I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené]Separ & Gerak / BaseBuilder New

Příspěvekod Rubie » 10 úno 2021, 02:33

Zdravím, nahlasujem admina Separa za zneužívanie práv - opravenie svojej base po limite na stavanie.
Gerak je preto v názve topicu, lebo celú situáciu videl a ignoroval ju a hral ako by sa nič nestalo.

1. Vyčasovanie:
44:24 - Gerak vidí že Separ našiel v ich base dieru a prešiel cez ňu.
44:47 - Separ opraví svoju base.

2. https://www.mediafire.com/file/v5exx4t9n9i9fmj/separ.dem/file

Za vyriešenie ďakujem.
Rubie
Pokročilý
Pokročilý

[Vyriešené]Separ & Gerak / BaseBuilder New

od Rumcajz » 10 úno 2021, 02:33

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Separ & Gerak / BaseBuilder New

Příspěvekod GrooS » 10 úno 2021, 13:54 VIP

Počkáme na vyjádření obou adminů, doufám že se k tomu postaví čelem a nebudou se kolem toho vymlouvat.
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Separko69 » 10 úno 2021, 15:37 VIP

Zdravím,

s Gerakom sme stavali kempu. Som si istý, že sme ju mali dobre... na 100% lebo som to ešte kontroloval... začala hra, a všimol som si, že tam máme dieru. Myslel som, že nám niekto ukradol blok (čo stále nevylučujem) ... a preto som po časovom limite posunul našu zadnú stenu, aby sme tam tu dieru nemali... Gerak mi písal na Steame, že si nie je istý či niekto ten blok ukradol, alebo ten blok nebol označený, a proste zmizol po čase na stavbu (Pretože sme to stavali v priestore kde su sprawnute bloky súbežné s našim Bhopom, a bloky po čase na stavbu, už v čase na schovanie, proste zmiznú... Nie som na to zvyknutý, pretože to takto nebolo nastavené až do Bláznovho updatu...)

Čiže svoje práva som nezneužil úmyselne, ale konal som zbrkle v tom, že nám niekto ukradol blok. Až potom mi to Gerak vysvetlil čo sa mohlo stať.

Ja osobne sa chcem k tomu však postaviť zodpovedne, a ako dospelý rozumný chlap, a preto sa ospravedlňujem, že som ten blok posunul, aj keď som nevidel nikoho kradnúť ten blok... tu je moja chyba a naozaj ma to úprimne mrzí... BB hrám od 2014, najskôr som bol problémovým hráčom, takým istým ako dnes niektorí, no potom v záujme získať práva som sa začal správať zodpovedne a snažiť sa.
Na práva som sa musel fest namakať, a odrieť si to skrz nahlasovanie v akadémii, alebo ako Admin-Akademik. Preto by som si nedovolil len tak náročky, rovno pred spawnom plným svedkov, úmyselne zvýhodniť hru tím, že by som to opravil v záujme zneužiť svoje práva.

Naozaj sa tu nechcem na nič vyhovárať... prsote takto to bolo, a je mi jasné, že to bola chyba, a nemal som konať tak zbrkle na základe podozrenia. Čiže sa úprimne ospravedlňujem.

Geraka z toho vynechajme.... on somnou adminuje od 2016... pozname sa fakt dlho... písal mi po tom kole, a vzájomne sme si to vydiskutovali... Gerak však nie je žiadný Donášač... proste nemal za potreby napráskať kamaráta za to, že konal radikálne, ale neuvedomal si svoju chybu (ja)...

Asi aj Gerakovi doplo až neskôr, že ten blok mohol zmiznúť po časovom limite...

Čiže toľko, ak to mám zhrnúť, je to moja chyba za ktorú sa ospravedlňujem a naozaj ma to mrzí. Neurobil som to však v úmysle zneužiť práva, ale chcel som spravodlivo vrátiť našu stavbu do bezchybného stavu, ako to bolo v čase na stavanie. Gerak neviem čo mal robiť... kicknuť ma asi nie... a bonznúť kamaráta HLSAčku za chybu tiež nechcel ... keby chce, tak to opraví on... konal však zodpovednejšie ako ja, a keďže nevidel nikoho ten blok ukradnúť, pokračoval v hre.

