I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamítnuto]ETL FRISKY/CTF1

Příspěvekod Filip48 » 23 úno 2021, 20:24

Dobrý deň

Chcem nahlásiť dotyčného admina za zneužívanie práva na unbalancovanie teamov vo svoj prospech.
Situácia : CT 3 flagy T 10 flag ...no problém bol že u CT hral 1 VIP hráč a ostatný totalne nehrali nič , k T sa pripojili okrem mna další 2ja evip hráči medzi nimi aj dotyčný frisky načo som sa rozhodol prejst k CT nech je hra viacej vyrovnaná a aby sa dalo za CT team aj hrat a nie ze to tam jeden bude tahat co bolo nerealne . Po prechode ma admin presunul nazad k T ze môžem íst k CT ked sa skôre vyrovnova na 10-10... Po tom co sa tak stalo a ja som presiel tak frisky presiel k CT tiez a dotiahol tam nazad denisa ktoreho presunulo kT tým pádom zasa teamy ostali nevybalancovane tak ze 3 zo 4 evip ostali u CT a T bolo v obrovskej nevýhode .

Admin si ocividne prehadzoval hráčov podla toho aby mal lepši team a mal tak lepšie skôre .

Demo dolozit nevie ( a z detailu serveru sa stiahnut nedá píše to chybu) No hráči mi odsźhlasili ze mi tu na fóre potvrdia čo robil . Chcem taktiez poukázať že admin má práva krátko a viditelne ich zneužíva pričom viacero hráčov s ním má konflikt.

Čas problému : 23.2.2021 20:00 +- 5minut
Filip48
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto]ETL FRISKY/CTF1

od Rumcajz » 23 úno 2021, 20:24

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ETL FRISKY/CTF1

Příspěvekod Friskyy » 23 úno 2021, 20:42

Ahoj,

Přišel jsem na server stav byl 10:3 pro CT.
Hned jsem napsal:
2021-02-23 20:02:12 |ETL| Frisky 10:3 fuj, že se nestydíte ! Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_inferno2se

na to jsi mi odpověděl:
2021-02-23 20:02:25 AlmoustFamous /cocotnut kto sa ta co pytal ? Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_inferno2se
Nevím co jsem ti udělal že jsi na mě musel hned takhle ošklivě zareagovat 8-)

Poté napsal hráč denisko ať jdu k němu. Nereagoval jsem na to, protože bych šel do overu...
Vzápětí si se ozval ty:
2021-02-23 20:03:28 AlmoustFamous /cocotnut pojdem ja on ma len blbe reci Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_inferno2se
Na což jsem ti já odpověděl:
2021-02-23 20:03:34 |ETL| Frisky nikdo nikam Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_inferno2se

Máš možná pravdu že jsme převažovali na počet VIP, ale na počtu odevzdaných vlajek to nic neměnilo. Over to byl stále ze strany CT...

I přes moje upozornění jsi se přehodil k CT, tak jsem tě přehodil zpátky. Napsal jsem ti, že jakmile dorovnáme, můžeš se vesele přehodit k CT. Jakmile se dorovnalo přehodil jsem se i já i ty zároveň přičemž deniska to hodilo k T. Snažil sem se deniska dostat zpět ale šel do spectu. Když vezmu, že do konce mapy zbývali asi 2 minuty tak jsem to už pak nějak extra neřešil.
Admin si ocividne prehadzoval hráčov podla toho aby mal lepši team a mal tak lepšie skôre .

ach :?

-Friskyy
Bez ohledu na to jak jsi šílený, vždy existuje někdo, kdo tvoje šílenství dokončí.

https://steamcommunity.com/profiles/76561198799557570/
Friskyy
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Re: ETL FRISKY/CTF1

Příspěvekod Maxximus » 23 úno 2021, 21:39

Filip48 píše:Demo dolozit nevie ( a z detailu serveru sa stiahnut nedá píše to chybu) No hráči mi odsźhlasili ze mi tu na fóre potvrdia čo robil . Chcem taktiez poukázať že admin má práva krátko a viditelne ich zneužíva pričom viacero hráčov s ním má konflikt.

Důkazy nemáš :? situaci když člověk s tebou řeší na serveru hned začneš být ofensivní a kopat kolem sebe ...
Na víc psaní hráčům aby šli na forum a vyjádřili se zde proti adminovi že ty si zamachroval že přijde o práva :roll:
Admin je tu už nějaký čas a svoji práci si dělá svědomitě na víc na serveru jsem byl a vím co tam bylo jen mi hra potom nějak spadla viz to že si mě tam viděl deat (kilowog)
Admin má právo zasáhnout do hry a snažil se ji vyrovnat aby byla hra co nejvíce vyrovnaná a k tomu někdy potřebuje i pomoc hráču místo toho aby ses třeba nabídnul a šel sám od sebe třeba pomoc tak hned co vidíš napojení admina tak se do něj začneš na serveru obouvat... Sám jsem to na serveru viděl. Pokud se to bude opakovat budu tě za to trestat tak tě ještě jednou slušně žádám abys to nedělal ! Admin semnou celou situaci řešil a dělal co mohl jen někdy je to těžké protože přehodíš jednoho hráče a ten hráč se třeba pak odpojí a nakonec muže nastat i situace že hráč tam zustane sám s botama ...

2021-02-23 20:02:10 divne. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_inferno2se
2021-02-23 20:01:42 mne tam ukazuje hraca killwong ale ze je mrvy :D. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_inferno2se
2021-02-23 20:01:10 u nas prvy v teame. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_inferno2se
2021-02-23 20:00:55 co ten killwong ze je vkuse mrtvy ? wtf ?. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_inferno2se

Stížnost bez důkazu Zamítám
„Někteří vždy budou číst Vojnu a mír jako detektivku, zatímco jiný objeví svět na obalu od žvýkačky.“
Maxximus
Zkušený
Zkušený

Zpět na Stížnosti na Adminy