• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] Tahvy / Perma ban/ Jailbreak
Vaše SID: STEAM_1:0:586076028
Odkaz/screen banu z banlistu (stačí jedno): https://banlist.gamesites.cz/csgo/aim/i ... Text=Tahvy
Popíšte čo sa stalo: Obcházel jsem ban protože jsem dostal ban neprávem za cheaty, přitom jsem si dal jen sensitivitu na max a začal jsem se točit a střílet (Při tom jsem náhodou trefil hráče)
a do 3vteřin byl ban. Omlouvám se za obcházení banu, už se to nikdy nebude opakovat, cheaty jsem nikdy neměl ani nepoužíval. Ještě 1x se omlouvám za obcházení banu.
Prosím tedy o unban na jailbreaku. Předem děkuji za odpověd
S pozdravem: Tahvy
Odkaz/screen banu z banlistu (stačí jedno): https://banlist.gamesites.cz/csgo/aim/i ... Text=Tahvy
Popíšte čo sa stalo: Obcházel jsem ban protože jsem dostal ban neprávem za cheaty, přitom jsem si dal jen sensitivitu na max a začal jsem se točit a střílet (Při tom jsem náhodou trefil hráče)
a do 3vteřin byl ban. Omlouvám se za obcházení banu, už se to nikdy nebude opakovat, cheaty jsem nikdy neměl ani nepoužíval. Ještě 1x se omlouvám za obcházení banu.
Prosím tedy o unban na jailbreaku. Předem děkuji za odpověd
S pozdravem: Tahvy

-
Tahvyjegoodk - Kolemjdoucí
[Zamietnuté] Tahvy / Perma ban/ Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Tahvy / Perma ban/ Jailbreak
Ban si dostal dňa 10.2. z Porušovania pravidiel a hral si na účte Luigi, ktorý ma zhodou náhod už tiež VAC ban. Tak isto ako tento účet, kde si sa snažil obchádzať ban.
Tvoja možnosť.
Ayo, nezabudni si kúpiť unban na všetky tvoje zabanované účty:
STEAM_1:0:220601848
STEAM_1:0:589950634
STEAM_1:0:590320080
STEAM_1:0:590508053
STEAM_1:0:172252469
Zamietnuté.
Tvoja možnosť.
Ayo, nezabudni si kúpiť unban na všetky tvoje zabanované účty:
STEAM_1:0:220601848
STEAM_1:0:589950634
STEAM_1:0:590320080
STEAM_1:0:590508053
STEAM_1:0:172252469
Zamietnuté.
-
AltairGS - Profesionál
Re: [Zamietnuté] Tahvy / Perma ban/ Jailbreak
zdar píčo, chci se zeptat jestli ten ban mám napořád nebo perma dík mrdko za odpověd cenim
-
Tahvyjegoodk - Kolemjdoucí
Re: [Zamietnuté] Tahvy / Perma ban/ Jailbreak
Zaujímavý kontrast v správaní...
Ban není napořád, to tady neděláme. Je to jenom perma.
Ban není napořád, to tady neděláme. Je to jenom perma.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
-
ericek111 - CS:GO Admin
-
polskasila - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1