Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[V] JB3 invidua

Příspěvekod TopBio » 19 úno 2021, 16:29 VIP

"komunisticka susenka" 513 VALVE_0:0:1782087442 4 22:59 18 0
komunisticka susenka https://i.imgur.com/8JA29if.png
19.02.2021 15:30 cca
Hrač umysně kazil hru tim mysle PP + opakovena nadavky
21:21 jde o atrakce u ktere zle umřit a kazit hru/PP hrači ktery jsi vybere duel proti CT
21:28 vyhral jsem jsi snim duel samozrejme jsem nevedel ze to je on...
22:24 jsem se musel zabit lebo mi hrač svoji demenci zkazil hru/PP
https://www.sendspace.com/file/u30jo3

.Player" 551 STEAM_0:0:86712844 11 44:41 10 0 https://i.imgur.com/Ay6wP3n.png
.Player
19.02.2021 16:06 cca
hračovi nebyl rozumět prikaz a dal fk na serveru mu bylo rozumet prvni reakce na skok ... i v demu ktere jsem jsi prehral spomaleně i normalně asi tak 30x
22:03
https://www.sendspace.com/file/sjtlnf
EVIP BaseBuilder 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
TopBio
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

[V] JB3 invidua

od Rumcajz » 19 úno 2021, 16:29

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB3 invidua

Příspěvekod PlayerZK » 19 úno 2021, 17:24 VIP

Ahoj,

po přehrání tvého dema musím říci, že tuto situaci lehce zkresluješ oproti mně a jde ti pouze o to, aby byl nějaký hráč zabanován místo toho, aby si se snažil uvést to na pravou míru.
Jak jsi psal, že jsi si demo pouštěl 30x, tak ani jednou jsem neslyšel to tvé "první reakce skok" pouze útržek "ní reakce skok"- lagl jsem. O tom žádná...
Podle toho, že druhý hráč ihned skočil, jsem usuzoval, že mi bylo rozumnět normálně a proto si dostal kill (to jsem ti i řekl, když si měl mikrofon). O tom, že mi rozumnět nebylo a že jsem lagl nepadlo v chatu od žádného hráče ani slovo (a to i přesto, že jsem lagoval očividně celé kolo).
Ani od tebe jsem nic takového neslyšel, když si semnou hovořil. A pokud vím, tak si mi celou dobu říkal o tom, že "poslední reakce skok" není žádný příkaz a nemáš tedy na to skákat, já ti tvrdil opak... viz. 27:00 z dema, které uvedl TopBio - je zde slyšet můj hlas a neřešíme zde nic o tom, že jsem lagl, ale o tom, že "poslední reakce skok" je normálně platný příkaz.
Proč sem najednou udáváš jako hlavní důvod, že mi nebylo rozumnět, když jsi měl na serveru problém úplně s něčím jiným? Další, píšeš, že mi bylo rozumnět "první reakce na skok" a v demu čas 26:52 píšeš poštou hráči Patrikus - Pro: Patrikus zprava: typek rekl posledni skok nebyl rozumet cely přikaz ... a zabil mě ...
Po tom, co si se odpojil a šel jsi mě očividně nahlásit sem na fórum, tak se napojilo x dalších lidí na server schodou okolností i Admin pod herním nickem "0" a když jsem mluvil na Simona, tak mě jako jediný upozornil, že mi je zle rozumnět a snažil jsem se to vyřešit.

Jen na závěr, pokud za toto dostanu nějaký trest, tak to bude dle mého velice absurdní, nýbrž hráč na serveru řešil uplně něco jiného, než udává tady. Kdyby řekl hned, že jsem se seknul, nebo něco tak to vyřešíme úplně bez problémů a nemusíme zde dělat takovou komedii.

Hezký víkend. :geek:
NENÍ SNADNÉ CESTY!
PlayerZK
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod PlayerZK » 19 úno 2021, 17:30 VIP

Ještě jsem se zapomněl omluvit. Takže se tedy omlouvám, ano FK padl. Ale snaž se to prosím příště na serveru říci podle skutečnosti a ne si vymýšlet kraviny a mektat páté přes deváté... Usuzuji podle toho co jsi zde napsal a co si říkal a psal na serveru během hry.
NENÍ SNADNÉ CESTY!
PlayerZK
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod PlayerZK » 19 úno 2021, 17:46 VIP

NENÍ SNADNÉ CESTY!
PlayerZK
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod TopBio » 19 úno 2021, 17:46 VIP

řika byvalo admin ktery jsi NA SERVERU stoji za tim co rekl a na webu najedou rika sorry
proc jsi najednou nestojiš za svym vyjadrenim ktere jsi rekl na serveru hmm ??

