• Stránka 1 z 1
CT
čus videl som to na iných portáloch tak sa to pýtam aj tu. čo keby ste spravili CT test? proste ak chceš CT splň test a môžeš ak ho nedáš nemôžeš. Aspoň hráči v ct budú mať trošku rozum a nebudú to FK za FK. bolo by to celkom good 

-
SopliakPali - Kazatelův učeň
Re: CT
Absolvování CT testu by nic nezměnilo na tom, že pokud chceš dát MFK, tak ho dáš tak či onak..
Prostě CT test by bylo možno dát po takovém dni odehraném na JB a i tak nezaručíš, že hráči nebudou dávat úmyslné FKs a MFKs.
Jsme jenom lidi a zavedení nějakého "CT testu" by na této skutečnosti asi nic nezměnilo..
Toť můj názor.
Prostě CT test by bylo možno dát po takovém dni odehraném na JB a i tak nezaručíš, že hráči nebudou dávat úmyslné FKs a MFKs.
Jsme jenom lidi a zavedení nějakého "CT testu" by na této skutečnosti asi nic nezměnilo..
Toť můj názor.

-
Amby - CS:GO Server Admin
Re: CT
AmbY píše:Absolvování CT testu by nic nezměnilo na tom, že pokud chceš dát MFK, tak ho dáš tak či onak..
Toť můj názor.
Chápem ale nech tam zas nepríde niekto čo to zapol 1x a všetci mu nadávajú že nevie pravidlá. Nech sa ich naučí a potom nech si pokojne simonuje

-
SopliakPali - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1