• Stránka 1 z 1
[V]suprerer
Hrac Domtix byl simon, byli jsme na cervenem policku u kanonu, meli jsme skakat na zebrik u boxu. Sup byl koupene vd. Ja byl jako 3 na rade, prvni dva hraci nedali, pak sel ja ale suprerer ten zebrik bloknul. Coz samozrejme mohl jako koupene hvd. Ja nejakym zazrakem prezil, ale diky demenci ct a simona jsem to ani nemel jak dat. Vyzadal jsem si mikrofon ohledne hry, abych jim vysvetlil ze to byla demence simona a nemeli by me za to zabijet, ale suprerer jako admin tam zacal do mikrofonu rvat at me zabijou, potom me nepravem Ghasty zabil (nejspis si myslel ze kvuli mikrofonu).
Pote kdyz me diky suprererovi zabili (kdyz jak idiot tam rika at me zabijou). (Mimochodem si ho simon opet za toto nezapojil, coz je dalsi demence simona kterou admin neresil). Dalsi kolo najednou tam suprerer rika Ghastymu, at mi nahlasi VD (nenahlasil), ze mu da ban a bla bla bla. Samozrejme ze kamosovi zadny ban nedal a neresil to.
Proc teda nejprve jako admin rika at me nepravem zabiji a pote zadna snaha o vyreseni situace?
HLTV: https://www.sendspace.com/file/pmafi3
26:00 zacatek kola
29:30 situace
CHAT je v hlstats
volumo
Pote kdyz me diky suprererovi zabili (kdyz jak idiot tam rika at me zabijou). (Mimochodem si ho simon opet za toto nezapojil, coz je dalsi demence simona kterou admin neresil). Dalsi kolo najednou tam suprerer rika Ghastymu, at mi nahlasi VD (nenahlasil), ze mu da ban a bla bla bla. Samozrejme ze kamosovi zadny ban nedal a neresil to.
Proc teda nejprve jako admin rika at me nepravem zabiji a pote zadna snaha o vyreseni situace?
HLTV: https://www.sendspace.com/file/pmafi3
26:00 zacatek kola
29:30 situace
CHAT je v hlstats
volumo
VOLUMO je nejlepší
-
eeeaaaeee - Amatér
[V]suprerer
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: suprerer
Čus volumo kamoš,
Máš pravdu.
Jako VD jsem tě šel bloknout, což jak píšeš můžu. Za to že nezabili. Pak jsi si napsal o mil, resp. jsi napsal mik hra, který ti Simon dal a já jsem toho jako hráč využil a začal jako m cpát, ať tě zabijou. Ovšem myslel jsem to že srandy a když tě Ghasty zabil, tak jsem nechápal za co.
Ptal jsem se ho, proč tě zabil a doufal že ti to VD dá, protože vím, že Ghasty je snad normální člověk. No VD ti nedal, tak jsem se mu snažil normálně napsat, ať ti ho dá a tobě jsem normálně napsal, ať si požádat o mikrofon, protože si nejsem jistý, jestli mi něco neuteklo. Ghasty mi neodepsal, ty sis o mikrofon nepožádal a já na to pak zapomněl.
K tomu, že si mě Simon nezapojil, tak jsem mu pak normálně napsal, že si mě měl už při tom, jak jsem tě blokl zapojit a pak si mě hned zapojil.
Takže se ti omlouvám, Ghasty ban dostane.
Ale ještě jednou řekneš, že je to můj kámoš, tak si pro tebe přijedu.
Máš pravdu.
Jako VD jsem tě šel bloknout, což jak píšeš můžu. Za to že nezabili. Pak jsi si napsal o mil, resp. jsi napsal mik hra, který ti Simon dal a já jsem toho jako hráč využil a začal jako m cpát, ať tě zabijou. Ovšem myslel jsem to že srandy a když tě Ghasty zabil, tak jsem nechápal za co.
Ptal jsem se ho, proč tě zabil a doufal že ti to VD dá, protože vím, že Ghasty je snad normální člověk. No VD ti nedal, tak jsem se mu snažil normálně napsat, ať ti ho dá a tobě jsem normálně napsal, ať si požádat o mikrofon, protože si nejsem jistý, jestli mi něco neuteklo. Ghasty mi neodepsal, ty sis o mikrofon nepožádal a já na to pak zapomněl.
K tomu, že si mě Simon nezapojil, tak jsem mu pak normálně napsal, že si mě měl už při tom, jak jsem tě blokl zapojit a pak si mě hned zapojil.
Takže se ti omlouvám, Ghasty ban dostane.
Ale ještě jednou řekneš, že je to můj kámoš, tak si pro tebe přijedu.

https://streamable.com/7oyjb8 - legit AB in progress
-
SupreRer - Spamerův sluha
Re: suprerer
Admin si příště uvědomí, že když se hráč snaží zabránit FK, tak on je ten, který by se měl situaci snažit vyřešit a ne nabádat CT, aby ten FK opravdu dali.
Řešit to rovnou ve voice by taky asi nebylo od věci a jak je možné to, že na situaci admin zapomene potom, co to s ním tak na sílu řešil v chatu, nevím.
Stížnost oprávněná.
Řešit to rovnou ve voice by taky asi nebylo od věci a jak je možné to, že na situaci admin zapomene potom, co to s ním tak na sílu řešil v chatu, nevím.
Stížnost oprávněná.
-
Taco - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1