• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žádost o admin práva / TTT
Ahoj! Jmenuji se ve hře smiley:) , na stránkách gamesites.cz smileyyy , je mi 13let counter strike hraju už 5let hrával jsem na NS, už nějakou dobu vlastním Steam csko, každopádně jsem měl nějaké bany a problémy s pravidly, ale ponaučil jsem se, naopak jsem zjistil že admini to musí mít těžké, a rád bych si to zkusil aspoň na zkoušku, nevím jak to funguje takže děkuji za další informace co mi tu dáte k náboru.
smiley:)
smiley:)
-
smileyyy - Amatér
[Zamítnuto] Žádost o admin práva / TTT
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o admin práva
Omlouvám se, žádám o práva poprvé a nedošlo mi že musím říct na jaký server chci práva a chci práva na server Trouble In Town, pravidla znám, hraju to přes 3 roky a setkávám se s hodně případy co mě randomují, lezou na texturu a většinou si toho ani admini nevšímají a rád bych adminům pomáhal, děkuji za ochotu a zatím!
-
smileyyy - Amatér
Re: Žádost o admin práva
Ahoj, nemáš žádost podle vzoru. Navíc nesplňuješ podmínky pro přijetí, takže bych ti doporučovala projít si akademií. Aspoň se zorientuješ i na fóru a podobně.
Kdybys měl nějaké otázky, napiš mi do soukromé zprávy tady na fóru, ráda ti poradím.
Zamítnuto.
Kdybys měl nějaké otázky, napiš mi do soukromé zprávy tady na fóru, ráda ti poradím.

Zamítnuto.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
-
Dandeenka - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1