• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] JB 1/Mari/Frank
Zdravim
Chcel by som sa stažovat na tychto dvoch adminov .
Prvy Mari Arogatny admin ktory ma neustale kecy a provokuje len hrali sme na mape rush simon dal prikaz spravte jednu skupinku velku ptm pauzu ptm prikaz doplnte k sebe ja som doplnil k hračovi dostal som fk od voluma a ked som to chcel riešiť z adminom tak som si vybral mariho ktory je najviac skuseny + v tom momente sa pozeral priamo na hračov a vedla seba mal hrača voluma
keby to nebol fk tak už by mal kedtak dostat kill aj ten hrač ktory somnou doplnoval dodko myslim ktory to tiež nesplnil kedže ma mohol obyst kedže sme boli na stoloch ale nedostal podla mna to ale fk bol kedže som splnil prikaz doplnte k sebe
https://www.sendspace.com/file/a7vw64
5:30
Druhy Frew nadrbany na serveru .
hrali sme mapu oasis simon dal prikaz hračovi že si ma ist zrušiť gravitaciu a vratit sa tčko si vybralo csetu kde su tlačitka ktore ovladaju box tak ja akonahle tčko zautočilo na ctčko tak som chcel utiect zboxu kedže keby zabilo tčko to ctčko tak by zmačklo tlačitko a zomreli by sme takže som sa chcel zahranit a za druhe to ctčko toho vezna napadlo ako prve kedže tam boxoval na mieste takže podla mna to tčko sa ho iba zlaklo a z reflexu nanho zautočilo ja som sa snažil utiect zatial z boxu ked som videl že hrač zomrel tak som sa vratil dostal som fk . Druha situacia dostal som prikaz doplnte k sebe vy dvaja ptm mi dal prikaz vezmi si granat a na čiaru alebo niečo take proste nebolo ho počut tak ja som si vzal granat odišiel som a nasledne som dostal fk admin všetko vyriešil tym že to fk neni a sloveso počul ja a moje demo ho nepočulo popripade ak najdem tak vyčasujem hltv ale neni treba podla mna ...
https://www.sendspace.com/file/stgodi
3:40
17:30
+ k marimu dostal som ptm kick kedžte som mal ktomu poznamky ale nechapem ako admin ktory sa pozera priamo na simona a vedla seba ma hrača ktory mi dal kill tak povie že nič nevidel mari nebud tak arogantny na serveru dik čus .
Chcel by som sa stažovat na tychto dvoch adminov .
Prvy Mari Arogatny admin ktory ma neustale kecy a provokuje len hrali sme na mape rush simon dal prikaz spravte jednu skupinku velku ptm pauzu ptm prikaz doplnte k sebe ja som doplnil k hračovi dostal som fk od voluma a ked som to chcel riešiť z adminom tak som si vybral mariho ktory je najviac skuseny + v tom momente sa pozeral priamo na hračov a vedla seba mal hrača voluma
keby to nebol fk tak už by mal kedtak dostat kill aj ten hrač ktory somnou doplnoval dodko myslim ktory to tiež nesplnil kedže ma mohol obyst kedže sme boli na stoloch ale nedostal podla mna to ale fk bol kedže som splnil prikaz doplnte k sebe
https://www.sendspace.com/file/a7vw64
5:30
Druhy Frew nadrbany na serveru .
hrali sme mapu oasis simon dal prikaz hračovi že si ma ist zrušiť gravitaciu a vratit sa tčko si vybralo csetu kde su tlačitka ktore ovladaju box tak ja akonahle tčko zautočilo na ctčko tak som chcel utiect zboxu kedže keby zabilo tčko to ctčko tak by zmačklo tlačitko a zomreli by sme takže som sa chcel zahranit a za druhe to ctčko toho vezna napadlo ako prve kedže tam boxoval na mieste takže podla mna to tčko sa ho iba zlaklo a z reflexu nanho zautočilo ja som sa snažil utiect zatial z boxu ked som videl že hrač zomrel tak som sa vratil dostal som fk . Druha situacia dostal som prikaz doplnte k sebe vy dvaja ptm mi dal prikaz vezmi si granat a na čiaru alebo niečo take proste nebolo ho počut tak ja som si vzal granat odišiel som a nasledne som dostal fk admin všetko vyriešil tym že to fk neni a sloveso počul ja a moje demo ho nepočulo popripade ak najdem tak vyčasujem hltv ale neni treba podla mna ...
https://www.sendspace.com/file/stgodi
3:40
17:30
+ k marimu dostal som ptm kick kedžte som mal ktomu poznamky ale nechapem ako admin ktory sa pozera priamo na simona a vedla seba ma hrača ktory mi dal kill tak povie že nič nevidel mari nebud tak arogantny na serveru dik čus .
