• Stránka 1 z 1
VIP po pár letech
Ahoj, mám takový dotaz.. chápu že to bude asi nemožné, ale kdyby se to povedlo byl bych opravdu moc rád. Jsem vlastník CS:GO VIP,Ikonky atd.. a vzpomněl jsem si na starý časy kdy jsem hrával JB a Furieny od Gamesites, tenkrát ještě zombie evolution když bylo.. neskutečná srdcovka.. no každopádně si vzpomínám že jsem ještě ve svých dětských letech tak zhruba 5-6 let zpátky hrál JailBreaky, Furieny a zombie evo.. dokážu vsadit boty že na zombie evo jsem VIP nebo EVIP, ale server je už zrušený tak nemám nárok na přesunutí VIP, ale Furieni stále fakčí a co se týče JB tak jsem měl VIP nebo EVIP na JB#4 což tenkrát ještě nebylo mini.. jako upřímně po tolika letech aktivační kod nikde neseženu, ale co vím co by mohlo pomoct, že vám stále to stejné tel číslo a do dnes ho používám, už ho mám nějakých 10-12 let. Byl bych moc rád kdyby se třeba ty VIP/EVIP nějak dohledali a znovu aktivovali.. přeci uvádíte že je to na doživotí, tak by mi to udělalo radost že bych zase mohl zahrát pár hodin na té skvělé nostalgii. Díky moc.
-
TwentyThreee - Amatér
VIP po pár letech
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: VIP po pár letech
Ahoj, presun VIP je možný aj z niektorých zrušených serverov
Avšak či už by šlo o presun alebo reaktiváciu, tak je nutné mať kód. Ak kód nemáš, tak ti nemáme ako pomôcť...

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Bohužel po 6 letech asi těžko budu mít někde nějaký kód 

-
TwentyThreee - Amatér
A nebudu zas dávat 400 stovky za EVIP.. to se omlouvám, ale abych tu měl po 6-7 letech nějaký kod... tak bohužel, jediný co mám je stejné telefonní číslo stále. Jestli to teda nijak jinak nejde tak můžete uzavřít.
-
TwentyThreee - Amatér
Vždy upozorňujeme, aby si hráči kód někam uložili, obzvláště pokud se jedná o permanentní VIP, které je funkční i po několika letech. Můžeš se zkusit podívat do své emailové schránky, jestli tam někde ten kód nevykopeš. Pokud ne, tak jak již bylo psáno, bez toho VIP kódu se nedá nic dělat.
-
Whoik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1