• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]Neoprávněny kick. CTF
Kick
ADMIN ELT KANY
/ SERVER (CTF2)
Situace.
Mapa de_Dust4ever2, jsem ct, admin kany připojí do spectu, sleduje mě. Poprvé mě kickne za údajný "spawnkill". Beru možná by se té situaci tak dalo říct. Takže se připojuji znovu. Zapínám si projistotu demo pro každý přípád. Demo začíná kousek od T spawnu. Projdu spawnem jelikož spoluhráč bere T vlajku. Skáču za ním. Dohoním ho Bhopem a v bunnyhopu pokračuju jelikož vím že zezadu nemá kdo jít, protože jsem šel jako poslední a nikdo tam nešel. Takže pokračuju v bh na náš spawn kde dobiju náboje a pokračuju bh až k naší vlajce abych jí omrknul než tam příjde spoluhrač s T vlajkou. Jeden Terorista tam právě skočil dolu a chtěl sebrat naší vlajku. Pokouším se ho zabit ale marně. Zabíjí ho už příchozí spoluhráč a vlajka je uspěšně ochraněna a donesena tak jak mod praví. Poté kick.
Znovu připojení a otázka na admina z jakeho duvodu byl udělen kick.
odpověd -
2021-02-01 21:52:02 Teplousek ŠEL JSEM DOPŘEDU KOUKNOUT NA NAŠI FLAG de_dust4ever2
2021-02-01 21:51:53 Teplousek CO TO MELEŠ XDDDDD de_dust4ever2
2021-02-01 21:51:44 |ETL|_kany nie kilometer do predu ale s nou de_dust4ever2
2021-02-01 21:51:34 Teplousek CO TO MELEŠ de_dust4ever2
2021-02-01 21:51:30 |ETL|_kany mas ist s flagou co tomu nechapes de_dust4ever2
2021-02-01 21:51:27 Teplousek za co byl ten druhy kick de_dust4ever2
2021-02-01 21:51:18 Teplousek ted ot bylo za co
Monnynna - Vlajkonosič
2021-02-01 21:58:16 Monnynna byl předemnou šel k naši vlajce omg de_dust4ever2
2021-02-01 21:57:57 |ETL|_kany ako ta chranil ked nebol pri tebe >? de_dust4ever2
2021-02-01 21:57:48 |ETL|_kany on nema chodit do predu ona ma ist s tebou de_dust4ever2
2021-02-01 21:57:24 Monnynna druhy kick byl bezduvodný
Demo - http://leteckaposta.cz/759091591
ADMIN ELT KANY
/ SERVER (CTF2)
Situace.
Mapa de_Dust4ever2, jsem ct, admin kany připojí do spectu, sleduje mě. Poprvé mě kickne za údajný "spawnkill". Beru možná by se té situaci tak dalo říct. Takže se připojuji znovu. Zapínám si projistotu demo pro každý přípád. Demo začíná kousek od T spawnu. Projdu spawnem jelikož spoluhráč bere T vlajku. Skáču za ním. Dohoním ho Bhopem a v bunnyhopu pokračuju jelikož vím že zezadu nemá kdo jít, protože jsem šel jako poslední a nikdo tam nešel. Takže pokračuju v bh na náš spawn kde dobiju náboje a pokračuju bh až k naší vlajce abych jí omrknul než tam příjde spoluhrač s T vlajkou. Jeden Terorista tam právě skočil dolu a chtěl sebrat naší vlajku. Pokouším se ho zabit ale marně. Zabíjí ho už příchozí spoluhráč a vlajka je uspěšně ochraněna a donesena tak jak mod praví. Poté kick.
Znovu připojení a otázka na admina z jakeho duvodu byl udělen kick.
odpověd -
2021-02-01 21:52:02 Teplousek ŠEL JSEM DOPŘEDU KOUKNOUT NA NAŠI FLAG de_dust4ever2
2021-02-01 21:51:53 Teplousek CO TO MELEŠ XDDDDD de_dust4ever2
2021-02-01 21:51:44 |ETL|_kany nie kilometer do predu ale s nou de_dust4ever2
2021-02-01 21:51:34 Teplousek CO TO MELEŠ de_dust4ever2
2021-02-01 21:51:30 |ETL|_kany mas ist s flagou co tomu nechapes de_dust4ever2
2021-02-01 21:51:27 Teplousek za co byl ten druhy kick de_dust4ever2
2021-02-01 21:51:18 Teplousek ted ot bylo za co
Monnynna - Vlajkonosič
2021-02-01 21:58:16 Monnynna byl předemnou šel k naši vlajce omg de_dust4ever2
2021-02-01 21:57:57 |ETL|_kany ako ta chranil ked nebol pri tebe >? de_dust4ever2
2021-02-01 21:57:48 |ETL|_kany on nema chodit do predu ona ma ist s tebou de_dust4ever2
2021-02-01 21:57:24 Monnynna druhy kick byl bezduvodný
Demo - http://leteckaposta.cz/759091591
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Teplousek - Zkušený
[Zamítnuto]Neoprávněny kick. CTF
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Neoprávněny kick. CTF
Napísal mi Kashlal,že zase nedodržuješ pravidlá
2021-02-01 21:15:48 |ETL|KASHLAL jj asi zavolam admina..uz je od nas kany..
2021-02-01 21:16:02 Teplousek zavolej tu sračku
2021-02-01 21:16:08 Teplousek at mu ukažu jak se to hraje
Jedine čo si mi ukázal bolo, že Kashlal mal pravdu.
prva kick
9:18 zobraná flaga nejavíš záujem sprevádzať a do 9:29 si strieľal na spawn
9:57 prišla od teba urážka "dobrej mamlas"
na to som ti napísal: že más sprevádzať
ďalšia situácia:
10:15 zobraná flaga do 10:22 si strieľal na spawn,
10:29 pred ct spawom si dobehol vlajkonosiča, ale neostal si s nim ho sprevádzať a pokračuješ ďalej smerom k vašej ct flage, ty nemáš isť brániť vašu flagu, ale máš chrániť vlajkonosiča.
Druhy kick bol možno prísnejší, no myslel som že si sa poučil....
Obhajuješ sa tu že chrbát bol čistý .... ako vieš že niekto nešiel cez vodu a nehodí teleport na ct spawn a zabije vlajkonosiča ? Nevieš preto máš isť celu dobu s nim.
Cele demo: https://uloz.to/file/yJyKvXPIshxd/123-dem
Tvoje nejde stiahnuť
Počkám na vyjadrenie hl. admina a ak som spravil chybu nemám problém sa ti ospravedlniť.
PS:
Keď tak rád vyťahuješ chat log, tak tu je tvoj.... myslím si že to o tebe dosť vypovedá
2021-02-01 20:59:40 píčus.
2021-02-01 21:16:45 nepiš koktko.
2021-02-01 21:28:28 DOSTAVATE CELKEM PRES PÍČU CTČKA.
2021-02-01 21:34:04 drž píču koktko.
2021-02-01 21:38:26 drž píču.
2021-02-01 21:38:41 tvoje mam ma.
Neustále počúvam na teba sťažnosti( Kashlal, Tondrik, Jakub, Annie atd) . Buď to za spawnkemp alebo neplnenie módu a naháňanie killov.
Ja viem, že na ctf2 chodí málokedy admin a preto veľa lúdi nedodržuje pravidla, budem sa snažiť to zmeniť.
2021-02-01 21:15:48 |ETL|KASHLAL jj asi zavolam admina..uz je od nas kany..

