Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[V] TwentyThreee / UKH a Nadržování!

Příspěvekod FalconyrGG » 28 led 2021, 00:25

Nick hráče:TwentyThreee
SID hráče: STEAM_1:0:419356035
Screen SID hráče: https://ctrlv.cz/3NpJ
Odkaz na hráčův HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=150244
Přibližný datum a čas: 28.1.2021 0:10
Server: JB #4
Popis situace: Simon dává do bloku a nadržuje dopořučuju dokoukat kolo :). Je to i trochu menší stížnost i na erwina neschopnost !
Důkaz: http://leteckaposta.cz/107624987
necumvoe
FalconyrGG
Zkušený
Zkušený

[V] TwentyThreee / UKH a Nadržování!

od Rumcajz » 28 led 2021, 00:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: TwentyThreee / UKH a Nadržování!

Příspěvekod FalconyrGG » 28 led 2021, 00:29

Omlouvám se za moje foukání do mikrofonu ale bohužel jsem se neudržel .
necumvoe
FalconyrGG
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod FalconyrGG » 28 led 2021, 00:34

FalconyrGG píše:Nick hráče:TwentyThreee
SID hráče: STEAM_1:0:419356035
Screen SID hráče: https://ctrlv.cz/3NpJ
Odkaz na hráčův HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=150244
Přibližný datum a čas: 28.1.2021 0:10
Server: JB #4
Popis situace: Simon dává do bloku a nadržuje dopořučuju dokoukat kolo :).
Důkaz: http://leteckaposta.cz/107624987
necumvoe
FalconyrGG
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod TwentyThreee » 28 led 2021, 00:45

Ahoj,
Rád bych se zde vyjádřil jako "nahlášený hráč".. zkusím se nějak rozepsat nebo to napsat ve zkratce.. na úvod bych rád řekl že jsem dlouholetý hráč cs 1.6 JB od GS, ale až teprve teď jsem objevil na GO JB kterému se věnuji na plno a hraji zde pár dní.. ještě poznávám co a jak, poznávám mapy a některé jiné pravidla. Snažím se být nekonfliktní a nevulgární, což občas samozřejmě nejde a je potřeba trošku ujet.. snažím se i hrát trošku jinak a chovat se k hráčům aby je to i bavilo a nebylo to klasické zabijení v boxu na poslední reakci kde ze začátku kola ze 14ti hráčů zbydou jen 4.. Díky a nyní...

Rád bych se vyjádřil k této situaci.. celou dobu co hraji na JB #4 (Což je můj HL server nikde jinde nehraju) jsem neměl ještě žádný problém ani s nikým, první hodiny jsem se otrkával a když jsem něco pokazil, tak jsem se slušně omluvil i před adminama a vyřešil jsem to například VDčkem pro daného hráče. V tuto pozdnější hodinu cca od 23:00 jsme hráli celkem fajn parta, dělal jsem Simona, hralí jsme atrakce, kluky/tčka to bavilo a nedělali ani vzpoury aby to nebyly klasické zabijačky v kleci a tvořili jsme atrakce a hráli.. potom se zde připojil tento hráč, který ze začátku nemluvil, nic nedělal jen chodil, poté co jsme měli jít hrát s klukama hokej, tak jsem řekl ať hráči v boxu skočí kteří ví kde se atrakce hokej nachází (z důvodu neznalost mapy kterou hraji krátce) vyskočil hráč Honza a já řekl tak všichni běžte za Honzou a šup na hokej, přitom to byla místnost hned za boxem, s tím že jeden hráč co skočil zároveň s Honzou tak věděl kde atrakce je a předběhl ho a CT konkrétně zde tento hráč co mě nahlašuje ho zastřelil.. já jsem po něm trošku vyjel že co dělá apod.. snažil jsem se z něho dostat nějak aby promluvil nebo něco a nereagoval ani neodpovídal jen máchal rukama/myší. Jelikož kluci chtěli hrát a byly jsme krásnej počet na hokej 4v4 tak nám to tím pokazil a museli jsme hrát poté 3v3, s tím že jsem ho chtěl potrestat to CT kvůli pravidlu že zabijí pouze Simon a Dozorci můžou zabijet se souhlasem, bere se to sice že neuposlechl výzvu ten daný hráč co předběhl Honzu, ale bylo čistě na mě jestli ho zabiju nebo mu dám nevýhodu při hokeji. Následně co jsem ho chtěl potrestat tak jsem ho několikrát vyzíval k tomu aby vyhodil zbraně do rohu a chtěl jsem ho nechat z boxovat "Tčkama" (jak se to dělávalo na 1.6 za trest) za to že mi narušil plán a super atrakci, tento daný hráč neodpovídal, nereagoval a odmítal uposlechnout simona.. tak jsem se rozhodl jelikož nebyl přítomen Admin, že tohoto hráče zablokuji blokama (což jsem viděl že někteří u CT dělají když někdo třeba trollí, nebo kazí hru aby počkali na admina a ten daný hráč to dál nenarušoval) tak jsem tak učinil a zablokoval ho, sám jsem do voicu řekl ať si mě klidně nahlásí, že ho radši zablokuji blokama než aby dál kazil tuto hru, pak jsem i zmiňoval že nemá mik a že trollí, no z ničeho nic začal mluvit a začal mi nadávat vulgárně.. došlo tam k výměně názorů apod.. s tím že potom přišel konečně Administrátor Erwin kterému jsem vysvětlil vše o co jde a on řekl že mrkne po tom na GOTV.. jelikož ten hráč to CT které mě nahlašuje.. nám stále spamoval voice a narušoval akci ještě před Erwinem než došel, tak jsem si ho mutnul.. po tom tam došlo asi k nějakým jeho názorům které jsem neslyšel kvůli mute a erwin ho sám grabnul a varoval ať se uklidní.. dokonce jsem se dozvěděl že to byl někde Admin nebo Akademik.. no asi už víme proč není, když se chová tak jak chová, ale do toho nevidím tak to nebudu dál rozmazávat.

