Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[Vyřešeno] desssssssskkdawjdja/neschopnost

Příspěvekod DiNooo9 » 14 úno 2021, 15:16 VIP

nick hrace: [Admin] desssssssskkdawjdja
sid: STEAM_0:1:579987682
hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=146309
datum a cas: 14.02. 15:00
jb: #3
popis situace: simon pravdepodobne neni cech, proto dava nesmyslne a polostrme prikazy + dava ct do bloku, taky dal nekolikrat fk
dukaz: https://youtu.be/pDjv2LUMXVU
DiNooo9
Spamer
Spamer

[Vyřešeno] desssssssskkdawjdja/neschopnost

od Rumcajz » 14 úno 2021, 15:16

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: desssssssskkdawjdja/neschopnost

Příspěvekod alahferda » 14 úno 2021, 15:21

Má Lásko,?
následující řádky budeš číst mnohem později, než je píši právě já a teď. Nejraději bych Ti tento dopis posílal každý den, abys věděla, jak se mé srdce rozbuší, pokaždé když Tě spatřím.Tvé vlasy mi připomínají sluneční paprsky, které mi rozjasní každou vteřinu v tvé přítomnosti. Tvůj úsměv je jako půlměsíc, co ozáří mi cestu noční krajinou, když z lesů vylézají přízraky, co táhnou noční krajinou.Neumím popsat to štěstí, co cítím při pohledu na tvá rozzářená očka, když Ti něco udělá radost a když vím, že tou radostí jsem já a pak, slyším-li Tvůj krásný a bezstarostný smích, jsem ten nejšťastnější člověk, co může být po Tvém boku. Nikdy nezapomenu na okamžik, kdy jsi byla vedle mne a já směl políbit Tvou malou, upracovanou ručku, stejně tak nikdy nezapomenu na okamžik, kdy jsi mne poprvé chytila za ruku, když jsme se spolu poprvé políbili. První pusa co jsi mi dala, bude navždy vryta do mé paměti. Svět se se mnou zatočil, když jsi mne poprvé objala a horko se ve mně rozlilo, když si se ke mně poprvé přitulila. V těchto okamžicích jsem byl ten nejšťastnější člověk pod sluncem a tento pocit ve mně přetrvává vždy, když tato krásná chvíle nastane a já jsem v Tvém objetí se svými rty na Tvých. Udělal bych cokoliv, co by sis přála, jen abys byla šťastná. Pro mne jsi ta nejkrásnější a nejúžasnější bytost na světě a dal bych vše, co mám za jeden malý okamžik strávený každý den s Tebou.Nikdy jsem nemusel a nemusím své city skrývat před Tebou a je správné, že je mohu vyjádřit a sdělit Ti je a stejně vím, že i Ty jsi taková při svém vyjádření ke mně. Věř, že jsou upřímné a velice hluboké, stejně jako Tvé. Tak jako Tebe, jsem ještě nikoho nikdy nemiloval. Vím, že má láska je z Tvé strany opětována, je krásná, kouzelná, čistá a citově neskomírá. Posílám Ti tento dopis a chci Ti říct, jak moc Tě miluji, lásko má, krásná. Moje myšlenky směřují k Tobě, má Věčná lásko. Mohu žít buď naplno, s Tebou, anebo vůbec. Prosím miluj mě dál. Nikdy nepochybuj o nejvěrnějším srdci svého milovaného. Navždy tvé, navždy mé, navždy naše! V něčem tak křehkém a zranitelném. Jsi stejná jako já.Vždy plná optimismu, vůle žít, vůle pomáhat lidem. Vždycky na každém nacházíš něco dobrého. Řekl bych, že jsi mě i tou svou dobrou náladou docela nakazila. Začal jsem se víc otevírat lidem. Poprvé v životě konečně žiji, žiji vedle toho, koho velmi miluji a kdo miluje i mne. Miluji na tobě každou maličkost. Tvůj hlas, tvoje vlasy, ale asi nejvíc tvoje tajemné oči. Je v nich vidět strach, ale i radost zároveň. Přál jsem si a přeji si do nich nahlédnout. Prostě s tebou zůstat. Strašně rád se s tebou procházím, lesem. chtěl bych se s Tebou procházet přírodou, v přírodě ještě mnohem více vynikne Tvoje krása. Dáváš mi sílu překonávat překážky, víc se rozvíjet.Lásko tímhle ti chci prostě říci že tě Miluji a vždy budu.
Moje krasný zlatíčko,
píši tohle psaníčko.
Patří jenom Tobě,

e.Amby: Tvým spamováním fórka toho hodně dosáhneš. V řešení, Lock.
alahferda
Amatér
Amatér

Re: desssssssskkdawjdja/neschopnost

Příspěvekod Amby » 14 úno 2021, 15:37 VIP

Hráč [Admin] desssssssskkdawjdja byl zabanován za Úmyslné kažení hry.
Hráč Lasice byl zabanován za Nadržování.

Když mi sem nedáš screen SID, tak si stejně musím stahovat demo, takže příště prosím nezapomeň ten screen přiložit.
    Hlavně že se stavitelským menu ti Poláci všichni umí hmm..

Děkujeme za nahlášení ;)
ObrázekObrázek "Idioti jsou jako láska - nikdo je neseje, sami vyrůstají." - Gabriel Laub
Amby
CS:GO Server Admin
CS:GO Server Admin

Zpět na JailBreak Servery