Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z]GunGame / whiter

Příspěvekod whiter » 07 bře 2021, 01:41

Čus, chtěl bych zase požádat o práva na GunGame.

Nick v hre: whiter

Nick na fóre: whiter

Profil na fóre: whiter-u49980.html

Vek: Je mi 17 let, přístý týden v neděli už 18.

Steam nick: whiter (https://steamcommunity.com/profiles/76561198141491527/)

SteamID: STEAM_0:1:90612899

Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2140/h ... ayer=45709

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Bohužel, dostal jsem tu ban na knife serveru za aimbot (2019, nikdy jsem neměl důvod cheatovat, ale neměl jsem se jak obhájit, bohužel) a blacklist na csgo (ten byl oprávněný, to mě mrzí), a jak jsem si obnovil můj starý steam účet tak jsem zjistil že tu mám dva bany za nadávky a reklamu (byl jsem marný, nevím proč jsem to dělal..:D). Mrzí mě moje minulost, doufám že mě to nijak nebude brzdit k dostání právům.

Niečo o sebe: Čau, jmenuju se Petr, je mi 17. Momentálně jsem se vrátil zpět k CSku a začal hrát GunGame. Ve volném čase jsem chodil do posilovny, ale jak je už rok karanténa, tak není moc co dělat, tak sedím jen u cska a hraju. Snažím se být spolehlivý, komunikativní a vyjít všem vstříc.

Prečo by som chcel na GS adminovať?: Chtěl bych se zase vrátít k adminování na GSku, dělal jsem tu 2 roky zpět Admina na CSku (primární server gungame). Chci zase pomoct chodu serveru, strážit ho od hráčů co porušují pravidla a i pomoct ostatním, když si nebudou moc jistí v nějakém problému. Bohužel mojí minulost nezměním, mrzí mě co se stalo za poslední 2 - 3 roky, doufám že mi dáte poslední šanci, Vám ukázat co je v mě.

Díky za přečtení, a jinak menší dodatek: Poslední PP jsem nějak fainul, musím se do toho rozpoznání dostat, kdybych dostal zpět práva, tak samozřejmě bych nebanoval tak unáhleně.
9
whiter
Mistr Yoda
Mistr Yoda

[Z]GunGame / whiter

od Rumcajz » 07 bře 2021, 01:41

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: GunGame / whiter

Příspěvekod Seweee » 07 bře 2021, 07:07

Čau, přidej si mě na Steam, tam se domluvíme co dál.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Re: GunGame / whiter

Příspěvekod Seweee » 07 bře 2021, 19:49

Během chvilky mi dnes na Tebe přišlo pár negativních referencí od adminů. Navíc jsi zde očividně nenapsal úplnou pravdu, co se týče banů. No, vidím to u Tebe na akademii.

Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Nábory Adminů