Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] TwentyThreee // Žádost o Admina // JailBreak

Příspěvekod TwentyThreee » 28 led 2021, 23:11

Ahoj,
rád bych vás přivítal u mé žádosti ve které bych se rád ucházel o post Administrátora na JailBreak serverech, přeji příjemné a pohodové čtení nejlépe u pivka! ;)

Nick na serveru: TwentyThreee
SID: STEAM_0:0:419356035
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 20 let.
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=150244

Bany, které jsem dostal: Zrovna včera spíš dneska v ranních hodinách sem obdržel ban z důvodu že jsem zablokoval hráče blokama s tím že působil na všechny hráče negativně a jako troll s tím že i dokonce narušoval a kazil hru, s tím že to prodiskutovali Admini a po diskuzi a omluvě na TSku jsem dostal okamžitý unban. Protože to byla moje chyba kdy jsem se setkal s tím že to CT už dělali a myslel jsem si že je to dobrý krok k tomu aby hra pokračovala bez narušování.. samozřejmě to byla chyba a byl jsem poučen že tuto věc můžu udělat pouze když na serveru není přítomen Administrátor a tento hráč dává opakovaný MFK. Chybu jsem samozřejmě přiznal a uvědomil si. Doufám že se to dá brát jako výjimka, pokud ne hold to zkusím třeba později. :)

Něco o mně: Tak jmenuji se Marek, je mi 20 let a pocházím z Brna. Pracuji pro firmu Vodafone a hlavně z pohodlí domova. Už od mala jsem byl fanoušek počítačových her kdy jsem začínal na NFS Underground, CS 1.6 nebo na hře Metin2. Už od mala jsem byl zakoukaný a zamilovaný do hry CS 1.6 s tím že jsem byl ještě dítě a zhruba od svých 9-13/14 let jsem hrával pouze CS 1.6 a to fun mody zde od Gamesites, konkrétně JB a Furieny. Po té co vyšlo CS:GO tak jsem přešel na tuto další verzi hry a zůstal u ní.. s tím že jsem zhruba od mých 16let se tomu začal věnovat na plno a hrál jsem za různé týmy a organizace a jezdil na lan turnaje do nedávna minulého roku, s tím že jsem s tím už sekl a objevil to že můj oblíbený portál na kterým jsem vyrůstal má i na CS:GO fun mody a to konkrétně JB. Jinak mimo počítače mám rád kalby,holky, hraní fotbálku s klukama, dříve jsem i občas boxoval, ale moc dlouho jsem u toho nevydržel.

Proč právě já: Toto je dost složitá otázka, ale zkusím spíše napsat svoje výhody proč si myslím že zrovna já.. určitě mojí největší výhodou je má časová flexibilita z důvodu že pracuji z domu tak jsem zde prakticky od rána do večera a svůj denní plán si určuji podle sebe, myslím si že jsem dost trpělivý člověk a nezačnu hned po někom štěkat za kravinu.. samozřejmě né každý den je růžoví a člověk není pokaždé nabitý plné energie aby ke každému se choval jako ke sluníčku, ale je důležité umět se chovat ke každému rovnocenně a férově. Jsem člověk co nelže, vždy říkám věci tak jak jsou a na rovinu než z někoho dělat blbce a umím taky prohrávat a přijmout chybu a omluvit se za ni, což určitě někteří admini už postřehli. Mám hlavně velké zkušenosti s postem být v týmu, jak se chovat, jak k tomu přistupovat a nebrat to jako zábavu, ale jako povinnost. Jsem dost puntičkář a mám rád věci pohromadě a v pořádku, nerad přecházím k druhé věci dokud nedořeším první věc na 100%. Byl jsem už několikrát členem admin týmu, býval jsem i na třeba GTA V Fivem i projektový manažer na některých serverech nebo i na hrách jako Metin2, Minecraft i sám sem vlastnil například Rust Servery. Jsem dost takový administrativní tip i jako hráč, jakmile zapnu PC první co dělám je že si čtu články co mě zajímají, forka a pak až mám dořešeno/přečteno jdu teprve hrát.

Zkušenosti s CS:GO: Tak rozhodně velké, mám sice kolem 2000 hodin, ale je to čistýho ingame timu a tréningu, nikdy jsem nenechával csko afkovat maximálně pár min a měl jsem ho zaplé jen když jsem byl ve hře nebo na ffa dm. Jak jsem zmiňoval jezdil jsem na lanky a hrát docela za známé české organizace, nebyl jsem profi nebo něco extra, ale chvílema jsem se tak cítil když jsem měl možnost hrát za organizace za které jsem hrával.

Případné poznámky: Určitě.. možná je brzo na to si žádat o Admin Práva, jelikož jsem teprve přesáhl čerstvě 20h, ale myslím si že i nováček by mohl dostat šanci, třeba chyby udělám to dělá každý, ale myslím si že s mojí časovou flexibilitou a přístupu k postu Admina bych se vám i hodil. Prvních pár hodin jsem pořád měl guláš v pravidlech a zvyknout si na to jak to chodí zde a jak to kdysi chodilo na JB na 1.6tkách.. s tím že jsem konečně vše pochopil a mám v tom pořádek a už vím co a jak mám dělat, samozřejmě nikdo není dokonalý a může se třeba stát že mi něco vypadne nebo na něco zapomenu, hold jsme jen lidi a být Admin znamená mít jen pravomoc nad hráči a dohlížet na chod serveru, ne si myslet že jste hned král světa nad všema s tím že můžete grab nebo dávat bany. Každopádně chci určitě i poděkovat Adminům co mi pomáhali s vysvětlením určitých věcí a jakou měli trpělivost protože jsem to opravdu nechápal a měl v tom guláš.

Ještě menší dodatek k podmínkám ohledně nahlašování hráčů, snažím se vždy nahlásit když vidím něco co je proti pravidlům, ale buď to bylo bohužel nedostačující což jsem pochopil až po tom co jsem si dal v hlavě do pořádku pravidla a nebo již hráči měli aktivní ban a někdo byl rychlejší než já.

Tak doufám že se vám moje žádost líbila, pro mě je základ aby člověk udělal už první dojem jen tím jakou žádost podá a jak se dokáže rozepsat, na tom jsem si vždy zakládal a bral to tak že čím víc člověk si dá se žádosti práci, tak tím víc to myslí vážně a seriózně. Hezký zbytek dne, Twenty3. :)
TwentyThreee
Amatér
Amatér

[Zamietnuté] TwentyThreee // Žádost o Admina // JailBreak

od Rumcajz » 28 led 2021, 23:11

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: TwentyThreee // Žádost o Admina // JailBreak

Příspěvekod KhalDenny » 29 led 2021, 10:48 VIP

Ahoj,
pekné spísaná žiadosť.
Admini mi môžu poslať referencie.
Ty si ma prosím zatiaľ pridaj na steame.
KhalDenny
Spamer
Spamer

Re: [Referencie] TwentyThreee // Žádost o Admina // JailBrea

Příspěvekod TwentyThreee » 29 led 2021, 12:29

Ahoj,
díky a žádost odeslána na steam.
TwentyThreee
Amatér
Amatér

Re: [Referencie] TwentyThreee // Žádost o Admina // JailBrea

Příspěvekod KhalDenny » 01 úno 2021, 16:00 VIP