• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] LadyGulage
LadyGulage
https://steamcommunity.com/profiles/1022804193
ničenie hry cez mikrofón, idc keď by za to hráč nedostal trest, ty si admin a máš skôr hráčov udržiavať na serveri, nie ich odháňať a ničiť im hru, nie všetko je o pravidlách, aj keď trocha tipujem, že zas budem zlý ja, lebo proste admin si zastane admina, takže uvidíme, ja len tak to vidím, že aj keby admin odsekol hráčovi hlavu, tak druhý admin si ho zastane
Snáď mi dáte za pravdu teraz mne. Na konci mapy si zneužíval animáciu, aby ťa nenašlo CT, skôr mi to pripadá ako také že: Je mi to jedno, aj tak odchádzam z AT, video nemám, na deme dwandy.sdilej.cz by sa niečo našlo, ale neviem aký server to bol už. Pekný deň
https://streamable.com/8x7es9
https://steamcommunity.com/profiles/1022804193
ničenie hry cez mikrofón, idc keď by za to hráč nedostal trest, ty si admin a máš skôr hráčov udržiavať na serveri, nie ich odháňať a ničiť im hru, nie všetko je o pravidlách, aj keď trocha tipujem, že zas budem zlý ja, lebo proste admin si zastane admina, takže uvidíme, ja len tak to vidím, že aj keby admin odsekol hráčovi hlavu, tak druhý admin si ho zastane

https://streamable.com/8x7es9
CS:GO Akademik 11. 01. 2023 - xx. xx. xxxx.
-
Tomasek159 - CS2 Akademik
[Zamietnuté] LadyGulage
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: LadyGulage
Ničenie hry.
Stačí nezapínať miky alebo zabiť rebela. Aj admini sa chcú občas pobaviť pri hre. Hej, viem, nepredstaviteľné.
Radšej sem daj to zneužívanie animácii.

You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
-
ericek111 - CS2 Admin
Nevím, proč se nepodíváš na profil tohoto hráče, nebo nedáš !rank, když víš, že jsem top 1 v aktivitě. toto nejsem já ale lídl : )))))))))))))))))))) Nevím co si o sobě myslíš...
Huntění ti moc nejde :/
Huntění ti moc nejde :/
CSGO JB,TTT, Admin
JB PP -> nějaký problém - napiš mi PM tady na forku
https://steamcommunity.com/id/GSgulasek/

JB PP -> nějaký problém - napiš mi PM tady na forku
https://steamcommunity.com/id/GSgulasek/
-
LadyGulage - CS2 Admin
ericek111 píše:Ničenie hry.Stačí nezapínať miky alebo zabiť rebela. Aj admini sa chcú občas pobaviť pri hre. Hej, viem, nepredstaviteľné.
Presne to čo som písal, hlavný si admina zastane vždy, fakt neobjektívnosť..
Ak toto nebol admin, tak nerozumiem prečo nedostal Kick, keď mal nick admina, ak viem, tak admini tam boli.
CS:GO Akademik 11. 01. 2023 - xx. xx. xxxx.
-
Tomasek159 - CS2 Akademik
Fakt č. 1: Je na adminovom uvážení, či kickne alebo premenuje hráča s nickom admina (ak si mení nicky s účelom provokácie).
Fakt č. 2: Na dodanom dôkaze je vidno akurát Tvoju neschopnosť. Hráč bol na čiare, stačilo mikrofóny vypnúť a zabiť ho, keďže si žiadal mikrofón o hre.
Fakt č. 3: Ak by aj bol admin (čo teda podľa Guláša nebol), na dôkaze vidím 3 sekundy jačania do voice chatu. To nie je zakázané ani trestuhodné, či už v súvislosti s hráčom alebo adminom.
Fakt č. 4: Nedodal si žiadne dôkazy okrem toho krátkeho videa. Podľa admina Guláša tu dokonca nahlasuješ nejakého hráča. lol
Sťažnosť bezpredmetná.
Fakt č. 2: Na dodanom dôkaze je vidno akurát Tvoju neschopnosť. Hráč bol na čiare, stačilo mikrofóny vypnúť a zabiť ho, keďže si žiadal mikrofón o hre.
Fakt č. 3: Ak by aj bol admin (čo teda podľa Guláša nebol), na dôkaze vidím 3 sekundy jačania do voice chatu. To nie je zakázané ani trestuhodné, či už v súvislosti s hráčom alebo adminom.
Fakt č. 4: Nedodal si žiadne dôkazy okrem toho krátkeho videa. Podľa admina Guláša tu dokonca nahlasuješ nejakého hráča. lol
Sťažnosť bezpredmetná.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
-
ericek111 - CS2 Admin
Re: [Zamietnuté] LadyGulage
TY TUPEC TO SOM BOL JA Z NICKOM LADY GULAGE XDD
Najlepší hráč JB ever. Vraciam sa na GS aby ste pocitili old school terror. Michačka club forever
-
LidlSK - Amatér
• Stránka 1 z 1