[P] _ur_waifu_ - Žádost o Akademika

Příspěvekod urwaifu » 10 úno 2021, 13:14 VIP

Nick ve hře: _ur_waifu_
Odkaz na steam profil: https://steamcommunity.com/profiles/76561199137954774
Věk: 14
Steam ID: STEAM_0:0:588844523
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=152023

Proč chci akademika: Upřímně, tohle je taková složitější otázka je toho více a vím, že moje odpověď na tuto otázku hodně ovlivní váš první dojem na mě. Mohl bych začít třeba tím, že bych se rád jednou dostal do admin týmu, avšak z důvodu mého nízkého věku bych rád prošel akademií. Osobně mám zkušenosti s takto administrátorskou pozicí, z nějakého důvodu mám nutkání se vždy dostat na tuto pozici ať už jsem kdekoli. Ať už jde o FiveM, Minecraft či Counter Strike. Myslím si, že toto je zapříčiněno tím, že rád pomáhám hráčům a nebo řešit nějaké jednoduché situace. Jelikož mezi mé věci co mě dokázou naštvat, patří například to, když se 2 hráči hádají o naprosté blbosti, která by šla vyřešit na místě, ale místo toho to skončí dvěma nahlášení v PP a to znamená více práce pro adminy. Vím, že nesplňuji podmínku ohledně nahlášení hráčů do PP. Mám dvě z tří nahlášení. Stává se mi totiž, že když už mám někoho na nahlášení, tak se buď situace vyřeší na místě (což je dobře) a nebo hráč dostane ban dříve než to stihnu nahlásit. Co se týče schopností ať už vytváření, nebo samotné manipulování s soubory formátu .dem si myslím že toto umím díky Akademikovi Lakymu, který mě to naučil, stejně jako mi poradil např. si vést místo kam si to všechno přehledně ukládat, ať v tom pak nemám bordel. (Díky Laky <3 )

Něco o mně: Jmenuji se Marek, pocházím z středočeského kraje, přesněji z Kolína a je mi 14 let. Jak si můžete z mé aktivity všimnout, mojí největší zálibou jsou videohry a věnuji jim většinu svého času. Zbytek času patří samozřejmým věcem, jako jsou např. mé koníčky, kamarádi, rodina a tak dále. Když už jsem nakousl ty mé koníčky, tak mezi ně patří samozřejmě videohry, florball a airsoft. Ani jedné z těchto věcí se nevěnuji nějak na vyšší úrovni a hraju je jen rekreačně pro pobavení. Avšak vzhledem k nynější situaci je florball i airsoft zavřený tak mi nezbývá nic jiného než sedět celé dny u počítače, což bych nyní mohl označit i docela za časovou flexibilitu. Můžu být aktivní téměř kdykoli během dne (i noci xd). Co se týče mého vystupování, tak se snažím se co nejvíce držet v rámci slušnosti a řešení věcí s chladnou hlavou. Avšak vzhledem k tomu že jsem Cholerik (vznětlivá povaha) tak se občas dokážu i naštvat a někdy mi ulítne i nějaká ta nadávka což se snažím co nejvíce klidnit a na JB si myslím že se mi to docela vede. Co se týče řešení problémů když už nějaké vzniknou, snažím se je řešit vždy s klidem a nějakou tou rozvahou. Dle mého nikdy není na škodu nad něčím popřemýšlet a až poté to udělat. Zlaté přísloví "Dvakrát měř, jednou řež." Samozřejmě zde nebudu tvrdit, že jsem nějaký JB mistr a že nedělám chyby. Chyby dělají všichni a to je i další důvod proč bych rád prošel akademií. Rád bych mé některé chyby eliminoval, získal nové zkušenosti a až potom realizoval ambice na post Admina, protože ten už by ty chyby dělat neměl. Doufám že jsem zde pokryl vše co jsem měl a chtěl, v případě jakýchkoli dotazů bez problému napište do sz/pod téma/na steam. Otázky se pokusím co nejdřív zodpovědět.

Moje prohřešky na GS nebo jinde: Co se týče prohřešků na GS, pokud se nepletu žádné nejsou. Netvrdím že jsem nikdy neudělal chybu, samozřejmě nějaké to FK tam bylo, ale vždy jsme to v klidu a jako lidi vyřešili na místě mojí omluvou a následným VD. Co se týče prohřešků jinde, tak jsem jednou jedinkrát dostal permu za cheaty... K tomuto není co dodat :/ Byl jsem hloupý a tuto chybu si plně uvědomuji a beru za ni zodpovědnost. Slibuji, že už se to nikdy nestane a vzhledem k tomu že už je to téměř 900 dní (863 k 10.02.2021) by se u tohoto daly přimouřit oči a nějak to přejít ne? :/

Poznámka: Pokud nějaké slova trošku nedávají smysl, nebo mám někde chybnou stavbu věty tak se omlouvám, ale momentálně nemám moc času tak je toto psané naráz a je to nepřipravený text. Děkuji za pochopení :3

Děkuji za přečtení a přeji hezký zbytek dne :3
- urwaifu
urwaifu
Pokročilý
Pokročilý

[P] _ur_waifu_ - Žádost o Akademika

od Rumcajz » 10 úno 2021, 13:14

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

3. Nahlášení

Příspěvekod urwaifu » 10 úno 2021, 13:42 VIP

Zdravím,
jen bych rád doplnil k mé žádosti že jsem 3. nahlášení do PP nyní dodělal.
Přeji hezký zbytek dne c:
-urwaifu
urwaifu
Pokročilý
Pokročilý

Re: _ur_waifu_ - Žádost o Akademika

Příspěvekod Heppsak » 11 úno 2021, 21:22 VIP

Ahoj,
přidej si mě na steamu.
gotta make it outta here, make it out alive
Heppsak
CS:GO HLSA