Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyriešené] LadyGulage - ban od zaujatého admina

Příspěvekod Tomasek159 » 13 úno 2021, 14:33

Název tématu [Server / Nick admina]: LadyGulage
Odkaz na Steam profil admina:[url]https://steamcommunity.com/profiles/[U:1:1022804193][/url]
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Sevas, okrem toho, že tento administrátor posledný týdeň sa stále do mňa naváža v chate, či už narážky a zosmešnenia pred hráčmi (nakoniec sa k nemu pripoja aj samotní hráči a moc príjemne sa teda necítim (: ), tak mi tentokrát dal ban za zneužívanie animácii. Ehm. Na 1440 minút. Takže, ja mám vlastne ban na jeden deň za použitie animácie. Dôkaz, že som animáciu nezneužíval?
Dole priložím
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: Čo sa týka nevhodného správania, nie len ku mne, ale aj k nováčikom, doslova také agresívne a arogantné správanie, nulová pomoc čo som si všimol, ak aj hráč potrebuje pomoc, tak odignoruje, ale na tresty číha jak suseda za oknom, jednoducho pomôcť hráčom nie, ale trestať ich áno.. Tak na toto dôkaz nemám, lebo som to ignoroval a nechcel som dávať sťažnosť, každopádne čo sa týka tých animácií, tak dôkaz mám, pozeral som sa predseba a animácie som nezneužíval, mal som rovnaký rozhľad a pohľad ako obyčajne. Animáciu som robil, lebo som bol uzavrený v klietke, takže len tak "zo srandy" som tam použil animáciu, rozhodne som nemal za potrebu to zneužívať.

Samozrejme si prosím UB a vyjadrenie hlavného admina, vyjadrenie Guláša ma nezaujíma, pretože z neho až tá zaujatosť chŕlí odkedy som si podal žiadosť do AT. :)
https://streamable.com/hqpg8w - Môžete sa sami pozrieť, že som nijak animáciu nezneužil, ani nebolo ako.. To je tak, keď administrátor funguje len na trestanie.
Pekný zvyšok dňa.

S pozdravom,
Tomášek.
CS:GO Akademik 11. 01. 2023 - xx. xx. xxxx.
Tomasek159
CS:GO Akademik

[Vyriešené] LadyGulage - ban od zaujatého admina

od Rumcajz » 13 úno 2021, 14:33

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: LadyGulage - ban od zaujatého admina

Příspěvekod Tomasek159 » 13 úno 2021, 14:36

Pre správne uloženie presuňte niekto prosím topic do sekcie žiadosti o UB, díky, viacej sa tu rieši UB ako postoj admina, tak preto.
Tomasek159

Příspěvekod LadyGulage » 13 úno 2021, 14:46

Ahoj,

Jak jsem ti napsal do chatu, zneužíval jsi animaci. Je to proto, že když ji děláš, tak jiný terorista není schopen tě najít podle mapy. Napsal jsem ti tam i ten důvod, že tě hledají. Pokud tě hledají, máš animaci ukončit. Dokonce jsem si i počkal, jestli si to nerozmyslíš, ale nějak se ti nechtělo.

Nechápu, co to píšeš o mojí neochotě. Při HVD jsem někoho zabil za nebezpečné přiblížení, a další kolo jsem mu řekl, že mu VD nedám, protože se nebezpečně přiblížil.

Fakt nechápu co tu řešíš..

Přeji pěkný zbytek dne.
CSGO JB,TTT, Admin

JB PP -> nějaký problém - napiš mi PM tady na forku

https://steamcommunity.com/id/GSgulasek/

Obrázek
LadyGulage
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Příspěvekod Tomasek159 » 13 úno 2021, 15:00

Pretože som myslel, že myslíš "zneužitie pohľadu" inak úprimne, hoci mám žiadosť do AT, o tomto bugu a chybe, že keď má väzeň zapnutú animáciu tak ho nejde vidieť na mape som nevedel - nemám odkade. Neni to nikde napísané, nikde opomenuté, z prsta si to nevycucam gulasko. Preto som ti písal do chatu, že nezneužívam animáciu, lebo sa pozerám pred seba, ak by si napísal do chatu, že je tam chyba, že ma nejde vidieť na mape, tak bez problémov to vypnem tú animáciu, lenže ja som bol za to, že si teraz pochybil ty a že si si myslel že dajako pohľadom zneužívam animáciu, hoci to bolo odomňa blbé, že som neuposluchol prikaz admina, ale keď už mam svoj nazor, že admin pochybil, tak vtedy ho neuposluchnem = NAKOĽKO mám skúesnosti s tým, že admin pochybil, ja som splnil jeho príkaz a potom som zostal ja ten blbec a znevýhodnený oproti ostatným.

Je to proto, že když ji děláš, tak jiný terorista není schopen tě najít podle mapy. Napsal jsem ti tam i ten důvod, že tě hledají.