Každopádně potom co hráči nedali žádný bod jsem se rozhodl že jim dám hromadný box, s tím že jsem je vyzval ať jdou ke stěně kam jsem vystřelil, oni tak učinili, ale někteří jak uvidíte pak na GOTV/Demu šli k té zdi, ale z jiné strany.. což tady tohoto hráče naštvalo že jsem je nezabil že je to údajné nadržování.. pod takovým pojmem že něco malého prominu za co by neměl dostat kill, nebo zbytečně by ho dostal neberu jako nadržování a zdá se mi že s tím argumentuje pomalu každý druhý hráč, ano kdybych vyloženě jednomu hráči pořád něco dovoloval,dával nebo mu pomáhal k té výhře alias "nadržoval" pak to chápu, ale jsem takový že sem tam každému i těm co neznám, protože nikoho na serveru neznám když tam hraji chvíli, tak jim sem tam něco menšího prominu.. protože se pak stává že ze 14cti lidí na začátku kola je jen 6 lidí kvůli každé menší prkotině.. chápu když neuposlechne přímý příkaz nebo porušuje zákazy, to samozřejmě zabijím, ale to že šel z jiné strany zdi a rozhodnout se že si dají týmový box hezky 3v3 nebo jednoho zabiju kdy nezbývá moc času aby to skončilo jen reakcema, tak to mě nepříjde fér a nechám čistě na vás jaký obrázek si o tom sami uděláte, neříkám já chyby dělám to každý, hraju JB po několika letech a ještě na jiné "platformě a to CS:GO" a snažím se ještě se učit mapy,tipy triky i za simona apod... ale podle mě to že jsem někomu něco odpustil skrz to aby byl férovej týmovej box oproti tomu co tento člověk tam předváděl si myslím že by měl být potrestán spíše on než já.

Díky moc za přečtení a přeji hezký zbytek rána. Twenty3. :)
TwentyThreee
Amatér
Amatér

Příspěvekod FalconyrGG » 28 led 2021, 00:57

Jako tady jsi se přiznal že jsi nadržoval a dával CT do bloku a já bych měl být potrestán jako opravdu ?
necumvoe
FalconyrGG
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod TwentyThreee » 28 led 2021, 01:00

Já se nepřiznal tady, já jsem sám Erwinovi říkal že jsem tě zablokoval "platformama" kvůli čemu asi že? jenom tak to nebylo, to že jsem nadržoval se nedá ani brát jako nadržování. Jde jenom o to z jakého pohledu se na to podíváš.. 6 hráčů.. zabít jednoho aby jich bylo 5 1:30 před koncem a dát jim reakce o do PP? nebo dát týmový box 3v3 a mít z toho ještě opět zase něco? stačí se trošku zamyslet, dál se vyjadřovat nebudu ať si obrázek udělají Administrátoři a rozhodnou sami, já nejsem lhář a nic skrývat nepotřebuji, na celém GOTV je všechno a já si za to klidně trest ponesu, jen si myslím že jsem vše udělal pro dobrou věc, ale o tom nerozhoduju už já. Hezký den. Twenty3. :)
TwentyThreee
Amatér
Amatér

