Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Duplicita] Žádost o unban/dotaz

Příspěvekod b3ath » 08 úno 2021, 20:38

Dobrý den dnes při připojování na váš server na mě vyskočilo že mám permanentní ban za "Duplicate account".Sice nevím co to znamená ale když jsem byl připojen před 3 hodinami než jsem s chtěl připojit znovu tak jsem ban neměl. Žádné chety nemám a cheateři se mě hnusí.
Tak jsem došel jde a ptám se jestli to jde nějak vyřešit (unban a podobně)?
Přeji pěkný zbytek dne a ještě přikládám screen banu na vašem banlistu a link na steam account.

https://steamcommunity.com/id/B3ath
Přílohy
screen.PNG
b3ath
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Duplicita] Žádost o unban/dotaz

od Rumcajz » 08 úno 2021, 20:38

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o unban/dotaz

Příspěvekod polskasila » 08 úno 2021, 21:23 VIP

A nežádáš si o UB náhodou i tady? zadost-o-unban-t239158.html
187
polskasila
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Příspěvekod b3ath » 08 úno 2021, 21:49

Dobrý den toho člověka neznám a netuším o koho by se mohlo jednat a vžadnem případě se nejedná o mě
b3ath
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod ericek111 » 10 úno 2021, 23:32

Došiel venlafaxín?

Duplicita.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Unban Žádost