*Hádame paintball*
Yeaz : Rajty kde si tam videl holokaust?
Odyseenko : Však streľba na farebných :D
Anthove Matematicke Okienko
(VIP) Anth : 157
(VIP) Rab1ne : -1
(VIP) Anth : 158
Anth — Ne, žubrienka není žába, ale larva žáby.
-
YeaZ - Profesionál
[Zamítnuto] JB 1/Mari/Frank
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB 1 /Mari/Frank
Proč nahlašuješ mě?
Včera tam bylo víc adminů a sám Evžen se ti vyjádřil že FK to taky nebyl,je to napsané i v A-CHATU,kde jsem se právě zeptal všech kolegů jestli došlo k FK nebo ne,nedošlo k žádnému ohrožení v boxu,CT hlídalo tlačítka které spouští náhodu,CT vězně zabilo a nedošlo k žádnému spuštění náhody,jediný si odstoupil od čáry úplně zbytečně,plus jsem tam byl já,jako Simon který dává pozor a když by se něco takového stalo dal bych ihned příkaz aby jste se zachránili,ještě k tomu než by došlo k spuštění náhody,nebo tlačítka co ihned aplikuje smrt v boxe na určité barvičce,tak bych toho vězně zabil a nic by se nestalo.To je vyjádření k první situaci.
Druhá situace,ohledně té čáry,já jsem v pohodě slyšel Simonův příkaz,poté co si vemete granát vrátíte se na čáru
.
Nevím kde si vzal že jsem opilý když si u mě doma nebyl a neviděl si mě,takže nevím proč vytahuješ sem tuhle poznámku,ale opilý jsem v daný den/čas nebyl na serveru.
Děkuji.
Včera tam bylo víc adminů a sám Evžen se ti vyjádřil že FK to taky nebyl,je to napsané i v A-CHATU,kde jsem se právě zeptal všech kolegů jestli došlo k FK nebo ne,nedošlo k žádnému ohrožení v boxu,CT hlídalo tlačítka které spouští náhodu,CT vězně zabilo a nedošlo k žádnému spuštění náhody,jediný si odstoupil od čáry úplně zbytečně,plus jsem tam byl já,jako Simon který dává pozor a když by se něco takového stalo dal bych ihned příkaz aby jste se zachránili,ještě k tomu než by došlo k spuštění náhody,nebo tlačítka co ihned aplikuje smrt v boxe na určité barvičce,tak bych toho vězně zabil a nic by se nestalo.To je vyjádření k první situaci.
Druhá situace,ohledně té čáry,já jsem v pohodě slyšel Simonův příkaz,poté co si vemete granát vrátíte se na čáru

Nevím kde si vzal že jsem opilý když si u mě doma nebyl a neviděl si mě,takže nevím proč vytahuješ sem tuhle poznámku,ale opilý jsem v daný den/čas nebyl na serveru.
Děkuji.

-
Fjb - Amatér
Mě příjde že vyhledáváš jenom mě,ale to že tam byl Evžen a Scooby,kterých ses mohl optat na danou situaci jak to bylo,tak to ne,prostě pokud by si dostal FK na té čáře u granátů,tak by do toho zasáhli i ostatní kolegové,ale jak si viděl,nikdo nezasáhl,tudíž bylo zřejmě že bylo vše v pořádku.
