• Stránka 1 z 1
[V] Žádost o unban
pepega15je/ aim servery
sid:STEAM_1:1:583560370
banlist: https://banlist.gamesites.cz/csgo/aim/i ... mid&Submit
Dobrý den rád bych požádal o unban.
Byl jsem na mirage only#2 a byl jsem v týmu ct. V daném kole jsem byl na pozici za "ticketem" a slyšel jsem plant bomby kolem fireboxu. Peeknul jsem do site a nikoho jsem neviděl,začal jsem spamovat přes firebox protože mě došlo že enemy hráč to plantuje pro mid/rampu. Náhodou jsem někoho(možná plentujícího enemy ve chvíli kdy to doplentoval) přes firebox tak jsem dostal ban.
Žádné wh nemám akorát jak se říká: jsem se ustřelil.
sid:STEAM_1:1:583560370
banlist: https://banlist.gamesites.cz/csgo/aim/i ... mid&Submit
Dobrý den rád bych požádal o unban.
Byl jsem na mirage only#2 a byl jsem v týmu ct. V daném kole jsem byl na pozici za "ticketem" a slyšel jsem plant bomby kolem fireboxu. Peeknul jsem do site a nikoho jsem neviděl,začal jsem spamovat přes firebox protože mě došlo že enemy hráč to plantuje pro mid/rampu. Náhodou jsem někoho(možná plentujícího enemy ve chvíli kdy to doplentoval) přes firebox tak jsem dostal ban.
Žádné wh nemám akorát jak se říká: jsem se ustřelil.
- pepega15
- Kolemjdoucí
[V] Žádost o unban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o unban
https://streamable.com/4cy05c
Ahoj tu mas vycasovane demo,jestli se ti to nelibi mohu to dat do CHH sekce,ale za me tam je jednoznačně Aimlock a Wh.
Cas divnych situaci: 0:00:04,0:01:20-az konec.
NT!
Gluckoli.
Ahoj tu mas vycasovane demo,jestli se ti to nelibi mohu to dat do CHH sekce,ale za me tam je jednoznačně Aimlock a Wh.
NT!

Gluckoli.
JED TVRDE NEBO JED DOMU
-
notGluckoli042 - Amatér
Hi,
demo v CHH sekci, někdo z kolegů ti sem do pár dnů hodí verdikt.
demo v CHH sekci, někdo z kolegů ti sem do pár dnů hodí verdikt.
https://steamcommunity.com/id/dancuspicus/
-
KondomfromCTF - CS:GO Server Admin
notGluckoli042 píše:https://streamable.com/4cy05c
NT!![]()
Gluckoli.
ano vidím že to vipadá sus. ale za zy záseky no není aimlock to mam jen 10 fps. potom 1:13 to si pamatujem tam jsem mu viděl kus hlavy a ten konec jsem slyšel plant a začal jsem ten box sspamovat zato že mám 10 fps a Sk*rvené štěstí nemohu.
- pepega15
- Kolemjdoucí
Dobrý večer děkuji pánové za unban a slibuji že se pokusím nedělat přítěž
- pepega15
- Kolemjdoucí
Dobrý den omlouvám se že stále otravuji ale když jsem dnes došel na server tak jsem ta ban stále měl tak se chci zde zeptat jestli jste mě unban dali nebo ne? Na vašich serverech mě baví hrát a mrzí mě že zde mám ban.
Předem děkuji za odpověď.
pepega
Předem děkuji za odpověď.
pepega
- pepega15
- Kolemjdoucí
Dostal si ban za obchádzanie banu, ktorý si dostal za obchádzanie prvého banu. Keďže nás tu klameš, ďalší dočasný UB až do dodania dôkazov adminom a vyriešenia CHH nedostaneš.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
-
ericek111 - CS:GO Admin
Ahoj,
Dodané video na ban nedostatočné.
Unban už máš, môžeš ísť hrať.
Prajem pekný deň.
Vyriešené.
Dodané video na ban nedostatočné.
Unban už máš, môžeš ísť hrať.
Prajem pekný deň.
Vyriešené.