký den. Twenty3.
rád bych jen dodal k příspěvku Administrátora nade mnou, že žádosti o post v týmu Gamesites se určitě nepodávají ve volné debatě, zkus třeba Akademii nebo až budeš starší tak i rovnou podat přihlášku na Admina a v příslušných sekcích a možná si trošku víc se žádostí pohrát, musíš přece zaujmout na první dojem a ne tam napsat jednověté odpovědi.. zkus si představit že píšeš nějaký referát.., tak držím palce.

-
TwentyThreee - Amatér
^^^
CS:GO Akademie ; Vzor žádosti ; Fórum pro podání žádosti.
CS:GO Nábory adminů ; Vzor žádosti.
Každopádně je tento topic starý 20 dní, takže už sem nemusíme tolik odepisovat..
Kdyby cokoli, můžeš mi napsat PMku zde na webu.
CS:GO Akademie ; Vzor žádosti ; Fórum pro podání žádosti.
CS:GO Nábory adminů ; Vzor žádosti.
Každopádně je tento topic starý 20 dní, takže už sem nemusíme tolik odepisovat..
Kdyby cokoli, můžeš mi napsat PMku zde na webu.

-
Amby - CS:GO Server Admin
Tu to trošku hrotíte na troll príspevok 

“eNcoo napíše 50x perom na papier "Video není demo.", odfotí mi to a pošle na Facebooku do PM.”
- Schmetterling
-
Twixo38 - Mistr
• Stránka 1 z 1