-
Fjb - Amatér
ty si nebol napity mi chceš povedat sam si to povedal do voice na začiatku mapy a začal si ako začalo hvd neustale spamovat voice usta sa ti nezatvorily ptm ked si daval prikazy si tiež bol nenormalny a za druhe wtf jaky evžen v tu dobu bol na serveru admin venca a admin scooby doo k vencovy sa vyjadrovat nebudem pravidla jb nemusi vediet sice rozpravat do hry ked nema počas vdčka by nemal ale to dokažem prehliadnut kedže bola polnoc ale umyselne kazit hračovy hru ked dostane 2x fk a ty pokažde povieš že to nebol fk scoobydoo ak ho mam obhajit bol hrač ktory tu situaciu sposobil takže to nemusel vidiet kedže bol ten hrač ktoreho ctčko napadlo on sa mohol zlaknut a ptm ked ho zabije zmkačnut tlačitka ... to že som dal zrvona nateba stiažnost je pretože si na serveru reagoval ty tak ako si nemal a nepačilo sa mi to ptm si začal mat blbe poznamky aj v chatu nechapem očo ti šlo ja som šiel si len v klude zahrat na jb a ty prose celu mapu si utrhnuty z retaze nechod na server ked sa nedokažeš ovladat .
*Hádame paintball*
-
YeaZ - Profesionál
Fjb píše:Mě příjde že vyhledáváš jenom mě,ale to že tam byl Evžen a Scooby,kterých ses mohl optat na danou situaci jak to bylo,tak to ne,prostě pokud by si dostal FK na té čáře u granátů,tak by do toho zasáhli i ostatní kolegové,ale jak si viděl,nikdo nezasáhl,tudíž bylo zřejmě že bylo vše v pořádku.
ty si sam povedal že tto sloveso si počul pozrel som demo a žiadne sloveso nepovedal prečo sa nedokažeš ospravedlnit a priznat chybu ked si spravil niečo zle proste pozri si to demo a ptm reaguj dik
*Hádame paintball*
-
YeaZ - Profesionál
Venca,sorry spletl jsem se.
-
Fjb - Amatér
Stave se odpoušťim 

*Hádame paintball*
-
YeaZ - Profesionál
Když už si mě zde zmínil tak se vyjádřím.
Nevím kde si vzal že pravidla umět nemusím
jsem adminem jako všichni ostatní a tak pro mě platí stejná pravidla jako pro kolegy.
Co se týče první situace na mapě oasis tak z mého pohledu měla CT hru pod kontrolou a nebyl důvod opouštět místo určené Simonem.
A co se týče druhé situace . Tak i tady platí staré známé pravidlo že se nesmí vynášet atrakce. Takže sis měl vzít granát a zůstat při atrakci. A né se vydat na procházku bůh ví kam.
Nevím kde si vzal že pravidla umět nemusím

Co se týče první situace na mapě oasis tak z mého pohledu měla CT hru pod kontrolou a nebyl důvod opouštět místo určené Simonem.
A co se týče druhé situace . Tak i tady platí staré známé pravidlo že se nesmí vynášet atrakce. Takže sis měl vzít granát a zůstat při atrakci. A né se vydat na procházku bůh ví kam.
-
Venca23Cze - Mistr
moj posledny prikaz bol nesplnitelny čiže som si vzal granat a mohol si snim robiť čo chcem dokym mi simon neda dalši prikaz lenže on mi dal kill miesto toho aby ma niekam poslal ak sa mylim tak ma opravte
*Hádame paintball*
-
YeaZ - Profesionál
Já tu situaci neviděl. Proto jsem také napsal Volumovi do team chatu, ať se ti vyjádří ke killu. On ti odpověděl, že si nebyl ve skupince. Tím pádem slovo proti slovu. Já Tě pak poslal do PP. Po chvíli napsal Volumo do admin chatu, zda to Fk byl nebo ne. A já mu opět do tým chatu odpověděl, že jsem to neviděl a proto jsem ti doporučil vyžádání miku.
Vážně nedokážu vyřešit situaci, ve které ty tvrdíš, že si ve skupince byl a CT tvrdí opak. Kvůli tomu, že jsem to neviděl a nejsem dokonalý, jsem ti popsal, jak máš situaci řešit.
Ty si pak místo řešení situace z tvé strany začal provokovat, kde si dostal kick. Poté si se po nějakých hloupých kecech odpojil.
Příště zkus spolupracovat a nebuď zbytečně toxický. Snažil jsem se Ti jen pomoci. =)
Vážně nedokážu vyřešit situaci, ve které ty tvrdíš, že si ve skupince byl a CT tvrdí opak. Kvůli tomu, že jsem to neviděl a nejsem dokonalý, jsem ti popsal, jak máš situaci řešit.
Ty si pak místo řešení situace z tvé strany začal provokovat, kde si dostal kick. Poté si se po nějakých hloupých kecech odpojil.
