I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] redbul

Příspěvekod YeaZ » 25 úno 2021, 19:17 VIP

čus

chcel by som nahlasit admina za svoju zaujatost voči mne admin naschval prehliadal porušenie pravidle voči mne a nechal to byt ja som zrazu sa začal branit a udelil mi ban na 4 hodiny za random
https://www.sendspace.com/file/rkl4ti
začiatok dfema hned do 1:30 čo sa začnem ja branit že ma hrač neustale bez dovodu prenasleeduje až do konca kola je vidiet že stym neprestal ...
5:40 znovu prenasleduje ked už ma to začalo štvat znovu som ho hitol aby prestal
7:00 hitujem xwiida ja kedže som počul nakup ptm sme si to vysvetli po steame že to nebol on ospravedlnil som sa a dalej sme to neriešili hlavna vec je že zase daniel bezdovodu ma prenasleduje a tym mi kazi hru
16:26 random daniel
17:50 dalši
20:00 ignac random
23:20 daniel zase blokuje vstup tym mi pokazil hru tak som ho zabil kedže som kvoli nemu nemohol splnit učel svojej role a to označit telo ...
tak to je jedna mapa
https://www.sendspace.com/file/pia0g8
10:25 začne hitovat andre samozrejme ked ho zabijem bol nevinny a po celu tu dobu ma prenasledoval daniel bez dovodu a to znamena že neplnil učel modu ...
14:50 až koniec toto nekomentujem proste

no a trz redbul mi pošli dmeo kde som dal random kedže to vyzera zatial že si neschopny a nebanuješ ale neriešil som to ... kedže som tam zavolal xwiida aby tam bol pokoj na serveru a dalo a tam hrať a ty zabanuješ nevineho hrača pekne ty
*Hádame paintball*
Yeaz : Rajty kde si tam videl holokaust?
Odyseenko : Však streľba na farebných :D

Anthove Matematicke Okienko
(VIP) Anth : 157
(VIP) Rab1ne : -1
(VIP) Anth : 158

Anth — Ne, žubrienka není žába, ale larva žáby.
YeaZ
Profesionál
Profesionál

[Vyřešeno] redbul

od Rumcajz » 25 úno 2021, 19:17

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: redbul

Příspěvekod PanRed3ull » 25 úno 2021, 19:27 VIP

A čo chceš teraz vlastne odomňa? Pozri si kde si vytvoril topic, ja nevidim všetko a tieto vaše žabomyšie vojny si riešte medzi sebou.
PanRed3ull
Drbna
Drbna

Příspěvekod YeaZ » 25 úno 2021, 19:28 VIP

PanRed3ull píše:A čo chceš teraz vlastne odomňa? Pozri si kde si vytvoril topic, ja nevidim všetko a tieto vaše žabomyšie vojny si riešte medzi sebou.

tak si pozri jedno z tych dem že ja nič neriešim vidiet to je aj vchatu zničoho nič si mi dal ban chcem vediet dovod a demo zaktore simi dal ban ked si nebol schopny zabanovat toto tak nebanuj vobec ... chcem ub .
*Hádame paintball*

YeaZ
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod PanRed3ull » 25 úno 2021, 19:46 VIP

Za chvíľu budeš mať unban, nie z dôvodu že by som pochybil ale neuložilo sa demo pre tvoje šťastie. ;)
PanRed3ull
Drbna
Drbna

Příspěvekod Tyranizator » 25 úno 2021, 20:34

Freeban to určite nebol, posielam demo kde od 2:20 po mne detektív šiel revolverom, nikoho som nenahitoval, utekal zamnou presne roomkami, kde som bol, no krv ani mrtve telo tam určite nenašiel, lebo ani nehladal. Random revolverom som dostal, nebol si istý, že som to ja, 2x po mne vystrelil netrafil a na treti ma dal. Detektív ma prioritne označiť goldenom a nie revolverom ked si nie je isty :)
2:20
https://ulozto.sk/tamhle/DLUpt8pdZAoa

Jeff je problemovy, kvoli nemu aj točím dema :) vid https://ctrlv.sk/lvlP
Žijete nereálne životy, začnite žiť skutočný
Tyranizator
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod YeaZ » 25 úno 2021, 20:37 VIP

zabil som sa pretože som videl niekoho zabit z p90 evipko a videl som zrovna tvoje meno preto som ti dal revolverom a ptm ked si to nebol ty tak som sa ti ospravedlnil každy sa može zmyliť ... samozrejme ty budeš ma nahlasovat kedže som sa ti ospravedlnil do voice keby som mal zato dostat ban tak by mi ho dal bud xwiid alebo redbull na serveru lenže ja som narozdiel odteba ten normalnejši a ospravedlnim sa ...
*Hádame paintball*

YeaZ
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Tyranizator » 25 úno 2021, 21:20

Ja sa nemám za čo ospravedlňovať, ja ťa nerandomujem :) a dalej sa tu vyjadrovat nebudem
Žijete nereálne životy, začnite žiť skutočný
Tyranizator
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Septon » 25 úno 2021, 23:38 VIP

Zas a znova.
Jako ostřílený veterán se sem vyjádřím.

