I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]Nahlášení adminů/ Jack Sparow a Optimus Prime

Příspěvekod AliA » 18 úno 2021, 23:56

Dobrý den,
hrála se mapa humor.
Dostal jsem FK, a díky zdržování adminů, na téma, že mi nevěří, nedostal jsem nic. Admini mají neustále na salámu, nadávky neřeší. Například <-> měl nevhodné poznámky, vůbec nebyl ani v tu chvíli ve hře, a admini ho pouze napomínali, i po té, co provozoval tutéž činnost, za kterou byl upozorněn. Další bod. Zkontrolujte chatlog a další demo z nadávek tohoto hráče.

Dema: BailonX Pusinqa: https://uloz.to/tam/8d5ba024-66d7-4e0f- ... 44bf25abb5 celou dobu
https://uloz.to/tam/be190245-0960-489a- ... cacbffb563 nevím, kdy, časujte si to sami?

Admini: https://uloz.to/tam/63c74121-1a59-45af- ... b46b88c948 vyčasování asi 15 minut před koncem mapy
Dík
DnB ❤️
AliA
Drbna
Drbna

[V]Nahlášení adminů/ Jack Sparow a Optimus Prime

od Rumcajz » 18 úno 2021, 23:56

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nahlášení adminů/ Jack Sparow a Optimus Prime

Příspěvekod SupreRer » 19 úno 2021, 14:16 VIP

Takže,

příště si to demo vyčasuj. Nemám v plánu se koukat na celých 45 minut záznamu.
Ale i když vím, že nemáš tak vysoké IQ, tak jsem se na to podíval.

FK jsi dostal, ale to jsem já nemohl vidět, protože ten kdo zabil Simona jsem byl já a dělal jsem vzpouru.
RICSI (Optimus) nevím jestli to viděl, ale on byl ten Simon, takže je možné, že byl ještě v death camu, takže to taky vidět nemusel.
Jestli ti ten DEJV hlásil VD jsem neviděl/ neslyšel, ale jestli i on řekl, že ti ho hlásil, tak v pohodě.
To, že Simon je zábavný a dělá normální kola, narozdíl od tebe, zapříčinilo to, že to o pár sekund nestihl. S tím se nedá nic dělat.

Nadávky se tam řešili normálně. Já jsem řešil, to co jsem viděl já, a RICSI řešil, to co viděl on, a to nezávisle na sobě.
Nadával jsi tam i ty, i ostatní.
https://streamable.com/7oyjb8 - legit AB in progress
SupreRer
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod AliA » 19 úno 2021, 15:07

IQ mám dostatečné. V předešlých nahlášeních jsem taky časoval, wannabe funny, nevadi, nevyšlo, třeba příště.
VD hlásil 2x do mikrofonu, tak bacha, aby jsi nedostal pozvánku do pedagogicko-psychologicke poradny, když tak bazíruješ na tom IQ. Dokonce to psal i do chatu. To, že mu nevěříte je jen vaše chyba, máte hltv, dokonce i Ricsi sliboval, že na to koukne, ale protože jste jen líní roboti na chat, asi vam zase IQ multitasking zabranňuje, chápu, existují tu takoví lidé. To už můj problém není, na VD jsem měl nárok, vaší chybou jsem jej neobdržel. Tady je to no go. A Pusinqa random nadhodil urážení, nebo nadávku do tématu, které se ho netýkalo, a dostal pouze napomenutí. Znova něco udělal a zase pouze napomenutí, já bych za to měl kick. Nezkousejte ani vytahovat argumenty, že já jsem problémový, zkontroloval jsem jeho banlist. Takhle rozhodně bezproblémový hráč nevypadá. Další.
DnB ❤️
AliA
Drbna
Drbna

Příspěvekod RICSI728745 » 20 úno 2021, 17:28 VIP

Čau, som rád že si dal sťažnosť a veľmi rád odpoviem na tvoju sťažnosť. Tvoje vyjadrovanie na serveroch tiež nieje žiadne klišé, ale riešili sme situácie ktoré sme videli priamo na servery či ja alebo Suprerer. Pokiaľ si dostal FK tak si mohol nahlásiť hráča čo to tebe dal. Pokiaľ viem hráč tebe nahlásil aj VD. To ako posudzujeme nadávky na serveroch je čisto na adminovi, a nie že hráč ako ty nám bude hovoriť kedy máme ako riešiť.
RICSI728745
Amatér
Amatér

Příspěvekod AliA » 21 úno 2021, 16:18

Nechápu, proč bych měl nahlasovat jeho, když kvůli Vám jsem ho nedostal. Je to Vaše chyba.
DnB ❤️
AliA
Drbna
Drbna

Příspěvekod AliA » 21 úno 2021, 17:49

Dobrý, ani se nemusíte snažit xd Jeden píše, že nic neslyšel neviděl, druhý, že to slyšel. Třetí alias Extr3mer banuje nesprávný lidi, protože si ani neumí vyhledat správné hlstats xdd Padám xdd
DnB ❤️
AliA
Drbna
Drbna

Příspěvekod RICSI728745 » 21 úno 2021, 17:54 VIP

Admin nemôže riešiť to čo nevidel. Tak isto sme ľudia ako ty.
RICSI728745
Amatér
Amatér

Příspěvekod AliA » 21 úno 2021, 18:03

Ty jsi ale řešil, jestli to je pravda, aniž bys to viděl. FK jsem dostal, VD jsem nahlášené měl, ale kvůli tomu, že nevěříte, tak jsem neměl vůbec nic. Ještě jsi říkal, že se koukneš na HLTV. Absolutně ses na to vykašlal. Hlavně ať nepříjdete o práva, o víc Vám nejde, lamy.
DnB ❤️
AliA
Drbna
Drbna

Příspěvekod eXtr3mer » 21 úno 2021, 18:13

AliA píše:Dobrý, ani se nemusíte snažit xd Jeden píše, že nic neslyšel neviděl, druhý, že to slyšel. Třetí alias Extr3mer banuje nesprávný lidi, protože si ani neumí vyhledat správné hlstats xdd Padám xdd

Ten tvoj ban sme vyriešili v PM :) Ešte mi napíš, o akom hlstats a banoch nesprávnym ľuďom tu píšeš, lebo sa v tom strácam...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Re: [v riešení]Nahlášení adminů/ Jack Sparow a Optimus Prime

Příspěvekod Taco » 23 úno 2021, 00:09

AliA píše: Admini: https://uloz.to/tam/63c74121-1a59-45af- ... b46b88c948 vyčasování asi 15 minut před koncem mapy

Hráč nahlašoval VD v chatu i ve voice, admini měli dohlédnout na to, abys to VD dostal a příště si dají určitě větší pozor.
Co se týče provokací a nadávek, admini mohli postupovat razantněji jak k druhému hráči, tak k tobě. V budoucnu se s vámi nebudou tak brblat.

Pokud máš zájem řešit i ty další dvě dema, pošli mi jejich vyčasování do PM. V opačném případě beru za vyřešené.
Taco
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Re: [V]Nahlášení adminů/ Jack Sparow a Optimus Prime

Příspěvekod AliA » 23 úno 2021, 20:46

Ne, jsem spokojený, děkuji.
DnB ❤️
AliA
Drbna
Drbna

Zpět na Stížnosti na Adminy