• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Kozlak / JB1
1. Měl jserm nick karantena = kar + antena a admin Kozlak mě upozornil do pošty ať si změním nick. Zeptal jsem se do pošty jestli je admin neodpověděl. Potom mi do teamchatu napsal Admin Bobbyn ať si změním nick zeptal jsem se proč? jake slovo vadi? ať vím. Odepsal mi, že slovo "kar". Přišlo mi to trochu moc, protože pro mě to není zase taková nadávka, ale řekl jsem si okej, nepoužiju tam to slovo. A změnil si nick na caratena = car + antena. A potom jse mdostal ban za nevhodný nickname.
Tak snad, právě proto jsem se ptal jaké slovo vadí, abych to nemusel měnit na úplně jiný nick.
Provokace je úplně něco jiného.
2.
http://www.gamesites.cz/amxban/jailbrea ... p?bid=2055
Nickname carantena = car + antena
Herni ID STEAM_0:1:44166854
SteamCommunity ID 76561198048599437
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod Vlastni [Nevhodny nickname]
Zabanován dne 05.02.2021 - 18:37:05
Vyprší dne 05.02.2021 - 19:07:05 (26 Minut zbývá)
Zabanovaný od Kozlak
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #1
Tak snad, právě proto jsem se ptal jaké slovo vadí, abych to nemusel měnit na úplně jiný nick.
Provokace je úplně něco jiného.
2.
http://www.gamesites.cz/amxban/jailbrea ... p?bid=2055
Nickname carantena = car + antena
Herni ID STEAM_0:1:44166854
SteamCommunity ID 76561198048599437
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod Vlastni [Nevhodny nickname]
Zabanován dne 05.02.2021 - 18:37:05
Vyprší dne 05.02.2021 - 19:07:05 (26 Minut zbývá)
Zabanovaný od Kozlak
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #1
- lubos852
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Kozlak / JB1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Kozlak / JB1
Ahoj,
pokud ti admin napíše poštou zprávu, ukáže se ti u něj že je admin. Na otázku tvoji jsem ti neodpověděl, protože mi přišla bezpředmětná.. Jelikož sis nick nezměnil ty, tak jsem ti ho změnil já. To, zda jste si psali s jiným adminem o tom v teamchatu jsem nevěděl. Každopádně poté, co jsem ti změnil nick sis tam dal "carantena=car+antena." Přišlo mi to od tebe jako provokace na ten rename. Dal jsem ti za to kick, ty si se poté připojil s otázky typu "za co kick?" Na což jsem ti odpovídal tím, že sis ho dal naschvál jako provokaci.. Druhý kolega, co ten nick měl, tak hned po upozornění pochopil, že to není vhodné, tak proč si ty to nemohl pochopit rovnou a musel si naschvál provokovat?
pokud ti admin napíše poštou zprávu, ukáže se ti u něj že je admin. Na otázku tvoji jsem ti neodpověděl, protože mi přišla bezpředmětná.. Jelikož sis nick nezměnil ty, tak jsem ti ho změnil já. To, zda jste si psali s jiným adminem o tom v teamchatu jsem nevěděl. Každopádně poté, co jsem ti změnil nick sis tam dal "carantena=car+antena." Přišlo mi to od tebe jako provokace na ten rename. Dal jsem ti za to kick, ty si se poté připojil s otázky typu "za co kick?" Na což jsem ti odpovídal tím, že sis ho dal naschvál jako provokaci.. Druhý kolega, co ten nick měl, tak hned po upozornění pochopil, že to není vhodné, tak proč si ty to nemohl pochopit rovnou a musel si naschvál provokovat?
Primum non nocere.
-
Kozlak - Spamer
však to už co je že admin řekne změn si nick, ty to uděláš a dostaneš ban za provokaci...
- lubos852
- Kolemjdoucí
když jsi mi napsal do pošty neviděl jsem tam nikde napsané "admin" a díval jsem se na tabulku neměl jsi tam ani steam obrázek.
Proto jsem ignoroval co jsi napsal. A bavil se o tom normálně s Bobbynem v teamchatu, hned jak mi odepsal jsem si změnil nick. Nevím co jsem jako měl udělat? Chtěl si po mě změnu nicku, tak jsem si ho změnil. Nehádal jsem se, ani nic.
Můžeš mi napsat co jiného jsem podle tebe měl udělat, když jsi po mě chtěl ať si změním nick?
Jasně jsem se ptal Bobbyna jaké slovo tam vadí, protože jsem si úplně nebyl jistý.
Napsal mi ho. To slovo jsem z nicku odstranil, to že ty jsi mezitím stihl změnit nick na Gamesites není můj problém.
Sorry, ale kdybych věděl, že jsi admin, tak se zeptám tebe co tam vadí v tom nicku a změním si ten nick podle toho co bys napsal. Ale ty musíš psát do pošty.
Proto jsem ignoroval co jsi napsal. A bavil se o tom normálně s Bobbynem v teamchatu, hned jak mi odepsal jsem si změnil nick. Nevím co jsem jako měl udělat? Chtěl si po mě změnu nicku, tak jsem si ho změnil. Nehádal jsem se, ani nic.
Můžeš mi napsat co jiného jsem podle tebe měl udělat, když jsi po mě chtěl ať si změním nick?
Jasně jsem se ptal Bobbyna jaké slovo tam vadí, protože jsem si úplně nebyl jistý.
Napsal mi ho. To slovo jsem z nicku odstranil, to že ty jsi mezitím stihl změnit nick na Gamesites není můj problém.
Sorry, ale kdybych věděl, že jsi admin, tak se zeptám tebe co tam vadí v tom nicku a změním si ten nick podle toho co bys napsal. Ale ty musíš psát do pošty.
- lubos852
- Kolemjdoucí
"tak proč si ty to nemohl pochopit rovnou a musel si naschvál provokovat?"
A CO JSEM JAKO NEPOCHOPIL?????????????????
VŠAK JSEM SI TEN NICK ZMĚNIL.
A CO JSEM JAKO NEPOCHOPIL?????????????????
VŠAK JSEM SI TEN NICK ZMĚNIL.
- lubos852
- Kolemjdoucí
"Každopádně poté, co jsem ti změnil nick sis tam dal "carantena=car+antena." Přišlo mi to od tebe jako provokace na ten rename."
Takže, když někomu změníš nick, tak si ho musí nechat a už si nesmíš dát jiný jinak je to provokace?
To mi připomíná trochu jiný režim....
Takže, když někomu změníš nick, tak si ho musí nechat a už si nesmíš dát jiný jinak je to provokace?
To mi připomíná trochu jiný režim....
- lubos852
- Kolemjdoucí
Myslím si, že sis tam naschvál dal to car, které se čte stejně jako kar a že si tím chtěl úmyslně provokovat. Nespamuj to tady zbytečně a vyčkej na verdikt vyšších.
Primum non nocere.
-
Kozlak - Spamer
Samozřejmě, že jsem si ho tam dal naschvál, když mi Bobbyn napsal, že vadí slovo "kar".....
- lubos852
- Kolemjdoucí
Admin ti dal upozornění, přejmenoval tě a dal ti ještě i kick, tebe to evidentně nedošlo, že takový nick nemáš mít, a tak si pokračoval v provokacích, proto jsi dostal ban.
Admin postupoval správně.
Stížnost zamítnuta.
Lock.
Admin postupoval správně.
Stížnost zamítnuta.
Lock.
-
Vonbrauncz - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1