• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]Žiadosť o admin práva na JB
Nick ve hře: Qwqrrr/talenthunter
Nick na fóre: Pu$$ySlayer69
Profil na fóre: Qwhunter-u69420.html
Vek: 12
Steam nick: Qwqrrr
Steam ID: STEAM_0:0:76584164957
HLSTATSX: klik
Nejaké bany alebo prehrešky (GS, iný portál): Nejaké bany za FK, nEsChOpnOsŤ, TK, ale inak nič vážnejšie, som poctivý hráč. Ten ban za zhodenie greytownu bol neoprávnený. Na JB hrávam aj pod nickom talenthunter, na tom účte som dostal niekoľko banov za obchádzanie, ale poučil som sa a na účte Qwqrrr hrám legit.
Niečo o sebe: Na JB si väčšina hráčov myslí, že talenthunter a Qwqrrr sú dve rozdielne osoby, ale nieje tomu tak. Preto chcem aby sme zabudli na moju minulosť ako "talenthunter" a začali s čistým štítom ako Qwqrrr.
Prečo by som chcel na GS adminovať?: Vybanujem všetkých DIP a portál bude vďaka mne tam, kde má byť a nie v sračkách. s AMX síce nemám žiadne skúsenosti, ale tým sa nijako nelíšim od 90% súčasných adminov. PPčka nahlásené nemám, ale zato mám vac free steam, narozdiel od veľa adminov. Aktivita na JB je iba na ns kedže na SID mám neoprávnený ban. Nepochybne budem oveľa väčším prínosom do A-Teamu ako novodobí admini ktorých playtime je since 2021 s 200H na csku a nulovými znalosťami.
Ďakujem za váš čas a verím v kladné vyhodnotenie žiadosti.
Nick na fóre: Pu$$ySlayer69
Profil na fóre: Qwhunter-u69420.html
Vek: 12
Steam nick: Qwqrrr
Steam ID: STEAM_0:0:76584164957
HLSTATSX: klik
Nejaké bany alebo prehrešky (GS, iný portál): Nejaké bany za FK, nEsChOpnOsŤ, TK, ale inak nič vážnejšie, som poctivý hráč. Ten ban za zhodenie greytownu bol neoprávnený. Na JB hrávam aj pod nickom talenthunter, na tom účte som dostal niekoľko banov za obchádzanie, ale poučil som sa a na účte Qwqrrr hrám legit.
Niečo o sebe: Na JB si väčšina hráčov myslí, že talenthunter a Qwqrrr sú dve rozdielne osoby, ale nieje tomu tak. Preto chcem aby sme zabudli na moju minulosť ako "talenthunter" a začali s čistým štítom ako Qwqrrr.
Prečo by som chcel na GS adminovať?: Vybanujem všetkých DIP a portál bude vďaka mne tam, kde má byť a nie v sračkách. s AMX síce nemám žiadne skúsenosti, ale tým sa nijako nelíšim od 90% súčasných adminov. PPčka nahlásené nemám, ale zato mám vac free steam, narozdiel od veľa adminov. Aktivita na JB je iba na ns kedže na SID mám neoprávnený ban. Nepochybne budem oveľa väčším prínosom do A-Teamu ako novodobí admini ktorých playtime je since 2021 s 200H na csku a nulovými znalosťami.
Ďakujem za váš čas a verím v kladné vyhodnotenie žiadosti.
- Qwqrrr
- Amatér
[Vyriešené]Žiadosť o admin práva na JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o admin práva na JB
Nemáme záujem...
Zamietnuté
Zamietnuté
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1