I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] White

Příspěvekod wadasfaf » 04 bře 2021, 18:51

NICK ADMINA : Mr.White
STEAM : https://steamcommunity.com/profiles/76561199139205291/
DŮVOD: Hojte, nepride mi v pohode trestať za "tupec" nakoľko sa nejedna o nadavku. Keď som prvý krať napisal tupec mi dal kick ked to pre jeho team vyhovovalo a na dalši raz mi dal 2 tresty naraz tak by som poprosil aby ste poučili tohoto tupca jak ma adminovať a aby nabuduce nekempil s AWp na top mide za T na mape mirage nakolko si tak neplni ciel hry ďakujem. Keď chceš toto trestať tak si začni trestať aj tu tvoju e hoe ktora do chatu vypisuje skoro každemu "vymrdanec"
Nazdar a bud menej toxicky tupec.

https://ctrlv.sk/shots/2021/03/04/VujZ.png

DŮKAZ https://youtu.be/wti60wfuyKs
https://youtu.be/vRvz0T1Qi34
pchuu
wadasfaf
Amatér
Amatér

[V] White

od Rumcajz » 04 bře 2021, 18:51

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: White

Příspěvekod ImTheProblem » 04 bře 2021, 19:24 VIP

čauko,

Už jen jak jsem si rozkliknul tuto tvoji "krásnou" stížnost na mě, tak jsem se musel zasmát :D :D
1. Píšeš jak jsem neplnil cíl mapy, tak zde máš moje vyjádření...
-1. nedodal jsi žádný důkaz o nesplnění cíle/povinnosti mapy, ale i tak ti to tady napíšu a popřípadě i pro lidi co by to chtěli posoudit.
-bylo to cca situace 1V5 z toho byli 3 na midu, 1 A, 1 afk... takže zabil jsem postupně všechny na midu (to je ten důvod proč jsem tam "campil" a poté jsem se vydal na A site a tam jsem zabil předposlední CT co bylo naživu.... poté jsem položil bombu, zabil poslední CT a vyhrál kolo, tak nevím v čem je to tvoje NEPLNĚNÍ CÍLE MAPY!

Teď k té tvojí urážce TUPEC
- Já nevím jak to je u tebe, ale zajdi si za rodiči a řekni jim že jsou tupci, myslím si, že ti takovou trefí, že tě ani tvoje zrcadlo v koupelně nepozná :lol:
A Ano, beru to jako urážku MÉ osoby, takže jestli chceš nadávat i zde na foru, nebudeš to mít lehké.

Teď k té mojí hoe
-řeknu ti to jen takto. Každého trestám stejně... i kdyby to měla být moje žena s kterou bydlím... kick (bere se to jako varování a jelikož to píšu přes chat [!kick jmeno duvod] tak tam máš i napsané za co jsi to dostal, aby jsi to už neopakoval) tak to dostala i moje hoe když už to tak nazýváš, byla poučena a už pak nenadavala, ale to se o tobě říct nedá ;) viz.dole

Jinak, tady ti ještě dodávám, když jsi tak "ctěný, ublížený, slušně vychovaný synek" pár screenu z tvojého chatu :mrgreen: :ugeek: :shock:

https://ctrlv.cz/Fcx5
https://ctrlv.cz/wxS7
Nejpřísnější Administrátor (;) |✔|
Admin co si nenechává sr*t na hlavu ;) |✔|
...............................................................................
[26 dub 2017]
[31 pros 2020] Counter-Strike: Global Offensive ☞ Administrátor |✔|
[7 led 2021] Pořadatel Soutěží ☞ YouTube Master
ImTheProblem
CS:GO Admin

Příspěvekod wadasfaf » 04 bře 2021, 19:32

došli argumenty keď sem davaś log zo včera ? tu sa nerieši včerajšok ani ta nadavka zo dnes pred 8 cca hodinami ktoru som napisal z dovodu takeho že tu bol tomek a vy ste na reporty nereagovali. Tomek skore 80 : 5 s cheatmi a vy ste obdržali x reportov a furt nema trest ale keď sa jedna o niečo čo ti trošku uškodi na psychike tak sa tu hneď ohanaš s pravami ? Takže prestaň sem davať niečo čo sem nepatri keďže sa rieši to čo sa stalo teraz a nie to čo bolo niekolko dni s5.
pchuu
wadasfaf
Amatér
Amatér

