• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]Jailbreak / .Player
Ahoj, rád by jsem si zažádal "znova" o práva na Jailbreak serverech
Nick ve hře: .Player
Nick na fórum: PlayerZK
Profil na fórum: playerzk-u59343.html
Věk: 22
Steam nick: .Player
Steam ID: STEAM_0:0:86712844
HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=66632
Nějaké BANY nebo PROHŘEŠKY( GS, jiný portál ): Na svém herním kontě zde u Vás na server nějaké bany z dávných dob jistě budou, každopádně se jedná pouze o FK ze kterých jsem poučený dodnes.
Něco o sobě: Jmenuji se Zdeněk a pocházím z Vlašimi. Věnuji se požárnímu sportu a hraji hokej. Pracuji v jedné strojírenské firmě jako konstruktér strojů (navrhuji stroje, které pak od nás z firmy putují k zákazníkům po celém světě). Dále mezi mé koníčky patří samozřejmě PC, u kterého strávím mnoho času jak v práci tak na Jailbreaku. Koneckonců nesmí chybět všemi oblíbené posezení s přáteli, kde se musíme scházet skoro týdně, protože z nějakého důvodu vždy zapomeneme co se tentýž večer událo, tak je třeba si to připomenout
. Rád pomáhám lidem v nesnázích a snažím se řešit všechny problémy, ovšem když nevím rád se zeptám a nechám si poradit.
Proč by jsem chtěl adminovat na GS: Chtěl by jsem pomáhat udržovat pořádek na serveru, hlídat, aby hráči dodržovali pravidla a popřípadě je poučit, eliminovat cheatery a spolupracovat s ostatními členy Admin teamu.
Nick ve hře: .Player
Nick na fórum: PlayerZK
Profil na fórum: playerzk-u59343.html
Věk: 22
Steam nick: .Player
Steam ID: STEAM_0:0:86712844
HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=66632
Nějaké BANY nebo PROHŘEŠKY( GS, jiný portál ): Na svém herním kontě zde u Vás na server nějaké bany z dávných dob jistě budou, každopádně se jedná pouze o FK ze kterých jsem poučený dodnes.
Něco o sobě: Jmenuji se Zdeněk a pocházím z Vlašimi. Věnuji se požárnímu sportu a hraji hokej. Pracuji v jedné strojírenské firmě jako konstruktér strojů (navrhuji stroje, které pak od nás z firmy putují k zákazníkům po celém světě). Dále mezi mé koníčky patří samozřejmě PC, u kterého strávím mnoho času jak v práci tak na Jailbreaku. Koneckonců nesmí chybět všemi oblíbené posezení s přáteli, kde se musíme scházet skoro týdně, protože z nějakého důvodu vždy zapomeneme co se tentýž večer událo, tak je třeba si to připomenout

Proč by jsem chtěl adminovat na GS: Chtěl by jsem pomáhat udržovat pořádek na serveru, hlídat, aby hráči dodržovali pravidla a popřípadě je poučit, eliminovat cheatery a spolupracovat s ostatními členy Admin teamu.
NENÍ SNADNÉ CESTY!
-
PlayerZK - Zkušený
[Zamítnuto]Jailbreak / .Player
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jailbreak / .Player
Adminy poprosím o reference. Zatím mi v PM přibliž detaily tvého konce, když jsi byl naposledy admin.
-
Taco - CS 1.6 HLSA
Re: [Reference]Jailbreak / .Player
Půjdeš na test. Kontaktuj mě nebo Brauna.
-
Taco - CS 1.6 HLSA
Re: [Pohovor]Jailbreak / .Player
Žadatel neprošel pohovorem.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
-
Taco - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1