• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žiadosť o pŕava na JB
Zdravím, rád by som požiadal o práva na JailBreak serveroch ak by sa dalo.
Nickname v hre : Spasitel
Nick na forum : spasitelko
Profil na forume : spasitelko-u71886.html
Vek : 19
Steam nick : Savior
Steam ID : STEAM_0:0:93752230
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1969/h ... ayer=12389
Bany na hre : Ban za nadávky som ešte nedostal, predsa treba sa slušne vyjadrovať. Normálny ban som dostal asi pred 4-5 rokmi ale už si napamätám za čo to bolo no myslím si že nič vážne.
Niečo o mne : Ahojte, Volám sa Kevin a mám 19 rokov. Narodil som sa na východnom Slovensku v meste Michalovce kde žijem do teraz. Študuje na strednej škole technickej v Michalovciach kde popri tom športujem profesioalne ľadový hokej ktorý hrám za mesto už tých 12 rokov. Hrávam csko často pretože ak sa nudím alebo jednoducho mám čas tak si to zahrám pre zábavu. Csko hrávam už odmalička no najprv som hrával na kotelne kde som potom prešiel na gamesites kvôli komunite a viac aktívným ľudom. Na servery gamesites hrám už dlhšiu dobu kde som sa naučil veľmi dobre pravidla a snažim sa pomôcť tým ktorí práve zaćinajú alebo nedobre ovládajú pravidla a nevedia sa spravať.
Prečo sa chcem stáť adminom?
Adminom sa chcem stáť preto, pretože hrám to pre zábavu a niekedy ma vytočia tí hráči čo jednoducho nadávajú, hackujú a proste zosmiešňujú druhých, ale toto nie je jediný dôvod, chcem aj pomáhať viac druhých aby mali aj trošku rešpektu keďže teraz ma viacerí nepočúvajú. Chcem sa aj postarať o to aby bol poriadok na serveroch a menej takýchto ľudi ktorí robia bordel. Som aktivný celkom dosť často čiže by som vedel pomôcť.
Ďakujem všetkým za prečítanie a prajem pekný a príjemný deň.
Spasiteľ / Kevčo
Nickname v hre : Spasitel
Nick na forum : spasitelko
Profil na forume : spasitelko-u71886.html
Vek : 19
Steam nick : Savior
Steam ID : STEAM_0:0:93752230
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1969/h ... ayer=12389
Bany na hre : Ban za nadávky som ešte nedostal, predsa treba sa slušne vyjadrovať. Normálny ban som dostal asi pred 4-5 rokmi ale už si napamätám za čo to bolo no myslím si že nič vážne.
Niečo o mne : Ahojte, Volám sa Kevin a mám 19 rokov. Narodil som sa na východnom Slovensku v meste Michalovce kde žijem do teraz. Študuje na strednej škole technickej v Michalovciach kde popri tom športujem profesioalne ľadový hokej ktorý hrám za mesto už tých 12 rokov. Hrávam csko často pretože ak sa nudím alebo jednoducho mám čas tak si to zahrám pre zábavu. Csko hrávam už odmalička no najprv som hrával na kotelne kde som potom prešiel na gamesites kvôli komunite a viac aktívným ľudom. Na servery gamesites hrám už dlhšiu dobu kde som sa naučil veľmi dobre pravidla a snažim sa pomôcť tým ktorí práve zaćinajú alebo nedobre ovládajú pravidla a nevedia sa spravať.
Prečo sa chcem stáť adminom?
Adminom sa chcem stáť preto, pretože hrám to pre zábavu a niekedy ma vytočia tí hráči čo jednoducho nadávajú, hackujú a proste zosmiešňujú druhých, ale toto nie je jediný dôvod, chcem aj pomáhať viac druhých aby mali aj trošku rešpektu keďže teraz ma viacerí nepočúvajú. Chcem sa aj postarať o to aby bol poriadok na serveroch a menej takýchto ľudi ktorí robia bordel. Som aktivný celkom dosť často čiže by som vedel pomôcť.
Ďakujem všetkým za prečítanie a prajem pekný a príjemný deň.
Spasiteľ / Kevčo

-
spasitelko - Amatér
[Zamítnuto] Žiadosť o pŕava na JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o pŕava na JB
Ahoj, první příspěvek na fóru a hned žádost, to bohužel zatím nepůjde. Nahlašuj aktivně do PP a zkus zapracovat na pravidlech, nebo se přihlas do akademie.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
-
Vonbrauncz - Spamerův sluha
Re: [Zamítnuto] Žiadosť o pŕava na JB
Ahoj, hrám to už niekoľko rokov no učet som si vystvoril včera lebo veľmi na fórum nechodím ale dobre budem sa snažiť posielať niejaké tie demá.
-
spasitelko - Amatér
• Stránka 1 z 1