• Stránka 1 z 1
[Přijat]Žádost o administrátorské práva.
Zdravím Vás, rád bych si touto žádostí požádal o administrátorské práva na JailBreak servery.
Nick ve hře : Leo
Nick na fóru : Maxovski
Profil na fóru : Zde
Věk : 15
Steam nick : Maxik
Steam ID : STEAM_0:0:420432292
HlStats : Zde
Nějaké bany nebo prohřešky : Ban za FK + CCA 5 let zpátky na NonSteamu určitě nějaký ban k CT, nic více. Mrzí mě to, ponaučil jsem se z toho.
Něco o sobě : Ahoj, tak jmenuji se Max, baví mě pořádná hudba, občas si vyjedu někam na kole, vyběhnu si do lesa na pár kiláčků :) a samozřejmě s přáteli ven. Něco kolem 8 let jsem se věnoval hokeji a aktivně plnil funkci brankáře. Rád taky prosedím několik hodin denně u PC, hlavně hraním cska :)
Proč bych chtěl na GS adminovat : V první řadě bych se chtěl podílet na chodu portálu, zamezit kažení hry hackerami, skvělou atmosféru a aktivní plnění funkce Admina.
Děkuji za strávený čas nad mojí žádostí. Budu rád za každé připomínky a věřím v kladné vybavení žádosti.
Přeju krásný zbytek dne ;)
Nick ve hře : Leo
Nick na fóru : Maxovski
Profil na fóru : Zde
Věk : 15
Steam nick : Maxik
Steam ID : STEAM_0:0:420432292
HlStats : Zde
Nějaké bany nebo prohřešky : Ban za FK + CCA 5 let zpátky na NonSteamu určitě nějaký ban k CT, nic více. Mrzí mě to, ponaučil jsem se z toho.
Něco o sobě : Ahoj, tak jmenuji se Max, baví mě pořádná hudba, občas si vyjedu někam na kole, vyběhnu si do lesa na pár kiláčků :) a samozřejmě s přáteli ven. Něco kolem 8 let jsem se věnoval hokeji a aktivně plnil funkci brankáře. Rád taky prosedím několik hodin denně u PC, hlavně hraním cska :)
Proč bych chtěl na GS adminovat : V první řadě bych se chtěl podílet na chodu portálu, zamezit kažení hry hackerami, skvělou atmosféru a aktivní plnění funkce Admina.
Děkuji za strávený čas nad mojí žádostí. Budu rád za každé připomínky a věřím v kladné vybavení žádosti.
Přeju krásný zbytek dne ;)
-
Maxovski - Drbna
[Přijat]Žádost o administrátorské práva.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o administrátorské práva.
Poprosím adminy o reference.
-
Taco - CS 1.6 HLSA
Re: [Reference]Žádost o administrátorské práva.
Zkusíš si pohovor. Kontaktuj mě nebo Brauna a domluvíme se.
-
Taco - CS 1.6 HLSA
Re: [Přijat]Žádost o administrátorské práva.
Přijat s akademickými právy.
-
Taco - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1