Necham to vyresit skutecneho admina a ne EX. admina jako jsi ty!
EVIP BaseBuilder 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
TopBio
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod PlayerZK » 19 úno 2021, 20:35 VIP

TopBio píše:řika byvalo admin ktery jsi NA SERVERU stoji za tim co rekl a na webu najedou rika sorry
proc jsi najednou nestojiš za svym vyjadrenim ktere jsi rekl na serveru hmm ??

Nerozumím nesmyslům které píšeš... Dej se do kupy

Necham to vyresit skutecneho admina a ne EX. admina jako jsi ty!
NENÍ SNADNÉ CESTY!
PlayerZK
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Seso » 20 úno 2021, 06:50

Vyčasovanie u demo kde nahlasuješ hráča komunisticka susenka je zlé. Navyše, nevidím žiadne doložené screeny alebo časy v ktorých by mal hráč údajne nadávať. A podľa popisu to, čo si časoval, je ajtak iba na prehoz. Ak si myslíš opak, tak dodaj potrebné veci, aby sme to ďalej mohli riešiť.
Čo sa týka dema kde na hlasuješ hráča Player, z dema nie je zjavné, na čo presne si ho upozorňoval a na ktorú vetu ti odpovedal: "Ak je to tak, tak ma daj na fórum" Z tvojho dema totiž nie je počuť tvoj hlas. Z celej situácie je ale smutné, že nikto z vás nebol schopný hráča upozorniť na to, že lagoval a že jeho príkazy nebolo dobre počuť.
Normálne by som to netrestal, predsa len, každému sa môže stať nejaký takýto technický problém a nemá o tom ako vedieť.
V prípade ale, že si ho slušne upozornil na to, že lagoval a on ti odpvoedal vetou: "Ak je to tak, tak ma daj na fórum"..Potom dodaj vyčasované HLTV a ja mu ten ban dám.

V riešení
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
Seso
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod TopBio » 20 úno 2021, 09:44 VIP

Seso píše:Vyčasovanie u demo kde nahlasuješ hráča komunisticka susenka je zlé. Navyše, nevidím žiadne doložené screeny alebo časy v ktorých by mal hráč údajne nadávať. A podľa popisu to, čo si časoval, je ajtak iba na prehoz. Ak si myslíš opak, tak dodaj potrebné veci, aby sme to ďalej mohli riešiť.
Čo sa týka dema kde na hlasuješ hráča Player, z dema nie je zjavné, na čo presne si ho upozorňoval a na ktorú vetu ti odpovedal: "Ak je to tak, tak ma daj na fórum" Z tvojho dema totiž nie je počuť tvoj hlas. Z celej situácie je ale smutné, že nikto z vás nebol schopný hráča upozorniť na to, že lagoval a že jeho príkazy nebolo dobre počuť.
Normálne by som to netrestal, predsa len, každému sa môže stať nejaký takýto technický problém a nemá o tom ako vedieť.
V prípade ale, že si ho slušne upozornil na to, že lagoval a on ti odpvoedal vetou: "Ak je to tak, tak ma daj na fórum"..Potom dodaj vyčasované HLTV a ja mu ten ban dám.

V riešení

Tak to by ti mohl přidat i nějaké informace tvůj kolega Patrikuss když byl přítomný na server, AK najdem hltv poslem
EVIP BaseBuilder 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
TopBio
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Re: [Caka sa] JB3 invidua

Příspěvekod TopBio » 20 úno 2021, 09:52 VIP

VYŘEŠENO, LOCK

Nechci hledat a časovat hltv
EVIP BaseBuilder 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
TopBio
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Re: [Caka sa] JB3 invidua

Příspěvekod Seso » 20 úno 2021, 09:55

Na podnet nahlasujúceho beriem za vyriešené.
Kvôli spamu to opäť zamknem. V prípade dotazov mi napíšte PM.
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
Seso
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na JailBreak Servery