1 admin

3 Role: Zrádce, Detektviv, Nevinný

Z toho 9 nevinných, 2 detektivové, 3 zrádci. Zkus si to sám uhlídat.

Bod číslo 2. Sám provokuješ a jakmile se na tebe někdo naštve tak po nás adminech řveš: Anče, Kuba, Hajnej! Dejte mu ban! Randomuje.

Bod číslo 3. Nákup není slyšet. Maximálně od ptáčka přes steam/ts/skype/discord

Bod číslo 4. Na základě mojí dedukce, jsi musel vyprudit celý server před příchodem Redbulla. Jinak by za tebou nechodili.

Bod číslo 5. Můžeš to kdykoliv dát do PP ale na to jsi až příliš hrdý jako jsme viděli v mini-chatu.

Omlouvám se HL.A i zodpovídajícímu HLSA.

Musel jsem se sem vyjádřit po tom všem co vidím na forum skrz mobilní zařízení i ze základních zkušeností s tímto despotou.
Mohl bych si koupit cokoliv, jen čas ne.

- Clint Eastwood
Septon
Mistr
Mistr

Příspěvekod YeaZ » 25 úno 2021, 23:42 VIP

ja som stiažnost nechcel davat ale neštval ma admin ale že zabanoval mna miesto hračov ktorych som tu vyčasoval kedže ja som žiadny random nedal a to je vidiet aj na deme pripojil som sa v dobe ked sa pripojil aj redbull takže sme tam boli zaroven osobne nič proti nemu nemam ale nechapem prečo ma banuje ked nič nerobim a hrajem podla pravidiel newt ty asi nepochopiš že pridem na server a hned dostanem random čiže do pp to nahlasim nemožem lebo čo nedostane hrač ban lebo tam neni nič predtym ... kedže sa napojim na mapu dostanem random odpojim nahlasim hraača a nič z toho nema proste dalej sa nevyjadrujem lebo by to skončilo tym že mi tu budeš len uražat a to nebudem čitat
*Hádame paintball*

YeaZ
Profesionál
Profesionál

Re: [v riešení]redbul

Příspěvekod Dandeenka » 26 úno 2021, 13:55 VIP

Zdravím..

začiatok dema hned do 1:30; 5:40 - V tom bych neviděla takový problém.. Jakmile budu zrádce, tak ho zavleču mimo lidi, zabiju (s tvou karmou a aimem nic těžkého) a on si to příště rozmyslí.
7:00 - Vesměs se nemůžeš divit, ano z dema jde vidět, že je na tebe Daniel více vysazený, ale sáhni si do svědomí, jestli ty bys na jeho místě neudělal to samé.
16:26 - Ano, tady to random byl.
17:50 - Random to nebyl, Daniel to na demu i píše, že tě viděl zabít detektiva.
20:00 - Ignaccz tě hitnul páčidlem, to samé děláš občas ty, myslím, že si nemáte co vyčítat. Já osobně bych ten jeden hit přešla a rozhodně ho hned nešla za to zavraždit.
23:20 - Kdyby u toho byl admin, určitě by dostal slay.

10:25; 14:50 - Co k tomu říct.. Andre nějaký trest zasloužil, z dema se už nedozvím, zda nějaký dostal, ale admini nevidí vše a jestli trest nedostal, tak není nic, co by bránilo PP. Co se týče pak těch hitů od Daniela, tak to je pochopitelné, když je v baráku mordor, slyší zbraň a ty se tam pohybuješ jediný. :)

Co se týče těch dem, tak bych to okomentovala tak, že admin zkrátka nemůže vidět úplně všechno a ty si občas něco moc bereš, ale nevinný není ani Daniel, od kterého jsou ty provokace vidět. Co se mi ale moc nelíbilo bylo, jak jsi zareagoval na admina Jabko na 100_rooms, to sis moc dobrou vizitku neudělal. ;)

Tyranizator píše:Freeban to určite nebol, posielam demo kde od 2:20 po mne detektív šiel revolverom, nikoho som nenahitoval

Jestli je to to, co jsem našla i na demu od Jeffa (což by podle popisu odpovídalo), tak to random jako takový nebyl, Jeff tě viděl utíkat od místa, kde se zabíjelo, přebíjels, viděl i nick a goldenem se netrefil. Jestli se pletu, tak mi, Tyro, kdyžtak napiš PM.

PanRed3ull píše:Za chvíľu budeš mať unban, nie z dôvodu že by som pochybil ale neuložilo sa demo pre tvoje šťastie. ;)

Bohužel, to se občas stává, admin si určitě dá příště větší pozor.

Septon píše:Omlouvám se HL.A i zodpovídajícímu HLSA.

Musel jsem se sem vyjádřit po tom všem co vidím na forum skrz mobilní zařízení i ze základních zkušeností s tímto despotou.

Lepší, než se pak omlouvat za vyjadřování se kde nemáš by bylo se sem nevyjadřovat. ;) Tohle jsi klidně mohl napsat Jeffovi na Steamu či do PM. Případně mně.

fortnitepepaplaier2011 ode mě ještě dostal malý dáreček

Vyřešeno.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Dandeenka
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Stížnosti na Adminy