• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]eliska. (PoldasQweek) / JB3
Simon dal vězňům za úkol, aby prošli dráhu a na konci nic nedělali, jak řekl - "prostě tam stáli jak solný sloup". Admin eliska. dráhu prošel a na konci dráhy se hýbal, i přesto, že se hýbal, Simon jeho a druhého hráče poslal nazpátek k hráči, který měl výhodu (neúčastnit se atrakce) a toho posledního zastřelil.
Simonovi jsem tedy napsal do Team chatu, aby mu dal nevýhodu, že nepustil klávesnici (myslel jsem, že se hýbal)... ---> Asi byla blbost mu nahlašovat v ten moment nevýhodu? Měl jsem říct Simonovi, že to ten hráč nesplnil jak Simon požadoval?
Když Simon řekl, že má nevýhodu, začal se eliska. tázat z jakého důvodu, když jsem mu to řekl zeptal se mě "to je nějakej příkaz pro tebe?!" (i když jsem v podstatě nic neprovedl). Odpověděl jsem mu, že ne pro mě, ale pro něj a hodil semnou o zem.
Za mě se situace mohla vyřešit jinak a normálně, nevím co Admin myslel tím, že "to je nějakej příkaz pro tebe?!" Vysvětelní za co semnou hodil o zem jsem nedostal.
https://www.sendspace.com/file/udbgcp celá situace začíná na 47:07
S přáním klidného večera
,,Kabii
Simonovi jsem tedy napsal do Team chatu, aby mu dal nevýhodu, že nepustil klávesnici (myslel jsem, že se hýbal)... ---> Asi byla blbost mu nahlašovat v ten moment nevýhodu? Měl jsem říct Simonovi, že to ten hráč nesplnil jak Simon požadoval?
Když Simon řekl, že má nevýhodu, začal se eliska. tázat z jakého důvodu, když jsem mu to řekl zeptal se mě "to je nějakej příkaz pro tebe?!" (i když jsem v podstatě nic neprovedl). Odpověděl jsem mu, že ne pro mě, ale pro něj a hodil semnou o zem.
Za mě se situace mohla vyřešit jinak a normálně, nevím co Admin myslel tím, že "to je nějakej příkaz pro tebe?!" Vysvětelní za co semnou hodil o zem jsem nedostal.
https://www.sendspace.com/file/udbgcp celá situace začíná na 47:07
S přáním klidného večera
,,Kabii
NENÍ SNADNÉ CESTY!
-
PlayerZK - Zkušený
[Vyřešeno]eliska. (PoldasQweek) / JB3
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: eliska. (PoldasQweek) / JB3
Na konci nic nedělali nebo stáli jako solný sloup nic neznamená, to je simonuv problém, který bych řešil jen s ním, pokud za to nahlašuješ nevýhodu, tak i tvůj a měl by jsi říct vězni zaco, nevím kde se bere v módě nahlašovat nevýhody do CT chatu a hráč pak s otazníkama nad hlavou neví o co jde, pokud mu to simon neřekne, jak má.
Co se týče, že jsem Ti neodpověděl, tak jsi se hned po tvojem dotazu odpojil

Co se týče, že jsem Ti neodpověděl, tak jsi se hned po tvojem dotazu odpojil

-
PoldasQweek - Mistr
Re: [V]eliska. (PoldasQweek) / JB3
Po opětovném přezkoumání dema jsme se shodli, že příkaz byl dostatečně srozumitelný na to, aby bylo jasné, že se admin neměl, po dokončení atrakce, hýbat klávesnicí.
Adminovi tedy byla nahlášená oprávněná nevýhoda.
Stížnost oprávněná.
Adminovi tedy byla nahlášená oprávněná nevýhoda.
Stížnost oprávněná.
-
Taco - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1