Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V] Ban za FK (už vypršaný, chcem len vysvetlenie) / erwin

Příspěvekod Tomasek159 » 26 úno 2021, 09:44

Váš nick:Tomášek
Vaše SID:STEAM_0:1:177497090
Odkaz/screen banu z banlistu (stačí jedno): https://banlist.gamesites.cz/csgo/jb/index.php?p=commslist&searchText=Tom%C3%A1%C5%A1ek
Popíšte čo sa stalo: Ahoj, prečo som dostal ban? Veď ten hráč urážal CT a ja to jednoducho neznesiem, keď som CT, hoci nie som simon, ja také veci počuť nechcem, aby niekto vulgárne nazval CTčko, ale čo len CTčko. Aj väzňov, prezidenta, hocikoho, jednoducho takéto veci, keď tam hrajú preboha 7 ročné deti ja počuť nechcem, admin tam nebol, hlásiť to? Zas hladať SID, hlstats, vyjadrenie, video, veď do osprostenia nehnevajte sa. Ako hovorím, zabil som ho, dostatočný trest dokonca od hráča. A koniec koncov, urážanie v mikrofóne je zakázané a trestá sa killom, tak to vždy bolo zaužívané. Ban mi síce vypršal, ale moc spokojný s tým nie som, ide mi skôr o vysvetlenie, prečo som ten ban vôbec dostal. Inak samozrejme ak také niečo budem počuť znovu, ja ho jednoducho chalani zabijem znovu, ja sa nestarám, urážať sa nebude keď budem ja CT, nedovolím proste ;) Nie je pekné sa takto správať, jak zvieratá, aj to je slabé pomenovanie.. Kľudne mam aj video https://streamable.com/2sh0uz

O omyl samozrejme nešlo, zabil som ho cielene za urážanie spoluhráčov, nemienim len pozerať a počúvať bez reakcie, má vedieť, že takto sa chovať nemá a ak ho mám reportovať, aby dostal ban na 3 sekundy, tak proste nie, prepáčte mi.
CS:GO Akademik 11. 01. 2023 - xx. xx. xxxx.
Tomasek159
CS:GO Akademik

[V] Ban za FK (už vypršaný, chcem len vysvetlenie) / erwin

od Rumcajz » 26 úno 2021, 09:44

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Ban za FK (už vypršaný, chcem len vysvetlenie) / erwin

Příspěvekod erwin » 26 úno 2021, 10:30 VIP

Ja nechápem aké vysvetlenie chceš, pozri si to video znova.

Za prvé píšeš že kašleš na pp.

Po druhé keď neni na danom servery admin s vychytávkou !report tam určite jeden z nás sa dostaví.

Navyše nadávalo mu aj druhé CT a ty potrestáš jedného z nich. Simona si prečo neupozornil ? napríklad s týmto ja niesom spokojný.

Neviem čo ti viac vlastne povedať zbytočná unban žiadosť za nezmyselnú vec.
Viete prečo deti v Afrike nejedia lieky?
Lebo je na nich napísané až po jedle.
erwin
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Tomasek159 » 26 úno 2021, 13:46

Ale veď za urážku sa dáva kill, mal si mi dať ban ja neviem za neupozornenie simona, za FK nie, FK nepadol, ak si niekto vypyta mikrofon a urazi niekoho tak automaticky kill. Inak s !report nemam dobré skúsenosti, bud tam nikto nie je alebo nikto nepríde. A čo z toho? hráč ho uvidí, prestane robiť bordel, admin odíde, znovu začne robiť bordel..
Neviem, ja si nemyslím, že som mal dostať ban. Simona som neupozornil, lebo ho vulgárne neurazil, tak ako tomeen.
CS:GO Akademik 11. 01. 2023 - xx. xx. xxxx.
Tomasek159
CS:GO Akademik

Příspěvekod KhalDenny » 27 úno 2021, 18:48 VIP

Ahoj,
Tomášek píše:Ale veď za urážku sa dáva kill.

Prepáč, ale JB hrám asi 4 roky, ale o tomto som nikdy nepočul, preto ma zaujíma, kde si takú hlúposť počul ty.
Tomášek píše:ja také veci počuť nechcem, aby niekto vulgárne nazval CTčko, ale čo len CTčko. Aj väzňov, prezidenta, hocikoho, jednoducho takéto veci, keď tam hrajú preboha 7 ročné deti ja počuť nechcem, admin tam nebol, hlásiť to? Zas hladať SID, hlstats, vyjadrenie, video, veď do osprostenia nehnevajte sa.

A Simon vypnúť mikrofóny nemôže ? K tomu nahlasovaniu, keď nechceš nahlasovať na fórum to už je holt tvoja chyba, ale zabíjať za nadávky isto nebudeš => ak sa to bude opakovať budeš za to dostávať bany.
Tomášek píše:Inak samozrejme ak také niečo budem počuť znovu, ja ho jednoducho chalani zabijem znovu, ja sa nestarám, urážať sa nebude keď budem ja CT, nedovolím proste

Keď toto tvrdíš a naschvál to budeš robiť, aj po mojom upozornení, že sa za to nezabíja, budem ti musieť ban predĺžiť zo 4 hodín na 1 deň.
Tomášek píše:O omyl samozrejme nešlo, zabil som ho cielene za urážanie spoluhráčov, nemienim len pozerať a počúvať bez reakcie, má vedieť, že takto sa chovať nemá a ak ho mám reportovať, aby dostal ban na 3 sekundy, tak proste nie, prepáčte mi.

Takže mu vlastné dáš úmyselný FK a ešte prídeš na fórum sa pýtať, prečo si vlastne ten ban dostal :roll: :roll:

Vyriešené.
KhalDenny
Spamer
Spamer

Zpět na Unban Žádost