• Stránka 1 z 1
[V] neopravněný unban za cheaty/ JailBreak 6
steam ID - https://steamcommunity.com/profiles/76561198337556078
Odkaz banu z banlistu: https://banlist.gamesites.cz/csgo/jb/in ... mid&Submit
Popište co se stalo: hral jsem na jb 6 za t a dal jsem skrz stenu borcovy hlavu ale jenom hit ne kill pak jsem ho usprejoval a pak jsem dal one tap ak borcovy hlavu kdyz jsem cekal za stenou az pude bylo to extreme lucky a vsichni psali do chatu ban a ze cheatuju pritom to byli lucky i swear nikdy bych si nezapl hacky vim jaky to je in game a proste nad tim raguju jak svine takze bych todle nedelal ostatnim omlouvam se pokud je to potřeba a děkuji za odpovědi
Jo a taky jsem dostal permu na druhem uctu kdy jsem se pote skousel joinou a vysvetlit celou situaci jelikoz sem si nechtel delat ucet na gamesites chtel jsem zastihnout admina a zkusit to takhle bohuzel jsem dostal permu za obchazeni banu odkaz je zde: https://banlist.gamesites.cz/csgo/jb/in ... mid&Submit
Odkaz banu z banlistu: https://banlist.gamesites.cz/csgo/jb/in ... mid&Submit
Popište co se stalo: hral jsem na jb 6 za t a dal jsem skrz stenu borcovy hlavu ale jenom hit ne kill pak jsem ho usprejoval a pak jsem dal one tap ak borcovy hlavu kdyz jsem cekal za stenou az pude bylo to extreme lucky a vsichni psali do chatu ban a ze cheatuju pritom to byli lucky i swear nikdy bych si nezapl hacky vim jaky to je in game a proste nad tim raguju jak svine takze bych todle nedelal ostatnim omlouvam se pokud je to potřeba a děkuji za odpovědi

Jo a taky jsem dostal permu na druhem uctu kdy jsem se pote skousel joinou a vysvetlit celou situaci jelikoz sem si nechtel delat ucet na gamesites chtel jsem zastihnout admina a zkusit to takhle bohuzel jsem dostal permu za obchazeni banu odkaz je zde: https://banlist.gamesites.cz/csgo/jb/in ... mid&Submit
- dzardnejtr
- Kolemjdoucí
[V] neopravněný unban za cheaty/ JailBreak 6
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: neopravněný unban za cheaty/ JailBreak 6
jeste nicky : JardanatorCZ a Bezdis_PRO
- dzardnejtr
- Kolemjdoucí
Ahoj, Za mňa čistý niesi.
dva-hrisnici-bezdis-wh-maribopin-nadrzovani-jb6-t241047.html
Treba potom pozrieť aj nasledujúce kolá.
dva-hrisnici-bezdis-wh-maribopin-nadrzovani-jb6-t241047.html
Treba potom pozrieť aj nasledujúce kolá.
Viete prečo deti v Afrike nejedia lieky?
Lebo je na nich napísané až po jedle.
-
erwin - Spamerův sluha
Bylo to tak že jsem měl simona a řekl jsem jim at jsou za mnou a oni šli a u takových dveří někdo zdrhl ja jsem jim řekl at jdou na vystrely a cupnou si a pak sem cekal schvoanej za brankou potom slisim jak se otevrely dvere a proto zacnu peekovat a jakmile ho vidím tak zacnu strilet a potom tam cosi rikal ze jsem na nej koukal cez steny to je taky lez jelikoz jsem jen vzdy sel checkovat sachtu a v jedne cele byla takova dira do steny a tam byval obcas taky newkdo schovany tak sem tam chodil to je vse neznamena ze kdyz dam 1 lucky shot ze mam wh aimbot a podobne nechapu takove rychle odsouzení
- dzardnejtr
- Kolemjdoucí
Není vylúčené že si sa sústredil len na tie možnosti východov, no miestami mi to prišlo divné. CHH to už rieši tak si vyčkaj na verdikt, všetci sme len ľudia chyba sa stať môže u mňa s tým že si mal režím god mode v sebe alebo naopak si práve cheatoval.
Viete prečo deti v Afrike nejedia lieky?
-
erwin - Spamerův sluha
Ahoj, dal jsem ti dočasný unban, pak sem dopíšeme verdikt.
187
-
polskasila - CS:GO HLSA
Dobre dekuji moc chapu ze to asi vypadalo divne ale vazne bych necheatoval na jb proste znam jake to je sam to nemam rad. A myslim ze obcas se kazdemu podari nemozne a nekdy je neco lucky a unlucky chapu jak do vypadalo ale vazne sem slisel jak se otevreli dvere tak nebudu se tim tady dal zabírat posudte samy 

- dzardnejtr
- Kolemjdoucí
A poprosil bych tedy po rozhodnuti unban na JardanatorCZ pres ten ucet jsem to chtel jen obhajit a psal jsem to nahore no nechci se zase rozepisovat 

- dzardnejtr
- Kolemjdoucí
dzardnejtr píše:A poprosil bych tedy po rozhodnuti unban na JardanatorCZ pres ten ucet jsem to chtel jen obhajit a psal jsem to nahore no nechci se zase rozepisovat
hodil jsem ti unban na oboji, kdyby to neslo, ozvi se
187
-
polskasila - CS:GO HLSA
dobre diky
- dzardnejtr
- Kolemjdoucí
Ahoj,
Demo čisté, unban ostáva.
Ospravedlňujeme sa za komplikácie.