Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[V] fk/pat/jb5

Příspěvekod Khediss » 11 bře 2021, 19:54

Nick hráče: Pat
SID hráče: STEAM_1:1:509524176
Screen SID hráče: https://ctrlv.cz/MG5d
Odkaz na hráčův HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=100475
Přibližný datum a čas: 19:10
Server: JailBreak#5
Popis situace: Pat dá fk, když hráč neskočí na block jak on, že prej musel skočit i z té strany jako on..
Důkaz: http://dwandy.sdilej.eu/dema/soubory/Ja ... s2.dem.bz2
Čas dema (v případě GOTV): 2:1
SLOVÁCKO HOOLIGANS
Khediss
CS:GO Admin-akademik
CS:GO Admin-akademik

[V] fk/pat/jb5

od Rumcajz » 11 bře 2021, 19:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: fk/pat/jb5

Příspěvekod Kaskaderos » 11 bře 2021, 21:58 VIP

Ahoj,
Pat dal v tomto případě FK. To že řekne stejně jako já neznamená ze stejného místa.

Akademik kontaktuje správce akademie.
Kaskaderos
CS:GO Správce Akademie
CS:GO Správce Akademie

Re: [V] fk/pat/jb5

Příspěvekod Kroker » 12 bře 2021, 09:20

Zjistil jsem od PATA že se ptal adminů a každý říkal něco jiného tak bych poprosil aby jste si v tom udělali pořádek člověk který by měl dostat trest tak by aspoň měl vědět co je pravda a co ne, když si každý napíše/řekne něco jiného tak mi prosím váš řekněte jak máme vědět co je správně a co ne. Já osobně si myslím že to FK nebyl protože stejně jako já ze stejné strany, ale jak asi víme hodně adminů mi muže říct že je to špatně. Tak bych vás poprosil aby jste teda byly všichni admini za jednu odpověď aby se tady neudělali podobné blbosti. Je možné že zase existuje nějaká brutál vyjímka. Toto je napsané podle toho co jsem se dozvěděl pokud je něco co nevím tak mi to neberte za zlé ale dle mého by se měli všichni admini shodnout na jedné věci.

S pozdravem PÁDŽIMÝR :)

e.Kaskader: Na blok vyskočil stejně jako simon, jen z jiné strany, takže FK dostal.
Kroker
Drbna
Drbna

Příspěvekod Kroker » 12 bře 2021, 09:48

Ale to že by se admini měli shodnout to neřešíš dobře fk to byl oká napsal jsem to tam že si podle mě myslím že to fk nebyl ale ty jsi se jen vyhnul proč tedy nemužete mít všichni stejnou odpověď my jsme potom zmatení :c .

e.Kaskader: Pat měl možnost se na TS kohokoliv zeptat, jestli to takhle fakt je. My říkáme furt to samé, ale na serveru si to hráči přeberou jinak a pak dělají že jim to řekl admin. Když se jich zeptáme, kdo jim to řekl tak "náhodou" netuší nebo si nepamatují. Je pravda, že u některých příkazů se může kdokoliv splést. Proto je právě toto fórum, aby se vyřešilo to, v čem má daný člověk problém a nebo si není jistej. Patovi to nemá nikdo za zlé. Od toho je ta akademie, aby se naučil některé příkazy, u kterých si není jistej, nebo je ví špatně.
Kroker
Drbna
Drbna

Příspěvekod KiziaR » 12 bře 2021, 11:56 VIP

Pat byl obeznámen.

Vyřešeno, díky.
KiziaR
Profesionál
Profesionál

Zpět na JailBreak Servery