I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] c(d)ement

Příspěvekod eeeaaaeee » 10 úno 2021, 22:09

Dal jsem hracovi darkness nechtene FK, cement vubec nebyl na serveru a nevidel to, dalsi kolo jsem mu nahlasil vd za fk, pote si yeaz vzal mik, zepry se darkness odpojil a napojil zpet, coz jsem ja ani nikdo z ct nevidel, samozrejme tento radoby admin se me zacal ptat proc, jak, za co atd. kdyz vubec nebyl na serveru. Byl jsem mrtvy, tak jsem mu slusne napsal ze dalsi kolo mu to vysvetlim do miku, jelikoz jsem byl mrtvy, nechtelo se mi to psat a odepisoval k tomu na messengru. Admin nepockal a rovnou me prehodil. IDIOT!
VOLUMO je nejlepší
eeeaaaeee
Amatér
Amatér

[Vyřešeno] c(d)ement

od Rumcajz » 10 úno 2021, 22:09

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: c(d)ement

Příspěvekod eeeaaaeee » 10 úno 2021, 22:14

Jeste dodam, ze to nevidel ani nikdo nevidel, jediny kdo na to upozornil byl yeaz, takze kdyz se me cement ptal, napsal jsem ze jsem mu dal fk a dalsi kolo to vysvetlim do miku. Prece nemuzu brat nazor yeaze
VOLUMO je nejlepší
eeeaaaeee
Amatér
Amatér

Příspěvekod Seso » 10 úno 2021, 22:53

Moje až priam doprosovania sa hráčovi aby mi vysvetlil, prečo dotyčný mal VD. Bohužiaľ mi to prišlo, že dotyčné CT stratilo kognitívne schopnosti a zabudlo písať aj napriek doprosovania sa od admina.
Preto som zvážil, že hráčov pobyt u CT je rizikový a že nie je dostatočne spôsobilý hrať schopne u CT. Z toho dôvodu dostal prehoz k T.
Môj chat
Ako pozerám na hráčovu gramatiku a schopnosť tvoriť a spájať vety, tak by som povedal, že som spravil správne.
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
Seso
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Vonbrauncz » 12 úno 2021, 18:50

Admin zde jednal zbytečně nekompromisně, zde nebylo nutné hráče přehodit, když hráč měl ochotu to adminovi vysvětlit. Admin zde jednal zbytečně unáhleně a příště, při řešení takovéto situace, bude určitě tolerantnější.

Vyřešeno.
Vonbrauncz
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Stížnosti na Adminy