Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V] Free ban na Jb/simple

Příspěvekod NohomoBeLiked » 04 bře 2021, 13:48

1: nick Pipikos
2.
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Kozlak
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak Simple
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheaty [MH]
[=] Zabanovany nickname: Pipikos
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:156434301
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
3. vysvětlení proč jsem dostal ban :)
4. za 1)Na jb simplu si můžete nastavit fpska. Za 2) stačí držel alt a kroužit myškou okolo nebo po směru hodinových ručiček a u toho točit kolečkem dolů, abyste udělal kolo, čím větší okruh s myší uděláte tím větší vám to dá boost. Za 3) Chcu vidět Admina, který mi ban dal, jak toto umí, pokud neumí jeho problém. Admin by z pravidla měl umět věci které banuje, když už jde o GS, SGS. Díky :)

e. VB: IP smazána.
EVIP - ZOMBIE BLOOD 1
EVIP - JAILBREAK 2
EVIP - JAILBREAK 1
EVIP - CAPTURE FLAG 1
NohomoBeLiked
Zkušený
Zkušený

[V] Free ban na Jb/simple

od Rumcajz » 04 bře 2021, 13:48

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Free ban na Jb/simple

Příspěvekod NohomoBeLiked » 04 bře 2021, 14:06

Jen sem dodám tohle :) link - https://www.wargods.ro/wcd/index.php
třeba už mě taky přestanete banovat za sračky.
EVIP - ZOMBIE BLOOD 1
EVIP - JAILBREAK 2
EVIP - JAILBREAK 1
EVIP - CAPTURE FLAG 1
NohomoBeLiked
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Kozlak » 04 bře 2021, 14:33 VIP

https://www.uschovna.cz/zasilka/IUVLJMF5T4WZS9JE-65X/

28:02
28:50
28:58-29:05
29:08-29:34
29:45
30:59 to te nejak moc boostlo nemyslis?
31:04
31:08
31:15-31:25
31:42
31:54
32:05-32:19 - takova zajimava chvile, kdyz si z toho cupu vyskocil a pote si zacal begripovat. Myslim si, ze te to tahlo.
32:48
33:07 mozna se to zda jenom mne, ale zase mi prislo ze te to tahlo..
33:14
33:54
37:45-38:07
39:00-39:12
39:32
40:08
42:44
43:00
43:07 tady mi taky prislo, ze na to ze si udelal 2 begripy rovne te to taky nejak moc boostlo
43:18
43:24
44:12
44:35
44:52
44:57-45:18
45:27-45:38 ke konci jak si skocil, tak mi prislo, ze te to taky nejak moc boostlo
47:31
50:04
53:38-53:50

Zvlastni veci stale zustava, ze na server se pripojili admini a vsechny ty tve GS SGS a tyhle srandy si omezil. O tom FPS locku jsem nevedel, kazdopadne si i tak myslim, ze je to zaple ;)
Primum non nocere.
Kozlak
Spamer
Spamer

Příspěvekod NohomoBeLiked » 04 bře 2021, 15:23

Co to mluvíš? Však jsem normálně gskoval dál, jak při PP, tak normálně, když jsme neměli zákazy. Však se pozri na Hltv omg to je fakt tak těžké?
EVIP - ZOMBIE BLOOD 1
EVIP - JAILBREAK 2
EVIP - JAILBREAK 1
EVIP - CAPTURE FLAG 1
NohomoBeLiked
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod NohomoBeLiked » 04 bře 2021, 15:45

Jinak dík, že ocenuješ můj boost, z mého pohledu to není nějaký extrémní boost co se dá legit udělat. :DDD vážím si toho :DD, ale jak říkám, Wargod by napsal, že jsem něco měl a přímo by tam napsal Hodinu a čas, kdy jsem měl cheaty. Ale pokud ses sám koukl, tak tam Wargod napsal, že jsem nic neměl a byl jsem legit.
EVIP - ZOMBIE BLOOD 1
EVIP - JAILBREAK 2
EVIP - JAILBREAK 1
EVIP - CAPTURE FLAG 1
NohomoBeLiked
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod reformedajho » 04 bře 2021, 16:35

