Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[Vyřešeno] iXair493 / Nadržovanie,

Příspěvekod Tomasek159 » 11 úno 2021, 23:00

Nick hráče: iXair493
SID hráče: STEAM_0:1:562241417
Screen SID hráče: - (Mám z HlStats)
Odkaz na hráčův HlStats:http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php?mode=playerinfo&player=132584
Přibližný datum a čas: 11. 02. 2021 22:45
Server: JailBreak 2
Popis situace: Sevas, simon iXair493 ma obral o výhodu, takto ja to napíšem rovno a nech si to aj on prečíta, sám neviem čo má tento chalan proti mne, pretože je sústavne proti mne zaujatý, stále má ku mne negatívne správanie a čo som tak pochopil, tak kvôli tomu, že ma raz chcel nahlásiť za to, že som sa mu vyhrážal reportom do PP.. :D

Nakoľko ma obral o výhodu, pretože ako je vidno na videu, skočil som prvý.., tak som si požiadal o mik, čo mi aj dal, ale moc nemal záujem o tom debatovať a rovno ma poslal na fórko, tak tu idem.
Chcem len podotnúť, že mi vôbec nejde o ban, kľudne stačí upozornenie, sám nevidím do vášho systému trestania, takže ak vôbec.

A ešte posledná vec, vždy chcem, len aby tu bola spravodlivosť, pretože túto zaujatosť, že ja ho nemám rád a budem mu robiť naprieky jednoducho nemám rád a chcem to riešiť, pretože mi potom môže vybuchnúť hlava, keď mi toto bude robiť stále. Riešil som to, požiadal som o mik, nemal záujem, poslal ma o fórko, prípadne následky teda znesie on tým pádom, tak to funguje :D

Důkaz: https://streamable.com/qnm6qi
https://streamable.com/zdwbpv

Ďakujem a prajem krásny zvyšok večera.

S pozdravom,
Tomášek.
CS:GO Akademik 11. 01. 2023 - xx. xx. xxxx.
Tomasek159
CS:GO Akademik

[Vyřešeno] iXair493 / Nadržovanie,

od Rumcajz » 11 úno 2021, 23:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: iXair493 / Nadržovanie, neudelenie výhody / JailBreak#2

Příspěvekod erwin » 11 úno 2021, 23:10 VIP

Hráč Ixair zabanovaný za Nadržiavanie

Hráč Ixair by sa v tomto prípade zaobišiel bez banu ale keďže si niekto nenechá povedať ..

čo sa týka teba nabudúce žiaden screen SID z hlstats. Musí to byť z mapy prehrešku.

Ďakujeme za nahlásenie.
Viete prečo deti v Afrike nejedia lieky?
Lebo je na nich napísané až po jedle.
erwin
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Re: [Vyřešeno] iXair493 / Nadržovanie,

Příspěvekod iXair493 » 12 úno 2021, 09:03

Už je neskoro ale nevadí ,Tomáškovi sa ospravedlnujem , naozaj som videl zle, fakt som bol presvedčený že hráč ktorý odomňa dostal výhodu, skočil prvý ,nuž nebolo to tak.Nebolo to úmyselné.Tomášek ,tak isto ťa nemám moc v láske,lebo ma niekedy presvidčaš o pravidlách ,ktoré neexistujú alebo si ich vymýšlaš ,ale toto nebolo osobné ,prepáč. :D
"Dreams can become true"
Hollywood Unded<3
Ice Nine Kills<3
Crown The Empire<3
Black Veil Brides<3
FFDP<3
2+2=5
iXair493
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod jarypo » 12 úno 2021, 09:10 VIP

Hráč se omluvil.
Ixair493 má UB a může jít hrát.
Obrázek
jarypo
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Příspěvekod Tomasek159 » 12 úno 2021, 11:26

iXair493 píše:Už je neskoro ale nevadí ,Tomáškovi sa ospravedlnujem , naozaj som videl zle, fakt som bol presvedčený že hráč ktorý odomňa dostal výhodu, skočil prvý ,nuž nebolo to tak.Nebolo to úmyselné.Tomášek ,tak isto ťa nemám moc v láske,lebo ma niekedy presvidčaš o pravidlách ,ktoré neexistujú alebo si ich vymýšlaš ,ale toto nebolo osobné ,prepáč. :D

Omluva prijatá samozrejme, ja sa nehnevám, je dobré, že si si priznal chybu a samozrejme som rád, že si dostal UB, nech nemáš ban, keď vieš čo si zle spravil, nie je dôvod trestu potom ;)
CS:GO Akademik 11. 01. 2023 - xx. xx. xxxx.
Tomasek159
CS:GO Akademik

Zpět na JailBreak Servery