Příspěvekod polskasila » 04 bře 2021, 19:42 VIP

Čau, tak postupně:
nepride mi v pohode trestať za "tupec" nakoľko sa nejedna o nadavku

My tu nebudeme dělat seznam nadávek či vulgarit, uvádím tenhle příklad pořád, zkus si tohle říct někomu v normální konverzaci a jsem zvědavý na reakci. Mute ban můžeš dostat i za provokaci, admin ti nemusí objasňovat, za co přesně jsi ho dostal, stačí držet slovník na úrovni. Mimochodem tvůj chatlog rozhodně není jen o slovu tupec, viz logy.
na dalši raz mi dal 2 tresty naraz

Druhý kick byl zbytečný, adminovi jsem to řekl. První kick a mute však byly opodstatněné.
aby nabuduce nekempil s AWp na top mide za T na mape mirage nakolko si tak neplni ciel hry ďakujem

K tomuhle musíš doložit nějaké video, jinak to nemůžu ani potvrdit, ani vyvrátit.
Keď chceš toto trestať tak si začni trestať aj tu tvoju e hoe ktora do chatu vypisuje skoro každemu "vymrdanec"

Admin mi řekl, že ke každému přistupuje stejně a dává kick/mute. Na tom screenu, co jsi poslal, ani žádný admin není, tak mi není úplně jasné, jak to mohl někdo potrestat.

Jinak jsem to psal už několikrát, je to pořád o tom stejném - že má hráč skóre 80:5 nemusí znamenat, že je zaplý, ono většinou stačí hrát proti horším hráčům a není to takový zázrak, pokud si však jsi tak jistý, že hráč cheatuje, napiš do PP topic.
187
polskasila
CS:GO HLSA

Příspěvekod wadasfaf » 04 bře 2021, 20:23

Hram pravidelne u vas a vidim ako kto tresta a on určite medzi poctivych adminom aj s gluckolim nepatri.. Tresta podla nalady, na hračov je toxic af. Takže white porposim trošku menej klamať o tom tvojom adminovani keďže snaď každy vie čo tu hrava jak adminuješ a ake rozdiely robiš pri davani trestu.

Hej žiadny admin tam nieje rovnako ako aj pri vytrhnutom logu ktory namna vytiahol pretože trošku zapochyboval o svojom vykone tak mal za potreby toho vytiahnuť na mňa viac ale to sa malo riešiť cez report na webe alebo cez !report v hre a nie o x hodin / dni neskor keď je na neho stažnosť.

Ano jednoducho je lepši predsa som len dropnute Ge na LEM Čo nepozna cheaty.http://dwandy.sdilej.eu/dema/soubory/Du ... t2.dem.bz2 54:00 čas. Ja to nejdme nikde reportovať nakoľko pol hodinu dostaval reporty a furt nikoho nikde.
pchuu
wadasfaf
Amatér
Amatér

Příspěvekod ImTheProblem » 04 bře 2021, 21:30 VIP

čauko, toto je moje poslední vyjádření k této stížnosti, jelikož LUK ti již napsal svůj názor a tímto to hasne.

Hram pravidelne u vas a vidim ako kto tresta a on určite medzi poctivych adminom aj s gluckolim nepatri.. Tresta podla nalady, na hračov je toxic af.

Ano hraješ u nás dlouho, ale jak taky hraješ dlouho, tak si taky myslíš že jsi "HIGH" IQ hráč. Dále tady o mě a gluckolim píšeš že nejsme poctiví admini, no, kdyby jsme nebyli poctiví, tak asi nemáme práva, ale tak chápu, některé děti si prostě stojí za tím, že mají jen oni pravdu a je jim moc ubližováno. Podle toho co tak slyším atd, tak nás hráči spíš chválí, když jim dáme ze serveru takové děti, jako jsi ty, jen nadáváte, spamujete voice chat, chat. Nebanujeme podle nálady, ale podle závažnosti, říká se tomu BANOVACÍ POŘÁDEK, ti co už někdy měli práva, tak to ví, že něco takového existuje, ale chápu, nemohl jsi to vědět.