Omlouvám se za vyjádření, nechci se zastávat hráče, protože ho nemám rád, ale jak můžete nechat na starosti banovat scripty Jailbreak adminovi, který pravděpodobně nikdy nevlezl na žádny Jump server? Podíval sem se na nějaké časy, nic speciálního tam není, je to basic SGS a takový boost lze dosáhnout i na 400 FPS.
kontakt:
steamcommunity.com/id/garlin

super pisnicka
https://www.youtube.com/watch?v=27sbQ-aVy44

$wag borec

evip: jailrbeajk 1
kjailrbeak 2
jaikbrkea 3
de dus2 only 1

„Ľudia môžu zmeniť svoj život zmenou svojich myšlienkových postojov.“
reformedajho
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Bydliště: PARDUBICE kde jinde a taky mam letiste v izraelu tam bydli bracha

Příspěvekod skinnywliggler » 06 bře 2021, 02:11

Ahoj, máš dočasný unban, můžeš jít zatím hrát ;) Demo bude prozkoumáno CHH týmem, v případě, že na demu budou cheaty, tak ti bude ban znovu nahozen. 8-)
skinnywliggler
Drbna
Drbna

Příspěvekod V1DrIlko » 10 bře 2021, 13:54 VIP

V1DrIlko
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [V] Free ban na Jb/simple

Příspěvekod NohomoBeLiked » 10 bře 2021, 14:09

Lol? :DD a za co by mě zajímalo? Je mi jedno, že se budete odkazovat na mojí minulost, ale dávat bany jen tak, protože si myslím, že má scripty :DDD to co je na demu jde udělat na pohodu s 400 FPSKAMA :DDD klidně nemám problém jít na server s botmi a poslat ti jak to vypadá se scriptama abyste měli ponětí o tom jak to je s tím rychlé :DDD toto už je smiešné :DD
EVIP - ZOMBIE BLOOD 1
EVIP - JAILBREAK 2
EVIP - JAILBREAK 1
EVIP - CAPTURE FLAG 1
NohomoBeLiked
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod NohomoBeLiked » 10 bře 2021, 14:15

Prej v CHH sekci jsou boti :DDD no nedivím se :DDD, toto banovat už je funny :DD a ještě k tomu když sem pošlu link na WARGOD :DDDDDDD bože kde tento portál spěje :DDD
EVIP - ZOMBIE BLOOD 1
EVIP - JAILBREAK 2
EVIP - JAILBREAK 1
EVIP - CAPTURE FLAG 1
NohomoBeLiked
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Summertime » 10 bře 2021, 18:08 VIP

Ak s vyjadrením nesúhlasíš, kludne môžeš požiadať o preskúmanie dém Hl.Chh, D3nisa alebo Extremera a nepísať tu podobné bludy :)
https://www.youtube.com/watch?v=UDE08oljtHY

kukni moj obrazok nalavo a potom toto -> https://prnt.sc/26xs59v :( :(
Summertime
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod NohomoBeLiked » 10 bře 2021, 18:29