2021-02-01 21:16:02 Teplousek zavolej tu sračku
2021-02-01 21:16:08 Teplousek at mu ukažu jak se to hraje
Jedine čo si mi ukázal bolo, že Kashlal mal pravdu.
prva kick
9:18 zobraná flaga nejavíš záujem sprevádzať a do 9:29 si strieľal na spawn
9:57 prišla od teba urážka "dobrej mamlas"
na to som ti napísal: že más sprevádzať
ďalšia situácia:
10:29 pred ct spawom si dobehol vlajkonosiča, ale neostal si s nim ho sprevádzať a pokračuješ ďalej smerom k vašej ct flage, ty nemáš isť brániť vašu flagu, ale máš chrániť vlajkonosiča.
Obhajuješ sa tu že chrbát bol čistý .... ako vieš že niekto nešiel cez vodu a nehodí teleport na ct spawn a zabije vlajkonosiča ? Nevieš preto máš isť celu dobu s nim.
Cele demo: https://uloz.to/file/yJyKvXPIshxd/123-dem
Tvoje nejde stiahnuť
Počkám na vyjadrenie hl. admina a ak som spravil chybu nemám problém sa ti ospravedlniť.
PS:
Keď tak rád vyťahuješ chat log, tak tu je tvoj.... myslím si že to o tebe dosť vypovedá
2021-02-01 20:59:40 píčus.
2021-02-01 21:16:45 nepiš koktko.
2021-02-01 21:28:28 DOSTAVATE CELKEM PRES PÍČU CTČKA.
2021-02-01 21:34:04 drž píču koktko.
2021-02-01 21:38:26 drž píču.
2021-02-01 21:38:41 tvoje mam ma.
Neustále počúvam na teba sťažnosti( Kashlal, Tondrik, Jakub, Annie atd) . Buď to za spawnkemp alebo neplnenie módu a naháňanie killov.
Ja viem, že na ctf2 chodí málokedy admin a preto veľa lúdi nedodržuje pravidla, budem sa snažiť to zmeniť.
-
kanyETL - CS 1.6 Admin
Napísal mi Kashlal,že zase nedodržuješ pravidlá
2021-02-01 21:15:48 |ETL|KASHLAL jj asi zavolam admina..uz je od nas kany..![]()
Toto je známka mentální poruchy, doporučuji aby kluk někam zavolal a a objednal se k psychoušovi. Žalovat a vyhrožovat, jak malé děcko že zavolá "paní učitelku" měl ve školce.
kanyETL píše:
ďalšia situácia:
To tvoje 10:15 - 10:22 Jsem pro upřesnění Sprayjoval ( Pokud víš co to znamená to slovo) spawn , abych nedostal nějakou random hlavu, Tzv. chránil si zadek.Po době té střelby jsem šel neustále dozadu, toto není žádný spawnkill..Pouze jsem odvrácel střelbou Teroristy aby nám nešli do zad.
ty nemáš isť brániť vašu flagu, ale máš chrániť vlajkonosiča.
Co to tu píšeš za nesmysly. To mám čekat za bednou než Terorista vezme flag a pak ho zabít ? Ty si dobře mimo. Tím pádem se nesmíš asi ani healovat u vlajky, jelikož jí i chráníš tím , že tam stojíš a střílí případné nepřátele jak ty teda říkáš.
Ano měl jsem záda čisté, přes vodu nikdo jít nemohl, slyšel bych kroky ve vodě měl jsem sluchátka.
Kamaráde, já tohle hraju už X let, mám toho nahraného víc než ty načůráno, takže mě tady nezkoušej poučovat jak mám hrát a jestli vím nebo nevím kde jsou nepřátelé.
A absolutně nechápu jak si TY mohl dostat práva na tento server.
Sáhni si do duše a třeba si vzpomeneš jak si se choval ty předtím než si dostal ty práva šmoulo.
Projistotu dávám ještě jednou demo, když to ten ňouma neumím ani stáhnout.
demo
-
Teplousek - Zkušený
To tvoje 10:15 - 10:22 Jsem pro upřesnění Sprayjoval ( Pokud víš co to znamená to slovo) spawn , abych nedostal nějakou random hlavu, Tzv. chránil si zadek.Po době té střelby jsem šel neustále dozadu, toto není žádný spawnkill..Pouze jsem odvrácel střelbou Teroristy aby nám nešli do zad.
Ja som ti dal kick za to, ze si nesprevadzal, nie za spawn kill
Co to tu píšeš za nesmysly. To mám čekat za bednou než Terorista vezme flag a pak ho zabít ? Ty si dobře mimo. Tím pádem se nesmíš asi ani healovat u vlajky, jelikož jí i chráníš tím , že tam stojíš a střílí případné nepřátele jak ty teda říkáš.
Nie nemal si cakat za bednou, mal si ist s vlajkonosicom. A podla pravidiel pri vlasntej flage sa mas zdrzovat len ked sa healujes. Co nebol tvoj pripad
Ano měl jsem záda čisté, přes vodu nikdo jít nemohl, slyšel bych kroky ve vodě měl jsem sluchátka.
Nepocul by si ho keby ide bhop popri vode
Kamaráde
Nemyslim si ze sme kamaradi