Vážne si mi toto nemohol napísať skoršie? Ako som to ja mal vedieť, ty mi len tak rozkážeš a ja mam ako pes skočiť, keď som bol 100% presvedčený, že si sa pomýlil. Ďalšia vec, ako, tento systém GS, že niekde niečo nie je napisane, maš to vedieť a dodržiavať, inak ban. Wtf? xd

Stále si myslím, že ban som dostať nemal, nevedel som o tejto chybe a takéto zásadné veci by mali do čerta napísané v topicu, v pravidlách, že je tam chyba, nejde opraviť, nezneužívajte animácie, jediné čo je napísané pri animácii je to, že sa trestá zneužívanie pohľadu. . Ak by som o tejto chybe vedel, tak mi daj ban, že som úmyselne zneužíval animáciu, lenže ja som nevedel, že ma na mape nejde vidieť, hráč si to ťažko domyslí, keď mu to nenapíšeš guláš a keď si myslí, že admin pochybil, že si myslel, že zneužívam pohľad?

Inak povedané, ban za zneužitie animácie = za zneužitie, o ktorom som ani nevedel, jak som mal vedieť, že nebudem na mape, keď to nie je nikde napísané.. :D
Tomasek159

Příspěvekod Tomasek159 » 13 úno 2021, 15:07

Tomasek159

Příspěvekod KhalDenny » 13 úno 2021, 21:45 VIP

Ahoj,
Tomášek píše:Čo sa týka nevhodného správania, nie len ku mne, ale aj k nováčikom, doslova také agresívne a arogantné správanie, nulová pomoc čo som si všimol, ak aj hráč potrebuje pomoc, tak odignoruje, ale na tresty číha jak suseda za oknom, jednoducho pomôcť hráčom nie, ale trestať ich áno.. Tak na toto dôkaz nemám, lebo som to ignoroval a nechcel som dávať sťažnosť

Nechcel si dávať sťažnosť, ale tu to zmieňuješ, nabudúce daj radšej sťažnosť aby sme vedeli, ako sa daný admin správa k hráčom na serveri. (Prepáč, ale zatiaľ to beriem ako totálny výmysel, keďže nemám v ruke žiadne dôkazy o tom, že by ťa nejak admin urážal)
Tomášek píše:každopádne čo sa týka tých animácií, tak dôkaz mám, pozeral som sa predseba a animácie som nezneužíval, mal som rovnaký rozhľad a pohľad ako obyčajne. Animáciu som robil, lebo som bol uzavrený v klietke, takže len tak "zo srandy" som tam použil animáciu, rozhodne som nemal za potrebu to zneužívať.

Podľa mňa práve išlo o to, že si chcel aby ťa to druhé T nenašlo. (Môj názor, nemusí to byť pravda)
Tomášek píše:o tomto bugu a chybe, že keď má väzeň zapnutú animáciu tak ho nejde vidieť na mape som nevedel - nemám odkade. Neni to nikde napísané, nikde opomenuté, z prsta si to nevycucam gulasko.

Podľa mňa o nej veľmi dobre vieš, pretože ak si nezneužíval animáciu pre pohľad tak si ju chcel zneužiť takto, podľa mňa si, ale nevedel, že za to je tiež ban. (Moja dedukcia so situácie, pretože nevidím dôvod prečo by si dával animáciu v takejto situácii.)

Tomášek píše:Preto som ti písal do chatu, že nezneužívam animáciu, lebo sa pozerám pred seba, ak by si napísal do chatu, že je tam chyba, že ma nejde vidieť na mape, tak bez problémov to vypnem tú animáciu, lenže ja som bol za to, že si teraz pochybil ty a že si si myslel že dajako pohľadom zneužívam animáciu, hoci to bolo odomňa blbé, že som neuposluchol prikaz admina, ale keď už mam svoj nazor, že admin pochybil, tak vtedy ho neuposluchnem = NAKOĽKO mám skúesnosti s tým, že admin pochybil, ja som splnil jeho príkaz a potom som zostal ja ten blbec a znevýhodnený oproti ostatným.

Tu sa dostávame k tvojmu banu, ak ti admin napíše, že niečo nemáš robiť/dať niekomu VD tak tak spravíš a nebudeš odvrávať, nech je pravda hocijaká, potom ako tak učiníš si môžeš ísť sťažovať na fórum, v inom prípade dostaneš ban, ako je to v tomto prípade, takže si za ban vlastne môžeš sám.

Keďže som dobrá duša a "verím ti", že si o tom s tou mapou nevedel, tak ti dám unban, nabudúce už ale taká dobrá duša nebudem a ak sa to zopakuje, tak si už ban odpykáš. Ako som už hore písal, ak ti admin povie, že máš niečo spraviť, tak to sprav, pretože ak mu budeš odvrávať/nespravíš má právo ti dať ban a bude to tvoja chyba.

Vyriešené.
KhalDenny
Spamer
Spamer

Re: [Vyriešené] LadyGulage - ban od zaujatého admina

Příspěvekod Tomasek159 » 13 úno 2021, 22:20

Ďakujem za UB, ale sľubujem, že som o tej chybe nevedel, jediná hláška čo mi napíše je, že sa trestá zneužitie pohľadu vďaka animáciam. Tu animáciu som použil len preto, aby to vyzeralo trocha vtipne z pohľadu Simona.
Tomasek159

Zpět na Unban Žádost