Takže white porposim trošku menej klamať o tom tvojom adminovani keďže snaď každy vie čo tu hrava jak adminuješ a ake rozdiely robiš pri davani trestu

Jestli-že klamu, dodej důkazy, děkuji to jednak. Píšeš tady jak každý ví jak hraju, adminuju a dělám rozdíly, tak mi řekni prosím, jaké rozdíly dělám ? nejsem ani rasista, ani diskriminant, takže nevím v čem vidíš tu chybu, ale napsal jsem ti jak banuju já viz. nahoře

Hej žiadny admin tam nieje rovnako ako aj pri vytrhnutom logu ktory namna vytiahol pretože trošku zapochyboval o svojom vykone tak mal za potreby toho vytiahnuť na mňa viac ale to sa malo riešiť cez report na webe alebo cez !report v hre a nie o x hodin / dni neskor keď je na neho stažnosť.

Víš proč jsem vytáhl ten log ? jen z důvodu, aby si lidé, co jsi otevřeli tento "krásny" topic aby věděli, jak jsi ublížený hrač, který za nic nemůže. A ne, ¨nezapochyboval jsem, být to na mě, máš už dvou denní mute ban za ten tvůj krásny log x)
Potom ti ještě jednu takovou tajnou věc, kterou nikdo jiný, mimo admin team neví. MY JSME TAKY JENOM LIDÉ A NESEDÍME U TOHO 24/7 CHAPEŠ TO ? to že ty pošleš report je hezký, ale co já s tím nebo kdokoliv jiný, který nemá ani zapnuté csgo ? jak to máme vědět ? My máte taky holky, přátele, kamarády, rodinu, psy, kočky ale chápu že by jsi to by nemohl pochopit, protože podle toho, jak často nadáváš, tak asi 27/7 jen hraješ.

Už se zde jinak vyjadřovat nebudu, já jsem ti na tuto stížnost odpovídal, vyjádření máš.

S láskou White x)
Nejpřísnější Administrátor (;) |✔|
Admin co si nenechává sr*t na hlavu ;) |✔|
...............................................................................
[26 dub 2017]
[31 pros 2020] Counter-Strike: Global Offensive ☞ Administrátor |✔|
[7 led 2021] Pořadatel Soutěží ☞ YouTube Master
ImTheProblem

Příspěvekod polskasila » 04 bře 2021, 21:55 VIP

Hram pravidelne u vas a vidim ako kto tresta a on určite medzi poctivych adminom aj s gluckolim nepatri.. Tresta podla nalady, na hračov je toxic af. Takže white porposim trošku menej klamať o tom tvojom adminovani keďže snaď každy vie čo tu hrava jak adminuješ a ake rozdiely robiš pri davani trestu.

Já ti to řeknu takhle - kdybys měl víceméně čistý chatlog + banlist, tak věřím tomu, že za slovo tupec kick nedostaneš. Holt když se podívám do tvého chatu, z poloviny tam jsou každý den nadávky anebo provokace, tak co čekáš? Ano, chováme se tu k hráčům zpravidla stejně, ovšem problémové hráče admin nemusí popadesáté upozorňovat, že se má uklidnit. Pokud máš takové nutkání se nějak projevit, tak si třeba bouchni do stolu nebo doma zařvi, ale nemusíš hned v chatu nadávat. Za ten log ti dávat mute nebudu, je to tu jen proto, aby sis uvědomil, jak pokrytecky to potom zní.

wadasfaf píše:Ano jednoducho je lepši predsa som len dropnute Ge na LEM Čo nepozna cheaty.http://dwandy.sdilej.eu/dema/soubory/Du ... t2.dem.bz2 54:00 čas. Ja to nejdme nikde reportovať nakoľko pol hodinu dostaval reporty a furt nikoho nikde.

Ani GE nepozná polovinu nových cheatů, tomu věř. Jinak ten hráč dostal do 3 hodin od napojení ban, protože ho již někdo nahlásil zde -> multihack-t240808.html (ano, nahlásit ho trvá řádově desetkrát menší dobu, než napsat stížnost). Holt i admini si dovolí ve čtvrteční dopoledne chodit do práce, školy nebo spí, chápu však, že dokonalý admin by měl být všude nejlépe permanentně a na více počítačích zároveň, aby stíhal všechny servery.
187
polskasila

Zpět na Stížnosti na Adminy