Příspěvekod erwin » 28 led 2021, 01:38 VIP

Kolo 1:3

27:00 Kill ktorý padnúť nemusel no FK to neboľ.
27:50 Neplníš príkaz simona
28:30 Simon ťa evidentne nepozná a na miesto toho aby si povedal že mám mikrofon a povedať dôvod killu tak to ti je jedno radšej trucuješ.
29:00 ťa hráč ktorého si nahlásil ťa dáva do bloku s čím na plnej čiare nesúhlasím. Ale dával si rovnako dojem na všetkých hráčov aj na simona že si problémový a že nemáš v úmysle hrať podľa pravidiel.
29:40 Začínaš spamovať voice a nadávaš na miesto toho aby si písal report alebo písal niekomu z nás na steame pretože väčšinu z nás máš tak ty sa vyberieš touto formou.
31:02 Po danom reporte ktorý dali hráči na servery som ihneď prišiel
32:10 Ideš splniť príkaz simona ktorý ti dal o 27:50 ( výhadzov zbraní )
33:19 Mi klameš o situácií a nestrážiš simona radšej si skáčeš.
33:26 Moje upozornenie
33:35 ďalšie tvoje klamstvo.
35:25 Arogancia z tvojej strany pričom simon vysvetluje prečo ťa zastaval
35:30 ďalšie moje upozornenie
36:50 ďalší tvoj trash talk a urážky na simona
38:33 Áno simon v tomto prípade nadržoval ale čo ti musím podotknúť že sa berieš za skúseného hráča Jailu a predsa si vykrikol že nadržuje ale nevysvetlil mu to a neberiem mu to za zlé po tvojom trash talku ani ja by som ťa nepočúval ako hráč.
39:33 Áno ako to vysvetlil tak nadržoval ale ty si to nijak neriešil aj keď si vedel že som nebol vtedy prítomný fyzycky pri PC.
39:54 Moje posledné upozornenie.

FalconyrGG píše:Je to i trochu menší stížnost i na erwina neschopnost !

Ty mňa ani z časti nemôžeš nazývať neschopným o tebe vieme svoje.

Čo sa týka celej tejto situácie jednalo sa o nočnú hodinu kde bol pohodový Jail. Hráč Twenty má určite medzeri v pravidlách to nehovorim že nie ale není problémovy hráč a svoju chybu určite a vždy prizná. Nechcel som ťa moovovať alebo banovať predsa už bola jedna hodina ráno čo ty si sa rozhodol vtedy tryhardiť. Ale tvoje chovanie čo si predviedol na servery ako bývalý admin a aj do nedávna akademik si len poukázal na to prečo sa simon k tebe choval tak ako choval a prečo vlastne nenesieš post admina a ani akademika, nevieš sa chovať.

Odporúčam nahodiť Falconyrovi mute ban na 12h
a Twentyho nechať bez banu pretože aj keď tu neznalosť pravidiel má tak sa snažil hrať Jailbreak narozdiel od teba ktorý to celé len kazil každým smerom. Poprosím PP kontrolóra ktorý bude riešiť toto PP aby ma skontaktoval
Viete prečo deti v Afrike nejedia lieky?
Lebo je na nich napísané až po jedle.
erwin
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod AltairGS » 28 led 2021, 09:41 VIP

Hráč zabanovaný za ÚKH.

Za situáciu, ktorá sa stala na serveri sa vážne do bloku nedáva. V prípade, že CT robí bordel, tak môžeš napísať hocijakému adminovi na TS a ver mi, že by sa určite aktívny admin našiel.
Falconyr si do budúcna radšej tie zlostné výlevy nechá pre seba a zavolá rovno admina na server.

Vďaka za nahlásenie.
AltairGS
Profesionál
Profesionál

Re: [V] TwentyThreee / UKH a Nadržování!

Příspěvekod AltairGS » 28 led 2021, 12:13 VIP

Hráč si ma našiel na TS a ospravedlnil sa.

Kedže ide o bezproblémového hráča, tak máš unban. Do budúcna nech to je tak, ako som napísal vyššie.
AltairGS
Profesionál
Profesionál

Zpět na JailBreak Servery