I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamítnuto] Rajty\jb1\demnce

Příspěvekod nYcko » 02 úno 2021, 22:18

Banovat za FK dipkarovi so SH len zato ze prides cez steam a cheater prestane..fakt logika na vysokej urovni ze mna zabanujes zato ze dam cheaterovi FK? :D keby si si pozrel hned hltv tak vies ze cheatuje :D nabuduce mi daj aj ban za kazenie hry lebo som lebo som zneuzil bloky a chcel zabranit SH so simon blokmi....
fakt n1 admin
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
nYcko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

[Zamítnuto] Rajty\jb1\demnce

od Rumcajz » 02 úno 2021, 22:18

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Rajty\jb1\demnce

Příspěvekod nYcko » 02 úno 2021, 22:34

http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=65131
ban: https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=1963
Kód: Vybrat vše
2021-02-02 22:09:13   Death   nYcko killed me with ak47.

profil hovori za vsetko ale tak to zbytocne vysvetlovat...podstata je FK cheaterovi, nie to ze on cheatuje :D

GL
nYcko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Rajtyy » 02 úno 2021, 22:53 VIP

Ahoj,
všichni moc dobře víme, že admin může banovat jen to co vidí na serveru sám. Psal mi jeden z HLSA na steam, ze jestli bych tam nemohl skocit, ale nevedel jsem o co tam jde. Jestli tam byli DIPkari a cheateri, tak kdyz vy prvni co vas napadlo tam vypisovat vsichni do chatu, ze prisel admin, tak se logicky vypnou. Na tyto pripady mame urcite postupy, ktere je potreba dodrzet, ale tim ze budes davat FK a sám tímto porušovat pravidla toho moc nedosahneš. Neměl jsem nijak ověřené, zda to byli cheateři nebo DIPkaři, tudíž jsem ty hráče v tu chvíli bral stejně jako ostatní. Z meho pohledu jsem tam byl cca dvacet miut a bohuzel jsem tam na nic neprisel. Jedine co vidim je, ze oznacis hrace a zabijes ho. Kdyz jsem se te do Voice zeptal, za co si ho zabil, tak za cheaty. Nenašel jsem nikde v pravidlech kolonku zabíjení za cheaty. Několikrát jsem ti vysvětlil, že ty nejsi od toho, aby jsi řešil cheatery a když už, tak určitě ne Frekillama. Pokud tam byli, ano porušovali pravidla, ale ty si porušil pravidla tím, že si dal FK. Byl si za to náležitě odměněn. Byli jsme tam otom ještě krom mě další dva admini, a ničeho jsme si nevšimli. Kontroval jsem i jejich herní ID, také beze změn. Přiznávám, že jsem si mohl projet ještě HLstats a zjistit více, bohužel jsem to v té rychlosti už nestihl. Po tom, co si dostal ban tam hra pokračovala bez problému a plynule.
Pro příště si zapamatuj, že se to dá řešit i jinak. A pokud uvidíš na serveru admina, tak je nech naopak žít, aby jsme měli možnost zpozorovat nějaké porušování pravidel a možná nedostaneš ban za FK.
Banovat cheatery budu, ale až budu mít nějaký důkaz. Tvé prohlášení mi bohužel nestačí.
Další věc je to, jak si k tomu přistupoval na serveru, když jsem se ti to snažil vysvětlit. Nechceš si to nechat vysvětlit, v pořádku - pro tyto situace slouží přesně tyto topicy, kde ti řekne HLSA přesně jak to je.
To je ode mě pro tuto chvíli vše.
Zahradní traktor - HECHT 5192
Zahradní traktor se záběrem 92 cm. Motor o objemu 452 cm3 s jmenovitým výkonem 9,2 kW. Objem koše 245 l
Rajtyy
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod nYcko » 03 úno 2021, 07:23

Take trapne vyhovorky ohladom pravidiel ze nema kolonku ze Fk za cheaty :D asi si nepochopil pointu topicu ale nevadi, banuj dalej hracov ktory sa snazia nieco spravit s dipkarmi. Len si dokazal bezmocnost lebo nemas sancu ako nato.
:-) kazdy rozumny clovek ked tam neni admin chce zabit cheatera aby ho nezabil shckam len ty tomu trosku nechapes a zabanujes radsej mna namiesto toho aby si siel napr NS alebo ine vhodne opatrenia :D to len dokazuje ako si beznocny proti DIP.
Ale celkom pekny postup ako na to, az ma celkom pobavil ze hraca s Evip zabanujes za FK cheaterovi :D
A ked si nepochopil o com je staznost tak ti napisem este raz: Cheateri vedia ze si sdmin a ked prides tak su kludni. Pozri si aj hltv a uvidis 3 kola co tam vystrajal a zato dostal kill :-) keby si sa odpojil tak ma sejme hned a takto som mohol zahrat v klude normal kolo len trosku nechapes :-)
Nahlasim ich do PP lebo vidim ze si ich vobec neporiesil...

Dik za vysvetlenie, Lock.
nYcko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Vonbrauncz » 03 úno 2021, 11:43

Admin může řešit jen to, co vidí, tzn., že když dostane v přítomnosti admina FK hráč, který cheatoval na serveru, když tam ještě admin nebyl, tak logicky admin bude řešit pouze ten FK, protože žádné cheaty neviděl.

Zamítnuto.

Lock.
Vonbrauncz
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Stížnosti na Adminy