Demo som nenašiel pretože som preinštalovaval v pondelok csko, ale deň predtým som posielal Gerakovi video na FB, keď sme sa hadali či to niekto ukradol, abo to zmizlo. Snáď to bude stačiť ako dôkaz na to, že sme to mali fakt dobre a vyzeralo to akoby nám niekto ten blok ukradol .. pritom len zrejme zmizol v čase na schovanie kvôli nepznačeniu

Video: https://easyupload.io/9zj9dw
Vo videu aj vidieť, že blok nie je označený ... taktiež tam je aj to, ako ide Gerak do stavby predkom, nie cez dieru ako napísal RLZ
#YNWA Obrázek #YNWA
https://www.youtube.com/watch?v=ZE_Z8On5tdo
Separko69
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Separko69 » 10 úno 2021, 15:40 VIP

Video mi nejde, pridávam nový link

https://ufile.io/0yud2lca
#YNWA Obrázek #YNWA
Separko69
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Rubie » 10 úno 2021, 16:03

Predom sa ospravedlňujem ak už nemám právo sa vyjadrovať, ale chcem pár vecí objasniť.

Blok ktorý zmizol "chybou" ako povedal Separ, nezmizol chybou, ale preto zmizol lebo tým blokom nikto nepohol celý čas na stavanie, to znamená že po skončení času na stavanie sa vymazal tak ako všetky ostatné, ktorých sa nikto nedotkol. Týmto vyvraciam tvoj pokus o obhájenie tvojej neviny čo sa týka zmiznutia toho bloku. Keby si to demo pozrieš, vedel by si.

A to ako som napísal "Gerak vidí že Separ našiel v ich base dieru a prešiel cez ňu." si len zle pochopil, pretože to bolo myslené tak že Gerák vidí že si našiel tú dieru a prešiel si cez ňu.
Rubie
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Separko69 » 10 úno 2021, 16:17 VIP

Separko69 píše: Gerak mi písal na Steame, že si nie je istý či niekto ten blok ukradol, alebo ten blok nebol označený, a proste zmizol po čase na stavbu (Pretože sme to stavali v priestore kde su sprawnute bloky súbežné s našim Bhopom, a bloky po čase na stavbu, už v čase na schovanie, proste zmiznú... Nie som na to zvyknutý, pretože to takto nebolo nastavené až do Bláznovho updatu...)

Asi aj Gerakovi doplo až neskôr, že ten blok mohol zmiznúť po časovom limite...

ale chcel som spravodlivo vrátiť našu stavbu do bezchybného stavu, ako to bolo v čase na stavanie

Však ja viem, že to mohlo zmiznúť, pretože neboli označené. Aj som to tam napísal... tie bloky boli dôležitá časť našej stavby, iba sme ich ani jeden neoznačili (Alebo ich niekto ukradol, čo si však už nemyslím) ... nevravím že to je chyba hry... iba som si to neuvedomil a opravil som to kvôli tomu, že som si myslel že to niekto ukradol

To však nie je dôkaz, že som to opravil oprávnene.... je to ale dôkaz, že som nezneužil umyselne práva, ale kvôli tomu že nám zmizol blok
#YNWA Obrázek #YNWA
Separko69
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod GeracikxD » 10 úno 2021, 21:14

Ja som k tomu svoje napísal Thixovy na steame. Ak bude mať niekto otázky môže ma kontaktovať steam/ts.
/´¯/)...........(\¯`\
/....//.............\\....\
/....//................\\....\
/´¯/..../´¯\.........../¯`\....\¯`\
/./.../..../..../.|_...._|.\....\....\...\.\
(.(....(....(..../.)..)..(..(.\....)....)....).)
GeracikxD
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Re: [V riešení]Separ & Gerak / BaseBuilder New

Příspěvekod eXtr3mer » 14 úno 2021, 10:49

http://www.gamesites.cz/forum/post1066509.html

Na základe tejto a ďalšej sťažnosti boli adminovi odobrané práva...

Sťažnosť oprávnená
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy