Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] Žádost o Admin práva na Jailbreak

Příspěvekod Dandousek » 01 bře 2021, 20:01

Ahoj, rád bych požádal o Admin práva na Jailbreak :).

Nick ve hře : Dandousek

Nick na fóru : Dandousek

Profil na fóru : dandousek-u57831.html

Věk : 19 let

Steam nick : Dandousek

Steam ID : STEAM_0:1:53044631

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=41709

Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, iný portál ) : Začal bych nejspíše tím že mám VAC Ban na STEAMU, ale pokud by s tím byl nějaký problém tak bych mohl hrát na jiném. Dále bych chtěl dodat jelikož jsem začal hrát po velmi dlouhé době tak si nevzpomínám na všechny své bany, ale snad jich nebylo hodně a z každého banu jsem se poučil. Také jsem rád pokaždé když něco udělám špatně a je na serveru admin tak mě poučí a já si to zapamatuji. Jinak prohřešky má myslím každý z nás a nikdo není dokonalý, někdy jsem v chatu trošku negativní, ale myslím si že hodně s mírou není to tak že bych nadával nějak extrémně, a v mnoha případech je to myšleno pouze ze srandy, ale snažím se abych vůbec nenadával.

Něco o sobě : Ahoj, jmenuji se Daniel, je mi 19 let pocházím z Hranic na Moravě, momentálně studuju posledním rokem nádstavbové studium v Přerově a to obor Provozní Techniky, jinak jsem vyučený Automechanik, ale ten obor mě nějak nezaujal takže se mu nejspíše věnovat nechci :D, dále bych o sobě řekl že jsem malej kluk z vesnice, rád sportuju, hraju PC hry, trávím čas s kamarádama a tak dále. Ve volném čase mimo školu chodím do práce, abych nemusel být na nikom závislý :).

Proč by jsem chtěl na GS adminovat? : Chtěl bych se nějak zapojit do GS komunity a to i s výpomocí na serveru, jelikož tam bývám dost často, dříve jsem vždy chtěl být adminem jen jsem nikdy neměl odvahu si požádat a navíc jsem byl ještě dost mladej a nejspíše bych to ani nezvládl, takže jsem se rozhodl to zkusit až teď. :)

Přeji krásný zbytek dne všem.
Dandousek
Zkušený
Zkušený

[Zamítnuto] Žádost o Admin práva na Jailbreak

od Rumcajz » 01 bře 2021, 20:01

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o Admin práva na Jailbreak

Příspěvekod Vonbrauncz » 01 bře 2021, 21:17

Ahoj, chat nic moc, v PP žádná snaha a nahrej aktivitu na účtu, na kterém nemáš VAC. Tzn. Zkus zlepšit chat, nahlaš do příště aspoň 10 hříšníků do PP a kup si účet bez VACu, na kterém budeš hrát. Za měsíc to můžeš zkusit znovu.

Zamítnuto.
Vonbrauncz
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Nábory Adminů