• Stránka 1 z 1
[V]wojcek/suprerer
Ahojte. Když už jsem si musel založit účet kvůli tomuto a ještě se omluvit někomu za něco co jsem neudělal, tak žádám o vysvětlení
1. JB1/Suprerer/Wojcek
2. Nickname wojcek
Herni ID STEAM_0:1:533063557
SteamCommunity ID 76561199026392843
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz pripojeni k CT
Důvod MFK
Zabanován dne 10.02.2021 - 20:55:24
Vyprší dne 12.02.2021 - 20:55:24 (1 Den 22 Hodin 9 Minut zbývá)
Zabanovaný od SupreRer
Zabanovaný na Webové stránky
3. Jo pamatuji si, hrála se mapa jail_felix, byl simon a ten je poslal do boxu v čupě myslím,nebo byli na stole už si nevzpomínám přesně, to je nepodstatné, já stál na boxu, kde jsem sledoval hráče, vedle mě stál ještě jeden týpek, nevěděl jsem že je na boxe nějaké tlačítko které když někdo zmáčkně zabije všechny, v ten moment jsem si vychutnával sousta kyblíčku z KFC, a pro vaší informaci, kdybych to já byl, odpojím se ze serveru hned a nezůstávám tam jak nějaký šulin a znovu opakuju že jsem se musel omluvit za něco co jsem neudělal já
ale tak zaujatost Suprerera vůči mě... já se mu nedivím ani
4. ANO JSEM EVIP HRÁČ.

1. JB1/Suprerer/Wojcek
2. Nickname wojcek
Herni ID STEAM_0:1:533063557
SteamCommunity ID 76561199026392843
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz pripojeni k CT
Důvod MFK
Zabanován dne 10.02.2021 - 20:55:24
Vyprší dne 12.02.2021 - 20:55:24 (1 Den 22 Hodin 9 Minut zbývá)
Zabanovaný od SupreRer
Zabanovaný na Webové stránky
3. Jo pamatuji si, hrála se mapa jail_felix, byl simon a ten je poslal do boxu v čupě myslím,nebo byli na stole už si nevzpomínám přesně, to je nepodstatné, já stál na boxu, kde jsem sledoval hráče, vedle mě stál ještě jeden týpek, nevěděl jsem že je na boxe nějaké tlačítko které když někdo zmáčkně zabije všechny, v ten moment jsem si vychutnával sousta kyblíčku z KFC, a pro vaší informaci, kdybych to já byl, odpojím se ze serveru hned a nezůstávám tam jak nějaký šulin a znovu opakuju že jsem se musel omluvit za něco co jsem neudělal já

4. ANO JSEM EVIP HRÁČ.
- wojcekk
- Amatér
[V]wojcek/suprerer
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: wojcek/suprerer
37:57
Jediné tlačítko na celé mapě, které zabije všechny hráče v boxu.
Stojíš u něj ty a rezz.
Rezz se celou dobu kouká přímo na vězně, ani v zorném poli to tlačítko nemá. Jak by to tedy mohl být on.
Jediné co se stalo je, že ty ses otočil na rezze, za kterým bylo to tlačítko, ale byl jsi od něho příliš daleko a nešlo ti to zmáčknout, tak sis k němu přistoupil blíž, koukal na tlačítko a najednou to jen tak všechny v boxu zabije?
Byl jsem se koukat na Live HLTV, už tam jsem viděl, že jsi to musel být ty.
Přišel jsem proto na server a dal ti šanci se omluvit, no ty jsi ji nevyužil.
Šel jsem se kouknout na své demo, na kterém to vidět nebylo, tak jsem si počkal až skončí mapa a stáhl jsem si HLTV.
Následně jsi na serveru u ž nebyl, tak jsem ti ten ban jednoduše dal přes BanList.
Jediné tlačítko na celé mapě, které zabije všechny hráče v boxu.
Stojíš u něj ty a rezz.
Rezz se celou dobu kouká přímo na vězně, ani v zorném poli to tlačítko nemá. Jak by to tedy mohl být on.
Jediné co se stalo je, že ty ses otočil na rezze, za kterým bylo to tlačítko, ale byl jsi od něho příliš daleko a nešlo ti to zmáčknout, tak sis k němu přistoupil blíž, koukal na tlačítko a najednou to jen tak všechny v boxu zabije?
Byl jsem se koukat na Live HLTV, už tam jsem viděl, že jsi to musel být ty.
Přišel jsem proto na server a dal ti šanci se omluvit, no ty jsi ji nevyužil.
Šel jsem se kouknout na své demo, na kterém to vidět nebylo, tak jsem si počkal až skončí mapa a stáhl jsem si HLTV.
Následně jsi na serveru u ž nebyl, tak jsem ti ten ban jednoduše dal přes BanList.
https://streamable.com/7oyjb8 - legit AB in progress
-
SupreRer - Spamerův sluha
Re: wojcek/suprerer
Ban oprávněný.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
-
Taco - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1