• Stránka 1 z 1
luk27- neoprávněný ban
Zdarvím,
V tento: Datum a čas 02-04-21 02:42 mi byl udělen ban, který mi vypršel viz. odkaz.
Po zhruba 2-3 dnech jsme se připojil na JB server, kde jsem se připojil do T, byl jsem stále mrtvý(nenapsal, ani neřekl slovo) a po asi 10 sec. přistál další ban za nadávky.
https://banlist.gamesites.cz/csgo/jb/in ... +k+u+n+o+v
PS: ten první ban jsem dostal až někdy v půlce hry, kdy jsem pomalu nemluvil. Bývalí admin MOLEX a Erbi si na mě u něj asi stěžovali a na základě jejich řečí, snad i bez důkazu mi dal luk27 ban přes konzolu nebo forko (ani na serveru nebyl.)
Díky RakuN
V tento: Datum a čas 02-04-21 02:42 mi byl udělen ban, který mi vypršel viz. odkaz.
Po zhruba 2-3 dnech jsme se připojil na JB server, kde jsem se připojil do T, byl jsem stále mrtvý(nenapsal, ani neřekl slovo) a po asi 10 sec. přistál další ban za nadávky.
https://banlist.gamesites.cz/csgo/jb/in ... +k+u+n+o+v
PS: ten první ban jsem dostal až někdy v půlce hry, kdy jsem pomalu nemluvil. Bývalí admin MOLEX a Erbi si na mě u něj asi stěžovali a na základě jejich řečí, snad i bez důkazu mi dal luk27 ban přes konzolu nebo forko (ani na serveru nebyl.)
Díky RakuN

Just look in my eyes and you will see Russian Paradise
-
RAKUNOV - Amatér
luk27- neoprávněný ban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: luk27- neoprávněný ban
Cau, ban jsem ti dal 4. unora, jsi problemovy hrac uz nekolik let (bohuzel pro tebe ja na takove retardy nezapominam) a chodis schvalne kazit hru, viz demo z toho casu, kdy jsi dostal ban. Uprimne si nepamatuju ani co jsem delal vcera, takze se podivej na jedno z techto dem, tam to bude:
04.02.2021 02:20:06 jb_citrus_v2
04.02.2021 01:32:49 ba_jail_minecraftparty_v6
Kdyz bude nekdo hodny, tak ti da unban, uprimne ja dnes v 18:46 mel rozhodne jine zalezitosti nez resit GS, tak jde asi o bug, ale nebudu hraci s X desitkami banu davat unban, to si zkus u nekoho jineho
e. polskasila: Jinak cekam dukaz o mem prohresku, kdyz jsi podal stiznost.
04.02.2021 02:20:06 jb_citrus_v2
04.02.2021 01:32:49 ba_jail_minecraftparty_v6
Kdyz bude nekdo hodny, tak ti da unban, uprimne ja dnes v 18:46 mel rozhodne jine zalezitosti nez resit GS, tak jde asi o bug, ale nebudu hraci s X desitkami banu davat unban, to si zkus u nekoho jineho

e. polskasila: Jinak cekam dukaz o mem prohresku, kdyz jsi podal stiznost.
187
-
polskasila - CS:GO HLSA
Tě pééro,
tak když jde o bug, jsi povinnej svuj ban stáhnout, jelikož jsi ho dal ty sám
Takže o retardaci bych radši mlčel. Že si někoho pamatuješ xxx let...., no to asi budeš někoho milovat a schválně ošemetně banuješ. Zajímavý že tebe já neznám a nepamatuju, nezbedníku.
Nevím, naco budu hledat demo, když ten první ban už mám mínus...Řeším ten druhej ban, co jsi zabugoval svoji ehm asi neschopností nebo nevím.
ps: ejejejej já mám na to papíry.
iiiiiii ejejeje Naposledy !
tak když jde o bug, jsi povinnej svuj ban stáhnout, jelikož jsi ho dal ty sám

Nevím, naco budu hledat demo, když ten první ban už mám mínus...Řeším ten druhej ban, co jsi zabugoval svoji ehm asi neschopností nebo nevím.
ps: ejejejej já mám na to papíry.
iiiiiii ejejeje Naposledy !
-
RAKUNOV - Amatér
ŽLUTEJ POPLACH LUKÁŠI !!! ŽLUTĚJ POPLACH!!!!
-
RAKUNOV - Amatér
-
RAKUNOV - Amatér
RAKUNOV píše:jsi povinnej svuj ban stáhnout
ajo vlastně, jsem to nestihl, škoda

187
-