• Stránka 1 z 1
Smoke
Ahoj, jen by mě zajímalo proč nebo z jakého důvodu jsou na JB serverech vypnuté smoke granáty resp. je hodíte a nic? Jaký je pro to důvod když třeba jako evip hráč dostanu granáty a využít mohu jen flash a he. Díky za rozumnou odpověď
- JoeYy
- Pokročilý
Re: Smoke
Koukám že si ještě nedostal odpověď. Tak ti jí dám já, musel by někdo zvednout řitní otvor a pro hráče něco udělat. Jak to znám, tak každý chce být admin, protože je to "kůl" mít něco na starost, ale zkusit občas něco vymyslet a dokonce to i zrealizovat a domluvit novinky je zde velký problém.
Zde na Gamesites logiku nehledej.
-
Junkiell - Amatér
Ahoj. Řekl bych že smoke granát je na JB vypnutý z jednoduchého důvodu. A to ten že by neměl žádné praktické využití. Spíše by s ním hráči dělali jenom nepořádek.
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
-
Derakh12 - CS 1.6 Admin
Junkiell píše:Koukám že si ještě nedostal odpověď. Tak ti jí dám já, musel by někdo zvednout řitní otvor a pro hráče něco udělat. Jak to znám, tak každý chce být admin, protože je to "kůl" mít něco na starost, ale zkusit občas něco vymyslet a dokonce to i zrealizovat a domluvit novinky je zde velký problém.
To, čo si napísal nedáva vôbec zmysel

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
JoeYy píše:Ahoj, jen by mě zajímalo proč nebo z jakého důvodu jsou na JB serverech vypnuté smoke granáty resp. je hodíte a nic? Jaký je pro to důvod když třeba jako evip hráč dostanu granáty a využít mohu jen flash a he. Díky za rozumnou odpověď
Si představ, že máš mapu, všechny Tčka i CTčka by tam hodily smoke, protože vlastně proč ne, polovině na serveru by to droplo a druhá polovina by dostala ban na chat za nadávky do rodiny

Zahradní traktor - HECHT 5192
Zahradní traktor se záběrem 92 cm. Motor o objemu 452 cm3 s jmenovitým výkonem 9,2 kW. Objem koše 245 l
Zahradní traktor se záběrem 92 cm. Motor o objemu 452 cm3 s jmenovitým výkonem 9,2 kW. Objem koše 245 l
-
Rajtyy - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1