• Stránka 1 z 1
[P] Žádost o akademika (JB)
Nick ve hře: zer0sevenine
Odkaz na steam profil: https://steamcommunity.com/id/zerosevenine/
Věk: 14 let
Steam ID: STEAM_0:1:457110310
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=98375
Proč chci akademika: Vzhledem k mému aktuálně nízkému věku nejsem schopný si zažádat o plná administrátorská práva, tak bych chtěl zkusit projít alespoň akademií, abych věděl, jak to vše funguje a abych se mohl naučit nové věci. Jednu z podmínek myslím nesplňuji, přesněji počet lidí které musím nahlásit. I přes tento nedostatek jsem si jist, že jsem schopen jakkoliv manipulovat se soubory .dem a dokážu úspěšně nahlásit problémového hráče. Jedním z důvodů proč nesplňuji tento požadavek je, že většinou když někoho kdo porušuje pravidla potkám, někdo stihne osobu nahlásit dříve, někdy i více než jeden člověk... A proč zaplňovat nahlašování pěti reporty na jednoho člověka, když by stačil jeden?
Něco o mně: Jmenuji se Vítězslav, je mi čtrnáct let. Bydlím v České Republice, přesněji v Plzni. Mám staršího bratra, který na internetu většinou vystupuje pod stejnou či podobnou přezdívkou jako já. Jmenuje podobně, avšak né stejně jako já, přesněji Vít (Trochu paradox, že si navzájem říkáme "Vítku"). Jsem fanatik do her, obzvláště příběhovek. Hry na Source enginu hraju již od pěti let, kdy mě k těmto hrám dovedl můj táta. Máme doma korelku, která nám dělá společnost a radost (Jo, a taky někdy funguje jako lehčí motion sensor. Vždy když někdo odejde z místnosti ve které je, pískne). Rád poslouchám hudbu, specificky buďto klidnější soundtracky nebo rap, který však preferuji bez nadávek. Na Gamesites serverech hraji už několik let, na tomto účtu však ne tak dlouho. Jsem komunikativní a rád beru hraní jailbreaku jako klidný oddech od všeho ostatního, kde si mohu povídat s lidmi.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Dostal jsem jeden CT ban za neúmyslný FK, s délkou čtyř hodin. O žádných jiných trestech nevím.
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=98375
Proč chci akademika: Vzhledem k mému aktuálně nízkému věku nejsem schopný si zažádat o plná administrátorská práva, tak bych chtěl zkusit projít alespoň akademií, abych věděl, jak to vše funguje a abych se mohl naučit nové věci. Jednu z podmínek myslím nesplňuji, přesněji počet lidí které musím nahlásit. I přes tento nedostatek jsem si jist, že jsem schopen jakkoliv manipulovat se soubory .dem a dokážu úspěšně nahlásit problémového hráče. Jedním z důvodů proč nesplňuji tento požadavek je, že většinou když někoho kdo porušuje pravidla potkám, někdo stihne osobu nahlásit dříve, někdy i více než jeden člověk... A proč zaplňovat nahlašování pěti reporty na jednoho člověka, když by stačil jeden?
Něco o mně: Jmenuji se Vítězslav, je mi čtrnáct let. Bydlím v České Republice, přesněji v Plzni. Mám staršího bratra, který na internetu většinou vystupuje pod stejnou či podobnou přezdívkou jako já. Jmenuje podobně, avšak né stejně jako já, přesněji Vít (Trochu paradox, že si navzájem říkáme "Vítku"). Jsem fanatik do her, obzvláště příběhovek. Hry na Source enginu hraju již od pěti let, kdy mě k těmto hrám dovedl můj táta. Máme doma korelku, která nám dělá společnost a radost (Jo, a taky někdy funguje jako lehčí motion sensor. Vždy když někdo odejde z místnosti ve které je, pískne). Rád poslouchám hudbu, specificky buďto klidnější soundtracky nebo rap, který však preferuji bez nadávek. Na Gamesites serverech hraji už několik let, na tomto účtu však ne tak dlouho. Jsem komunikativní a rád beru hraní jailbreaku jako klidný oddech od všeho ostatního, kde si mohu povídat s lidmi.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Dostal jsem jeden CT ban za neúmyslný FK, s délkou čtyř hodin. O žádných jiných trestech nevím.
رسوماتك تبدو لي مثل الجنة
مثل هذه القطعة الفنية تقدم هدية جميلة يمكن رؤيتها
bold of y'all to assume that I'm not a meth dealer
-
079 - Amatér
[P] Žádost o akademika (JB)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o akademika (JB)
Ahoj, krásně sepsaná žádost.. opravdu cením. Škoda těch pár nadávek v chatu. Dám ti šanci, tudíž si za 2 týdny znovu zažádej sem do příspěvku. Pokud za tuto dobu nahlásíš hříšníky a nenapíšeš jedinou nadávku, tak tě určitě přijmu.
Prozatím zamítnuto.
Prozatím zamítnuto.
-
KiziaR - Profesionál
KiziaR píše:Ahoj, krásně sepsaná žádost.. opravdu cením. Škoda těch pár nadávek v chatu. Dám ti šanci, tudíž si za 2 týdny znovu zažádej sem do příspěvku. Pokud za tuto dobu nahlásíš hříšníky a nenapíšeš jedinou nadávku, tak tě určitě přijmu.
Prozatím zamítnuto.
Dobře tedy, pokusím se. Děkuji

-
079 - Amatér
KiziaR píše:Ahoj, krásně sepsaná žádost.. opravdu cením. Škoda těch pár nadávek v chatu. Dám ti šanci, tudíž si za 2 týdny znovu zažádej sem do příspěvku. Pokud za tuto dobu nahlásíš hříšníky a nenapíšeš jedinou nadávku, tak tě určitě přijmu.
Prozatím zamítnuto.
Takže tedy, kde začít?
Jsem zde, po přibližně těch dvou týdnech. Pár dní navíc jsem ještě počkal, jako způsob omluvy za těch pár "vole" v chatu, které jsem se rozhodl od toho kompletně eliminovat, abych měl trochu vyšší šance na Akademika. Ještě jednou se omlouvám za těch pár nadávek, které jsem se avšak rozhodl kompletně vynechat z mého slovníku a přejít na klidnější mluvu, if you know what i mean.
Takže tedy!
Nick ve hře: zer0sevenine
Odkaz na váš HLstats: Zde
Proč chci akademika: Při minulém pokusu jsem si to lehce pokazil nevhodným chováním, tak jsem tedy po řečených dvou týdnech přišel znovu, abych se pokusil získat akademika, tentokrát doufám už s pozitivním výsledkem.
Něco o mně: No, nemyslím že je potřeba to tu rozpisovat, jelikož jsem většinu už psal nahoře. Nemyšleno nijak agresivně, pouze to tu nechci tvořit zbytečně dlouhé a udělat ctrl+c a ctrl+v na to, co jsem tu psal předtím.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Od minula jsem myslím žádný trest zatím nedostal, pokud ano tak jsem si ho pouze v banlistu nevšiml.
Tzv. měl jsem jeden CT ban za nechtěný FK.
No, pár těch hříšníků jsem nahlásil, myslím že tři, od té doby jsem měl lehčí smůlu najít kohokoliv kdo by něco drasticky porušoval, a to jsem pár dní v kuse i celkem huntil. Snad to tedy bude stačit a doufám, že se pro mě mezi vámi najde místo.
-
079 - Amatér
Re: [Z] Žádost o akademika (JB)
Ahoj, přidej si mě na steamu. 

-
KiziaR - Profesionál
Re: [V řešení] Žádost o akademika (JB)