• Stránka 1 z 1
[Z]žadost o práva
zdravím rád bych zažadal o prava na only dust 2 a aim serverech kde hraju
NICK VE HŘE... Zednik
NICK NA FORU... HypnotiZe
VĚK..27 LET
STEAM NICK...relax775
STEAM ID...76561198030526453
NĚJAKE BANY ATD.. možna za slovička kdysi když sem hral v 15 ano ted to nehrozí
NĚCO O MĚ... jmenuji se Juraj jsem Čech je mi 27 let dělam zednika volny čas hraju nebo sportuji a nebo jezdim po vyletech mam rad hudbu filmy a přirodu,
PROČ CHCI BYT ADMINEM? hackera poznam moc dobřeuž sem tady byl admin asi 3 roky ale to je davno a rozeznam hackera od fakt dobreho hrače umim nahravat demo a chci at je ve hře klid nebudu banovat atd jen tak a když mi někdo bude nadavat tak dostane par facek a ne hned permanentni ban jsem flegmatik a klidas umim trestat ale když je třeba kvuli kravine se nepose..
doufám že sem napsal vše co je ve vzoru a kdyby ne rad doplnim informace byl bych rad za práva navice serverech ktere hraju asi 3 at je klid všude kde hraju s pozdravem ZedniK
NICK VE HŘE... Zednik
NICK NA FORU... HypnotiZe
VĚK..27 LET
STEAM NICK...relax775
STEAM ID...76561198030526453
NĚJAKE BANY ATD.. možna za slovička kdysi když sem hral v 15 ano ted to nehrozí
NĚCO O MĚ... jmenuji se Juraj jsem Čech je mi 27 let dělam zednika volny čas hraju nebo sportuji a nebo jezdim po vyletech mam rad hudbu filmy a přirodu,
PROČ CHCI BYT ADMINEM? hackera poznam moc dobřeuž sem tady byl admin asi 3 roky ale to je davno a rozeznam hackera od fakt dobreho hrače umim nahravat demo a chci at je ve hře klid nebudu banovat atd jen tak a když mi někdo bude nadavat tak dostane par facek a ne hned permanentni ban jsem flegmatik a klidas umim trestat ale když je třeba kvuli kravine se nepose..
doufám že sem napsal vše co je ve vzoru a kdyby ne rad doplnim informace byl bych rad za práva navice serverech ktere hraju asi 3 at je klid všude kde hraju s pozdravem ZedniK

-
Hypnotize - Kolemjdoucí
[Z]žadost o práva
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žadost o práva
Čau, pošli odkaz na Tvé hlstats.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... ayer=96673
ano jsem v Belgii zrovna pracuji tady v Belgii jako zednik ale jezdim do ČR
ano jsem v Belgii zrovna pracuji tady v Belgii jako zednik ale jezdim do ČR
-
Hypnotize - Kolemjdoucí
Nemáš ještě nahranou aktivitu. Zkus nahlásit pár hráčů do porušení pravidel, nahrej aktivitu a za měsíc si můžeš zkusit požádat znovu.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Re: [Z]žadost o práva
dobře děkuji ale to bude trošku problem na tech serverech co hraju je pořad klid žadny hacker apod.. chtěl jsem práva pravě na připad kdyby se někdo objevil co když se za tu dobu nikdo neobjeví a nebudu mit koho nahlasit ? chtěl sem to i z duvodu že když jsme 2 na mape a ten druhy by chtěl jinou mapu chtěl bych vyhovět hrajou tam většinou stejni lidi s kterými chci byt za dobře ale jo chápu snad na nějakeho zmetka narazim ktereho nahlasim děkuji 

-
Hypnotize - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1