Proč bych měl žádat o prokoumaní? :DDDD Mně vážně nezajímá názor někoho, kdo Legit SGS a GS považuje za scripty, přitom to co je na demu uděláš i na 300 - 400 FPS, je zajímavé, že Admin může banovat něco čím si ani není jistý, Jak říkám nemám problém tady poslat DEMO jak to vypadá, když jsou zaplé scripty, toto se scriptama urobit ani nešlo :DDDDD jsou tak rychlé, že bys to bráško ani nepobral, Jak to demo bude někdo chtít, klidně PM nemám problém. Ale za toto a ban :DDDDDDD a když by to už byly scripty jak vy říkáte, tak bych rozhodně nekoukal dolů, abych měl FPSKA :), Stačilo by mi pouze držet ALT + Pravé tlačítko na myši, to co tam dělám je absolutně legit a Admin, který si myslí opak, by se měl jít kouknout na VIDEO Jak se naučit GS, SGS, BGS a co to vůbec znamená. :) Ten ban už neřeším, ale aspoň jde vidět, že do CHH sekce nepotřebuješ vůbec umět věci, prej je jen poznat. To vidím, nepoznáte ani Basic SGS, GS + Strafe Modifer, toto je už vážně ubohé co předvádíte :), ty předchozí bany že prej za scripty na TTT, taky nechápu, co je takové těžké udělat GS na 10AA serveru? Dělejte jak myslíte, já hrát legit kurva chtěl, ale když už jdu hrát legit tak či tak dostanu ban, tak proč bych pak měl přestat cheatovat? Jeden jediný důvod? :) Až přestanete banovat píčoviny a třeba zavedete nějaké určité podmínky, např CHH admin by měl UMĚT (Né jen umět poznat) Ale udělat to na konkrétním serveru, SGS, GS popř. BGS, je mi jasné, že když posuzujete AB, WH a další sračky, tak to umět používat logicky nepotřebujete, ale u Sciptů je to odost složitější a málokdy to daný Admin umí. Příjde mi strašně vtipná věc ta, že jsem žádal o to, aby mi daný Admin, který mě Banoval, jelikož Admin nemá právo dát ban za potencionální scripty. Napsal tam Multihack pro to, aby se ujistil, že nedostane kartáč? Proč? Jsi sráč a za svým rozhodním si nestojíš? Tak co pak děláš v AT? Jediné co jsem po daném Adminovi žádal, bylo Demo, kde ukazuje, jak dává na daném serveru GS a SGS, proč se mi nedostavilo? Protože ho daný Admin neumí? Asi to bude tím? Sory, ale podmínka na 16 let, minimálně 20 hodin na daném modu vážně nestačí. Mám na Cs 1.6 Na steamech dohromady okolo 2k hodin a to do toho nepočítám non-steam csko, příjde mi velice smutné, že si za tímto admini stojí, že to jsou scripty, jelikož nejsou. Sám WARGOD napsal, že jsem Legit a byl jsem legit, tak nechápu co řešíte. Když nechcete, aby na GS byli DIP hráči atd, tak proč banujete Legit lidi? Protože jsou lepší než vy? A co vám v dnešní době brání k tomu se zlepšit v Cs 1.6, je tolik videí a návodů na krásné SGS a GS, snad na to potřebujete jen trošku výkonnější PC a v dnešní době si myslím, že nějaký Pc za 10K určitě sežene každý, stačí bohatě 300 - 400 Fps na krásné GSko nebo SGSko, no nic, já se loučím A pamatujte, Chcete aby cheateři přestali Cheatovat a hráli legit, tak proč banujete legit hráče? Akorát, tak docílíte toho, že ten daný člověk bude zase cheatovat a kazit hru ostatním.

Bind "mouse5" "fps_max 1001"
Bind "mouse4" "fps_max 100"
Hard jak sviň že?
EVIP - ZOMBIE BLOOD 1
EVIP - JAILBREAK 2
EVIP - JAILBREAK 1
EVIP - CAPTURE FLAG 1
NohomoBeLiked
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod chickEZ » 11 bře 2021, 16:22

Hoj.. nehraj si tu na niečo, vypni multi-hack. Strafehelper a abhop detected.
Extr3mer má všetky info z dem, ktoré si poslal.

Vypni cheaty a bude ti fajn :) A nejaký wargod nás nezaujíma.

Ostatné info ti už dá extr3mer.
Lock pre spam.
XD XD XD
chickEZ
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Unban Žádost