• Stránka 1 z 1
ztráta evip
Ahoj zapl jsem 1.6 asi po 4 letech a chtěl si zahrát BaseBuilder 2 kde sem míval EVIP. ale ejhle server už není. měl sem evip i na bb1 a na těch nových mi evip nejde zkoušel jsem podle mailu z aktivace a nic poradí mi někdo co stím? díky
-
shakal693 - Pokročilý
ztráta evip
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ztráta evip
Dlouho sem CS 1.6 nezapl to je pravda, ale měl sem EVIP i na Furienech 5 na JB5 War3 save xp 1 a 2 BB 1 a BB2 Gungame 1 zombie blood 1 public 1 teamspeak tady na webu... byl bych rád kdyby mi zustalo evip na Public 1 Wa3 save xp 1 basebuilder new furien 3 místo 5 a JB 1 místo 5 víc bych nepotřeboval a nevadilo by mi kdyby si zbytek nechali a navíc když v mailu stojí toto: Tento e-mail si pečlivě uschovej (zálohuj, vytiskni ...), protože v případě reinstalace hry, nebo nefunkčního VIP účtu.
je nutné zopakovat postup znovu! Při ztrátě tohoto emailu nebude brán žádný ohled! Tato zpráva je tvůj doklad o zaplacení.
Moc prosím vedení aby mi vyhovělo můžu vám poslat i ty maily... byl bych vám moc vděčný. Stálo to dohromady celkem dost peněz a mrzelo by mě kdybych o všechny přišel... :/
je nutné zopakovat postup znovu! Při ztrátě tohoto emailu nebude brán žádný ohled! Tato zpráva je tvůj doklad o zaplacení.
Moc prosím vedení aby mi vyhovělo můžu vám poslat i ty maily... byl bych vám moc vděčný. Stálo to dohromady celkem dost peněz a mrzelo by mě kdybych o všechny přišel... :/
-
shakal693 - Pokročilý
Re: ztráta evip
Ahoj, keď ide o serveri, ktoré stále fungujú, tak je riešenie jednoduché - ak máš nonsteam, tak musíš zopakovať postup z emailu. Ak máš Steam, tak si stačí dať správny VIP nickname a potom ti VIP pôjde 
Čo sa týka zrušených serverov, ako napr. BB2 a Furien 5, tak je možné VIP presunúť na iný server v rámci sekcie pod podmienkou, že stále vlastníš VIP kódy
Ak VIP kódy stále máš, tak ich Petovi do správy spolu so serverom, kde si to VIP mal a kam ho chceš presunúť
peto-u62.html

Čo sa týka zrušených serverov, ako napr. BB2 a Furien 5, tak je možné VIP presunúť na iný server v rámci sekcie pod podmienkou, že stále vlastníš VIP kódy

Ak VIP kódy stále máš, tak ich Petovi do správy spolu so serverom, kde si to VIP mal a kam ho chceš presunúť

peto-u62.html
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1