Příště zkus spolupracovat a nebuď zbytečně toxický. Snažil jsem se Ti jen pomoci. =)
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Poland píše:Já tu situaci neviděl. Proto jsem také napsal Volumovi do team chatu, ať se ti vyjádří ke killu. On ti odpověděl, že si nebyl ve skupince. Tím pádem slovo proti slovu. Já Tě pak poslal do PP. Po chvíli napsal Volumo do admin chatu, zda to Fk byl nebo ne. A já mu opět do tým chatu odpověděl, že jsem to neviděl a proto jsem ti doporučil vyžádání miku.
skušal som to tiež preto ked som si išiel vyžiadat mik tak si ma zabil čim si ma naštval tak už som to dalej neriešil suhlasim nemusel som sa vyjadrovat tak ako som sa vyjadroval za to sa ospravedlnujem ale neni možne aby si niečo nevidel ked si stal vedla toho hrača preto som sa spytal zrovna teba ... ked som si vypytal mik a nedostal nebudem dalej spamovat o mik nema to vyznam aby si ma znovu zabil a jediny tvoj ptm argument je že si to nevidel takže to je slovo proti slovu
*Hádame paintball*
-
YeaZ - Profesionál
Bohužel Yeazi, opět ti říkám, že nejsem dokonalý a zrovna mi tvůj kill ze zraku unikl.
Což se může stát úplně každému. I přes tuto skutečnost, jsem tvůj kill skrze team chat řešil a snažil se dokopat k výsledkům. Bohužel tvůj kill, kde si nesplnil příkaz byla už tvá chybka. Navíc po kicku si už na VD nárok neměl.
Každopádně pořád si situaci řešit mohl a to skrz PPčko, kde věřím, že by to kontroloři vyřešili. Navíc Volumo byl nakloněný situaci řešit, za což ho mohu jen pochválit.
Doufám, že příště budeš tyto skutečnosti respektovat a nebudeš se snažit mou osobu na serveru záměrně ponižovat. Asi si zapomněl, že kdysi jsem byl jediný admin, který se snažil tvé chování obhájit a zlepšit. Je k zamyšlení, že mi to takto vracíš.
Ponechám to již na HLSA, pokud máš dotazy, milerád ti je zodpovím skrz PM.
-M.

Každopádně pořád si situaci řešit mohl a to skrz PPčko, kde věřím, že by to kontroloři vyřešili. Navíc Volumo byl nakloněný situaci řešit, za což ho mohu jen pochválit.
Doufám, že příště budeš tyto skutečnosti respektovat a nebudeš se snažit mou osobu na serveru záměrně ponižovat. Asi si zapomněl, že kdysi jsem byl jediný admin, který se snažil tvé chování obhájit a zlepšit. Je k zamyšlení, že mi to takto vracíš.
Ponechám to již na HLSA, pokud máš dotazy, milerád ti je zodpovím skrz PM.
-M.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
5:30 - FK nepadl, doplnils ke špatné skupince, měli jste udělat jednu velkou skupinku, což jsi ty neudělal.
-----
3:40 - FK jsi dostal, hráč, pokud se cítí být ohrožen, se může jít zachránit a opustit místo určené Simonem, v tomto případě hrozilo přímé nebezpečí T v boxu. Admini budou příště vědět, jak tuto situaci vyřešit.
17:30 - FK nebyl, vynesl jsi atrakci...
Zároveň tě důrazněji upozorňuji na tvé opakované nevhodné vyjadřování na serverech a tvoje provokace adminů. Pokud budeš v tomto trendu pokračovat, tak dostaneš dlouhý mute ban.
Zamítám.
Lock.
-----
3:40 - FK jsi dostal, hráč, pokud se cítí být ohrožen, se může jít zachránit a opustit místo určené Simonem, v tomto případě hrozilo přímé nebezpečí T v boxu. Admini budou příště vědět, jak tuto situaci vyřešit.
17:30 - FK nebyl, vynesl jsi atrakci...
Zároveň tě důrazněji upozorňuji na tvé opakované nevhodné vyjadřování na serverech a tvoje provokace adminů. Pokud budeš v tomto trendu pokračovat, tak dostaneš dlouhý mute ban.
Zamítám.
Lock.
-
Vonbrauncz - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1