já tohle hraju už X let, mám toho nahraného víc než ty načůráno, takže mě tady nezkoušej poučovat jak mám hrát a jestli vím nebo nevím kde jsou nepřátelé.
A stale porusujes pravdila
Sáhni si do duše a třeba si vzpomeneš jak si se choval ty předtím než si dostal ty práva šmoulo.
Presne si pametam, ked som nemal prava.. hrali sme spolu inferno ty za CT a stale si chodil invisbile na T spawn nahanat killy a flagu si ignoroval. Uz vtedy som ta upozornoval a ty si sa len vysmieval
-
kanyETL - CS 1.6 Admin
Tohle nemá s tebou cenu řešit.
Pokud jsis všiml měl jsem 96hp, tím pádem jsem se mohl healovat. To tvůj mozek ale asi nebere.
Ale ano, slyším, nebudu se tady o tomhle stebou hádat. Já nemám sluchátka z tesca jako ty.
Důkaz ?
To je hezké že si pamatuješ na to kdy jsi neměl práva, choval jsis se jako hovado, nadával a vyhrožoval několikrát.
To jakým stylem hraju ti může být u zadku, já ti taky neříkám jakou zbraň si máš koupit a kam máš chodit.
Upozorňovat si mohl, neměl jsi na to však právo, proto ten výsměch.
A ten výsměch není jenom na tebe , ale na celý Váš tupý clan ETL, (a další exoty jako tvůj kamarád Jakub atd.)
kteří si myslí že spolkli celý server a jsou nejlepší na světě.
A přitom jeden z nich vyšel z léčebny a ještě mi psal, zda bych mu nepůjčil peníze jelikož je švorc.
Smutné však ?
Nerozváděj to už dál a vyčkej na vyjádření.
Já dával stížnost na druhý kick, který BYL neoprávněný, chci už pouze vidět verdikt někoho kdo to má na starost.
Nehodlám se tu furt hádat s takovým šmoulou jako si ty.
Nie nemal si cakat za bednou, mal si ist s vlajkonosicom. A podla pravidiel pri vlasntej flage sa mas zdrzovat len ked sa healujes. Co nebol tvoj pripad
Pokud jsis všiml měl jsem 96hp, tím pádem jsem se mohl healovat. To tvůj mozek ale asi nebere.
Nepocul by si ho keby ide bhop popri vode
Ale ano, slyším, nebudu se tady o tomhle stebou hádat. Já nemám sluchátka z tesca jako ty.
A stale porusujes pravdila
Důkaz ?
Presne si pametam, ked som nemal prava.. hrali sme spolu inferno ty za CT a stale si chodil invisbile na T spawn nahanat killy a flagu si ignoroval. Uz vtedy som ta upozornoval a ty si sa len vysmieval
To je hezké že si pamatuješ na to kdy jsi neměl práva, choval jsis se jako hovado, nadával a vyhrožoval několikrát.
To jakým stylem hraju ti může být u zadku, já ti taky neříkám jakou zbraň si máš koupit a kam máš chodit.
Upozorňovat si mohl, neměl jsi na to však právo, proto ten výsměch.
A ten výsměch není jenom na tebe , ale na celý Váš tupý clan ETL, (a další exoty jako tvůj kamarád Jakub atd.)
kteří si myslí že spolkli celý server a jsou nejlepší na světě.
A přitom jeden z nich vyšel z léčebny a ještě mi psal, zda bych mu nepůjčil peníze jelikož je švorc.
Smutné však ?

