Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] Žádost o admina / 1vs1 arény

Příspěvekod MetjuuxDD » 21 úno 2021, 22:17

Nick na serveru: I dont know xĐĐ
SID: STEAM_0:1:159361824
Sekce, na které bych chtěl práva: 1vs1 arény
Věk: 17 (6.1.2004)
Bany, které jsem dostal: Nedostal jsem žádný ban ani mute o kterém bych věděl.
Něco o mně: Jmenuji se Matěj a pocházím ze středočeského kraje, kde i momentálně žiju/bydlím, studuji střední průmyslovou školu a poté se zapojím na vysokou školu. Ve volném čase často hraji hry, tvořím si různé věci na googlu a domácí práce :D
Proč bych měl být vybrán zrovna já: Jelikož mám nahraných pár set hodin na této hře, dokážu poznat, kdo je a kdo není hacker, zároveň jsem byl už admin, ale na 1.6
Zkušenosti: Hraji hru od roku 2015 a nahraných mám necelých 3k hodin, ale i přesto si myslím, že zkušenosti tam nějaké budou :D
Poznámky: Bohužel jsem nenahlásil tady na fórum žádné hříšníky, ale nahlašoval jsem to různým adminům, které mám ve friend listu na steamu, ale jestli by byl s tím nějaký problém, tak to nebude problém nahlásit.
MetjuuxDD
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

od Rumcajz » 21 úno 2021, 22:17

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod tibcrois » 18 bře 2021, 21:22 VIP

MetjuuxDD píše:Nick na serveru: I dont know xĐĐ
SID: STEAM_0:1:159361824
Sekce, na které bych chtěl práva: 1vs1 arény
Věk: 17 (6.1.2004)
Bany, které jsem dostal: Nedostal jsem žádný ban ani mute o kterém bych věděl.
Něco o mně: Jmenuji se Matěj a pocházím ze středočeského kraje, kde i momentálně žiju/bydlím, studuji střední průmyslovou školu a poté se zapojím na vysokou školu. Ve volném čase často hraji hry, tvořím si různé věci na googlu a domácí práce :D
Proč bych měl být vybrán zrovna já: Jelikož mám nahraných pár set hodin na této hře, dokážu poznat, kdo je a kdo není hacker, zároveň jsem byl už admin, ale na 1.6
Zkušenosti: Hraji hru od roku 2015 a nahraných mám necelých 3k hodin, ale i přesto si myslím, že zkušenosti tam nějaké budou :D
Poznámky: Bohužel jsem nenahlásil tady na fórum žádné hříšníky, ale nahlašoval jsem to různým adminům, které mám ve friend listu na steamu, ale jestli by byl s tím nějaký problém, tak to nebude problém nahlásit.

Zdravím, omlouvám se za pozdní vyjádření.
Čím začít, našel jsem jeden ban za mfk, to by se ještě dalo přehlédnout, ale každopádně měsíc ti tu leží žádost a máš nahranách jen 22h, očividně jsi ztratil zájem. Pokud by jsi znova projevil zájem, tak si požádej o měsíc s xx nahratýma hodinama + nahlášení do pp, aby jsi dokázal, že se tu orientuješ a víš jak se používá demo.
Vyřešeno.
Obrázek
tibcrois
CS:GO Server Admin
CS:GO Server Admin

Zpět na Nábory Adminů