Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z]Žádost o admina na Jump serverech/Arashi

Příspěvekod Arashi » 11 bře 2021, 13:46 VIP

¤ Ahoj, rád by jsem požádal znovu o admin práva na Jump serverech.
¤Minulá žádost.

¤ Nick ve hře ~ Arashi

¤ Nick na fórum ~ OzZ3K

¤ Profil ~ OzZ3K

¤ Věk ~ 16

¤ Steam nick ~ Arashi

¤ SID ~ STEAM_0:0:556078371

¤ Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, jiný portál) ~ Ano, dříve jsem měl více banů viz. předchozí žádost. Za to jsem se již omluvil poučil jsem se,od té doby hraji poctivě, nejsem problémový hráč. A na jiné servery v podstatě nechodím.

¤ Něco o sobě ~ Ahoj, jmenuji se Tomáš, bydlím v malé vesničce na Vysočině, rád hraji hry především 1.6, někdy i něco jiného ale to se mi fakt musí chtít, Chodím na střední odbornou školu kde se učím na strojaře, ovšem to už mi jde víc i to csko než ta škola. Rád se pobavím a poznávám nové lidi.

¤ Proč by jsem chtěl na GS adminovat? ~ No tak vzhledem k tomu že na serveru jsou dost problémový hráči, admin je tam potřeba, avšak někdo nemá čas tam být celý den, teď nic jiného nedělám jen sedím u cska. Hráči k hráčům nemají respekt a dělají si co chtějí, proto bych chtěl pomoct i tímto směrem, protože když někoho nahlásím do pp, sice dostane ban, ale PP kontroloři obecně na to taky nemají furt čas koukat na dema a dávat bany. Jelikož už jsem tu byl jak akademik, tak i admin-akademik, vím jak to tak nějak chodí. Admin-akademik mi byl zrušen z důvodu že jsem nechodil na server, ani jsem se neozval což byla chyba, mohl jsem napsat aspoň že odcházím nebo že to nestíhám, dalo se to vyřešit jinak než cestou nechodit vůbec na server. Ale jak se říká, chybami se člověk učí.

¤ Děkuji za věnovaný čas čtením téhle přihlášky, přeji hezký zbytek dne.
Arashi
„Buď slušný k lidem když jdeš nahoru, mohl bys je potkat až půjdeš dolů.“ - John Osborne
Arashi
Pokročilý
Pokročilý

[Z]Žádost o admina na Jump serverech/Arashi

od Rumcajz » 11 bře 2021, 13:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o admina na Jump serverech/Arashi

Příspěvekod Arashi » 11 bře 2021, 14:04 VIP

¤ Zapoměl jsem dát odkaz na Hlstats
„Buď slušný k lidem když jdeš nahoru, mohl bys je potkat až půjdeš dolů.“ - John Osborne
Arashi
Pokročilý
Pokročilý

Re: Žádost o admina na Jump serverech/Arashi

Příspěvekod DeNto » 11 bře 2021, 15:18 VIP

Ahoj, po tom čo si minule dostal práva si ukazoval minimálnu aktivitu a snahu za čo si bol zrušený. Prepáč, ale tak jednoducho ti už šancu nedám.
Prejdi si akadémiou.
Zamietnuté.
MAKE OUT HILL
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok