• Stránka 1 z 1
Líbí se vám práce?!:)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Líbí se vám práce?!:)
Ahoj,
Ta krev a ty efekty se ti moc nevydařily, původní obrázek s vojákem, vězením je předpokládám někdy stáhnutý, ten je super, styl písma a text pěkný jen to ostatní je jak z malování, dělat "krev" není nejlehčí, kor pro začátečníka, když musíš použít hodně odstínů, představit si, jak by se to reálně chovalo a tak, nazačátek bych na tvém místě dělal něco lehčího nebo pokračoval v těch webech, tam si na jiné úrovni
Ta krev a ty efekty se ti moc nevydařily, původní obrázek s vojákem, vězením je předpokládám někdy stáhnutý, ten je super, styl písma a text pěkný jen to ostatní je jak z malování, dělat "krev" není nejlehčí, kor pro začátečníka, když musíš použít hodně odstínů, představit si, jak by se to reálně chovalo a tak, nazačátek bych na tvém místě dělal něco lehčího nebo pokračoval v těch webech, tam si na jiné úrovni

-
Scorpy - Mistr
Díky, scorpy;33 Jojo já skoušel dělat něco jinýho, ale asi budu pokračovat v těch webech;)

-
ArveN - Pokročilý
Jo ty weby ti jdou dobře. K tomu obrázku, takhle, nikdo zezačátku netvořil mistrovská díla a zase to není tak hrozné, jen to chce pořádně si dát záležet na efektech, mít nějaký solidní program, prosím, né malování
a vytrvalost 

-
Scorpy - Mistr
Jojo, já obrázky dělat asi nebudu protože více mně jde ten disajn na webách, mohu poprosit o lock?!:))

-
ArveN - Pokročilý
• Stránka 1 z 1