Nerozváděj to už dál a vyčkej na vyjádření.
Já dával stížnost na druhý kick, který BYL neoprávněný, chci už pouze vidět verdikt někoho kdo to má na starost.
Nehodlám se tu furt hádat s takovým šmoulou jako si ty.
-
Teplousek - Zkušený
Teplousek píše:Kamaráde, já tohle hraju už X let, mám toho nahraného víc než ty načůráno, takže mě tady nezkoušej poučovat jak mám hrát
A stále žádná sebereflexe

Co se týče stížnosti koukal jsem na demo od Admina a s jeho postupem nemám žádný problém je tam vidět jasně jak spawnuješ... (2x čekáš na nové respawnující hráče není to jen že bys přes spawn přeběhl )
https://ctrlv.cz/MHzy , https://ctrlv.cz/3vt4 , https://ctrlv.cz/h8n3
2kicky byli vzhledem k tobě až moc shovívavé ... Buď rád že ti admin nedal i ban

Neustále porušuješ pravidla a myslíš si, že tady budeš z adminů dělat blbečky.
Prozatím máš ode mne dárek následující:

Stížnost zamítám
„Někteří vždy budou číst Vojnu a mír jako detektivku, zatímco jiný objeví svět na obalu od žvýkačky.“
-
Maxximus - Zkušený
Re: [Zamítnuto]Neoprávněny kick. CTF
Žádám, aby to ten druhý kick za údajné porušení pravidel o nedoprovázení vlajkonosiče, bylo přezkoumáno HLSA.
-
Teplousek - Zkušený
Teplousek píše:Žádám, aby to ten druhý kick za údajné porušení pravidel o nedoprovázení vlajkonosiče, bylo přezkoumáno HLSA.
Špeciálne čo sa týka druhého kicku, tak je vidno, že si sa vzdialil od vlajky až príliš a bolo dosť možné, že niekto príde z vody, rovnako ako pár minút predtým. Na druhej strane uznávam, že skontrolovať vlastnú vlajku za rohom je tiež celkom dôležité a z tohto uhla pohľadu mi príde kick dosť prísny.
Ak ale zoberieme, že oba kicky si dostal za zabíjanie hráčov na spawne aj keď vlajka už bola inde, tak boli oba oprávnené

Maxximusov verdikt je správny...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
eXtr3mer píše:Ak ale zoberieme, že oba kicky si dostal za zabíjanie hráčov na spawne aj keď vlajka už bola inde, tak boli oba oprávnené![]()
Oba kicky nebyly za spawnkill, první ano, toho jsem si vědom, druhý však ne.
KanyETL píše: Ja som ti dal kick za to, ze si nesprevadzal, nie za spawn kill
-
Teplousek - Zkušený
• Stránka 1 z 1